CO CHYSTÁM?

104 21 76
                                    

Čaudy!

Pro začátek - vím, že nejsem moc aktivní. Chtěla bych ale, abyste věděli, že to tady nezabalím. Ano, mám tendenci věci vzdávat, ale tohle ne. Možná mi všechno trvá několikanásobně déle, ale časem se dokopu ke všemu. Těžko se tomu věří, co? :D

A protože je život změna, něco pro vás plánuju...

CO TEDY VLASTNĚ CHYSTÁM?

🔅 Změna jména (?)
Jak jste si možná všimli, padlo tady něco jako anketa o mém novém příjmení. Podle vašich hlasů vedou následující:
• Grayson
• Hart
• Redburn
• Williams
Z těchto teď vybírám. Které z těchto 4 byste vybrali vy?
(Podotýkám, že je tu stále možnost, že zůstane McKey)
〰️ Když se změní můj pseudonym, samozřejmě se pozmění i název této informační knížky. Jen aby následně nedošlo ke zmatkům.

🔅 Velké změny v grafické knížce
Tohle bych řekla, že je asi nejzásadnější. Nyní je knížka orientovaná čistě na covery. ➡️ Převedu ji na grafické portfolio obsahující i premadey a s možností si objednat třeba i profilovku (postavové bannery ne! 😅).
Zároveň s tím změním i jméno tohoto portfolia z Covers na In the depths (přijde mi to totiž výstižné :D). Obálku bych chtěla alespoň prozatím v rámci možností zachovat.
Další důležitou věcí je, že zruším otevírání a zavírání pořadníku. Prostě mi v případě zájmu napíšete do soukromých zpráv a já vám řeknu, jestli mám čas nebo ne.

🔅 Grafický giveaway
Protože se blíží konec prázdnin, moje narozeniny a grafická knížka dosáhla 1k hvězdiček (DĚKUJU!), ráda bych uskutečnila menší giveaway grafického materiálu pro ostatní grafiky. Jednalo by se o balíček nějakých PNGéček, backgroundů, photoshootů, textur a já nevím čeho všeho, co ráda při tvorbě používám a hodí se. :D

🔅 Mrakodrap - aktuálně
Před delší dobou jsem ho (zase) v podstatě celý stáhla a nejsem si jistá, jestli jsem vysvětlila proč...
Psala jsem o věcech o kterých jsem nebyla dostatečně informována, což mi přijde špatné. Navíc první kapitola byla celkově o ničem.
Takže nyní společně s korektorkou (ahoj Zuzi :D) pracuji na nové a doufám že konečné verzi a už nikdy ho nebudu muset znova celý přepisovat... 😅 První kapitolu bych ráda znovu publikovala do konce příštího týdne(=prázdnin).

🔅 Nová profilovka (???)
Tohle je spíš takový nejistý plán do budoucna, ke kterému se třeba časem dostanu. Nejedná se ale o aktuální ani stoprocentní věc.

Přemýšlím, jestli jsem na něco nezapomněla...
Zkrátka celkově bych chtěla trochu celý profil poupravit a tak. Uvidíme, na kolik mě třeťák a cyklovýlet na začátku září zdemolují... 😅

Dejte mi vědět do komentářů, co si o tom všem myslíte a mějte se hezky!

Dejte mi vědět do komentářů, co si o tom všem myslíte a mějte se hezky!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 24, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Annelie McKeyWhere stories live. Discover now