Vánoce + Info

27 6 8
                                    

Ahoj.
Jak jsem již psala na zeď, chtěla bych vám, i když malinko pozdě, popřát veselé Vánoce. Doufám, že jste se přejedli cukrovím stejně jako já a pod stromečkem objevili to, co jste si přáli, ale hlavně si našli chvíli na to sejít se s rodinou a užít si vánoční atmosféru. Štědrý den už je sice ten tam, ale zbývá nám ještě týden prázdnin, takže hlavu vzhůru.

Vím, že se mi to možná vymstí, ale vynesu karty na stůl...
Chystala jsem si pro vás dárečky k Vánocům, ale tak trochu jsem to nestihla. Došlo mi ale, že se blíží výročí mé existence tady na Wattpadu, takže nebojte, dočkají se světla božího a při té příležitosti jsem se rozhodla je ještě o něco rozšířit...:)

~~~~~~~~~

Tohle se týká Mrakodrapu:
Když jsem si pročítala začáteční kapitoly, abych si ověřila jednu informaci, narazila na nějaké ne úplně drobné chybky (gramatické), a tak zvažuji, jestli by bylo lepší, kdybych se do oprav pustila po vydání 10. kapitoly, a nebo až budu s knížkou u cíle...

~~~~~~~~~

Další věc je, že jsme psali ve škole (nebo spíš do školy) slohovku. Napadlo mě, že bych vám ji sem mohla časem opsat, ráda bych se s vámi o ni podělila. Jako útvar to je vypravování a já jsem si zvolila z nabízených témat 'Proměnu'. (Kdo alespoň trochu tuší, o čem pojednávají Proměny (Metamorfózy) od Ovidia, tak si může přibližně představit, o co půjde... Naštěstí jsme to měli psát jako prózu, takže to na můj vkus není taková katastrofa😅)

Já budu ráda, když se se mnou podělíte o názor na zmíněná témata a brzy naviděnou.

Ann♥

P.S. Tu písničku nahoře v médiích poslouchám každý rok na Vánoce a moc se mi líbí. Nenechte se prosím odradit tím nepříliš pozitivním začátkem, protože pokud ji znáte, víte, že to má svůj důvod...

Annelie McKeyKde žijí příběhy. Začni objevovat