Tag 02

87 11 7
                                    

Badum tcss, jseem zpěěět! A opět s tagem. Tohle původně měl být Velikonoční tagový speciál a obsahovat více tagů najednou. Hmno, tak máme dva týdny po Velikonocích a já stihla vyplnit jen jeden, takže mi to zase nevyšlo... :D

Tentokrát je od MiaValeska . U některách otázek bylo na výběr z několika odpovědí, takže je všechny vypíšu a jednu zvýrazním. Pokud bude nějaká z těchto otázek vyžadovat odůvodnění, připíšu za každou z odpovědí proč ano či ne. Tákžé, jdeme na to!

1) Válka je tady! Není času nazbyt, musíš se rozhodnout, na čí stranu se dáš! (Svůj výběr odůvodni)

a) Zombíci - NE, nechutný.

b) Duhový jednorožci - NE, kde by se tu vzali? To aby se člověk bál, že uprostřed boje, ve kterém bude vyhrávat, se promění v obláček růžové mlhy.

c) Inteligentní roboti - ANO, nenapadl pádný důvod proč ne.

d) Teroristi - Zvažovala jsem je, ale jsou příliš předvídatelní, takže NE.

e) Sauronovo armáda - NE, protože nemám ponětí, co to je...

f) K nikomu se nepřidáš a odletíš jednosměrnou letenkou na Sibiř - NE. Jako mír je vždy lepší, ale v tomhle případě mi to příjde zbabělé... Navíc je tam zima a co bych tam jako dělala, když vím, že můžu pomoc.

2) Do konce života můžeš číst jen jednu knihu. Kterou?

Hmm, to je zapeklité... Mohla bych tu vyjmenovat spousty knih a příběhů, které bych byla schopná číst skoro pořád dokola, jenže nejsem schopná si vybrat. Takže by to asi vyhrála nějaká mega encyklopedie s 3000 stranami zabývající se trochou od všeho.:)

3) V kolika letech jsi začal/a psát? Co k tomu přivedlo? Jaký žánr píšeš nejraději?

Psát jsem začala až na začátku tohoto roku (pokud nebudeme počítat slohovky, projekty a referáty ve škole...), takže ve 14. Už dřív se mi ale v hlavě tvořili příběhy u kterých jsem si říkala Tohle bych chtěla vidět jako film. nebo jsem si jen před spaním přehrávala různé okamžiky z nich a vžívala se do rolí jejich postav. Hledala jsem řešení, jak bych mohla dát svým příběhům křídla a díky Katerinadolezel a wendydiangelo se kterýma jsem ve škole v ročníku, jsem objevila Wattpad. Nedokážu říct, co nejraději píšu, ale celkově mám nejraději fantasy, romantiku, sci-fi, teen fikci a dobrodružné/akční a to se i odráží v mém přemýšlení a tvorbě.

4) Jdeš po ulici a uvidíš starou paní, jak nese těžkou tašku. Nabídneš pomoc a na oplátku dostaneš magický artefakt, který dokáže přenést na jeden den na jakékoliv místo i nereálné. Kam se vydáš?

Annelie McKeyWhere stories live. Discover now