Novinka/Informace/Zajímavost

56 12 4
                                    

Takže moje nová přezdívka je tu! Mně se upřímně strašně líbí.

Důvod změny té staré je jednoduchý. Nepraktičnost. Nejen že byl problém u grafiky, protože spousta fontů nebere podtržítka, ale také se mi stávalo, že ji lidé nepsali správně... (nikomu to nevyčítám a ani se vám nedivím :D)

Vím, že na coverech mám tu starou, takže se to budu snažit u těch svých během zítřka napravit, ale u těch pro někoho jiného to nechám být.

- pokud toto čte někdo, komu jsem cover dělala, žádám vás, abyste mojí přezdívku přepsali alespoň v popisku knížky -

A teď příjde velké odhalení toho, co I_M_A_ znamená plus pár zajímavostí.

1) Původně to mělo být I.M.A. , protože v této podobě jméno vzniklo, ale Wattpad mi nechtěl tečky do jména vzít, tudíž musely být nahrazeny podtržítky.

2) Přezdívka byla poprvé použita před nějakými třemi lety v Minecraftu, kde také vznikla. (Než se někdo zeptá - Ano, hrála jsem Minecraft a dodnes si občas (- poslední dobou bohužel skoro vůbec) ráda zahraju.) Měli jsme hrát s bratranci týmovou mapu a oni měli vždycky různé cool přezdívky (jako menší mi to tak vždy přišlo), a tak jsem také chtěla nějakou mít... No a vzniklo tohle.

3) Přezdívka je poupravenou zkratkou slov (anglicky):

I - I (já)
M - am (jsem)
A - Alien (mimozemšťan), A___ (moje křestní jméno), Antisocial (antisociál / nespolečenská), atd...

Samozřejmě budu ráda když mi napíšete, co si o nové přezdívce myslíte. Jinak to je vše a užijte si jistě zasloužený víkend.

Ann♥

Annelie McKeyKde žijí příběhy. Začni objevovat