Info

29 8 9
                                    

Zdravím!

Asi jste si všimli, že v posledních třech měsících má vlastní aktivita (psaní a grafika) silně pokulhává a podle mě je fér vám do toho vnést alespoň trochu světla. ~Vážně brzo, Annelie.~

Zdá se mi to jako věčnost, co byl konec školního roku a já se stresovala kvůli testům. Ještě méně uvěřitelné mi ale přijde skutečnost, že jste se od konce května nedočkali v podstatě žádných mých výsledků. :( Na konci roku jsem aktivně zlepšovala známky (pokud vás to zajímá, tak u mých největších cílů úspěšně :) ), to bych označila za ještě omluvitelné, ale teď o prázdninách? Prostě mi to hlava nebere. Hlavně když vezmu v potaz, že se ve svém volném čase ničemu jinému než grafice a příběhům (Mrakodrapu + plánovyným do budoucna) nevěnuji.

Teď pro vás, kteří máte ve své knihovně přidaný Mrakodrap. (Snad se někdo takový ještě najde...:'D) Omlouvám se. Nic jiného na to nejde říct. Asi jen ještě že jsem strašný lempl, ale to není žádná novinka. "Novou" (IV.) kapitolu jsem se snažila několikrát přepsat, ale při opakovaném nezdaru jsem ji celou smazala a rozhodla se ji napsat hezky nanovo. ALE už se blížím ke konci a ráda bych ji do konce tohoto týdne vydala.

Co se grafiky týče... Tvůrčí blok nemám.(viz má 2 dny stará práce v médiích⬆ - můj nový profile header) Aktuálně ale pracuji na soukromých projektech, takže kdy opět objednávky otevřu, je otázkou.

Já jen doufám, že jsem vás svou neaktivitou příliš neodradila a zůstali jste nadále mými věrnými čtenáři.

A jak vlastně užíváte volno? Taky vás ta vedra tak zmohla? Jeli jste/pojedete někam na dovolenou? Máte vůbec prázdniny? Klidně se podělte do komentářů.

Vaše Ann ♥

Annelie McKeyKde žijí příběhy. Začni objevovat