~01~

82 5 10
                                    

Maandag

Pov Mark

Ik wordt wakker door die kut wekker, ik zucht en sla hem uit. Soms wil ik mijn wekker uit het raam gooien zodat ik verder kan slapen. Maar hè dat gaat niet, want dan kom ik te laat op school en dan moet ik een nieuwe kopen en daar heb ik geen zin in. En je zou zeggen dat je ouders je dan wakker kunnen maken, maar mijn ouders hebben me 2 weken gelden achter gelaten in Korea.

We waren op vakantie in Korea, op de dag dat we terug gingen naar LA hadden mijn ouders mijn wekker uit gezet en lieten me slapen. Toen ik wakker werd zag ik een briefje op de tafel liggen waarop stond: Veel plezier in Korea. Ik stond verbaast naar het briefje te kijken en dacht bij me zelf: Hebben ze me sirrieus in de steek gelaten? Maar in die 2 weken heb ik 6 nieuwe vrienden gemaakt. Je denkt nu vast: Hoe het kan dat ik vrienden heb gemaakt als ik alleen maar Engels kan. Nou ik heb 3 jaar Koreaans geleerd en kon het al vloeiend spreken, toen we hier heen gingen. Maar mijn ouders zijn wel zo lief geweest om voor dat ze weg gingen geld hebben achter gelaten. Ze hebben 2 miljoen won achter gelaten, waardoor ik een appartement heb van gekocht. Mijn ouders zijn erg rijk doordat ze samen in een band zitten. Doordat ze in een band zaten hadden ze nooit tijd voor mij, dus ik ben gewend om voor me zelf te zorgen.

Ik ga mijn bed uit, kleed me om en loop naar de keuken. Ik maakt eten klaar, pak mijn tas, doe mijn jas aan en ga lopend naar school. Onderweg kom ik BamBam Jaebum tegen en lopen samen verder naar school. Als we op school aan komen zien we Jinyoung, Youngjae, Yugyeom en Jackson al staan, we lopen met z'n zevenen naar onze kluisjes die naast elkaar staan. Als ik mijn spullen in mijn kluis heb gedaan word ik om gedraaid en sta nu recht tegen over mijn vriendinnetje: Jinhee.

Ik: Hey schoonheid

En ik gaf haar een kus, ze grijnst en haakt haar arm in de mijne. Bij de andere jongens gebeurd het zelfde en zo lopen we met z'n veertienen naar klas lokaal. Maar hè, omdat het school is krijg je nooit eens een keer geluk, ik bots tegen iemand aan en raad eens wie dat is? 1 van de 12 grootste BadBoys van de school.

Kai: Kijk eens uit eikel, ik loop hier ook nog!"

Hij duwd me tegen de kluisje en ik krijg een schop in mijn maag, en een vuist tegen mijn gezicht. Jinhee duwt Kai aan de kant en helpt me overeind.

Jinhee: Laat hem toch een keer met rust!

Met dat gezegd te hebben we lopen we naar het klas lokaal En laten de 12 jongens boos achter, maar ik weet nu al dat we nog lang niet van ze af zijn.

Tijd sprong: pauze

We zitten met z'n alle aan een tafel en praten wat met elkaar. Opeens wordt de hele aula stil, ik kijk om me heen. Als ik de 12 BadBoys zie weet ik meteen waarom het zo stil werd. Iedereen is bang voor ze, en als ik eerlijk moet zijn ik ben zelf ook wel een beetje bang voor ze. Als het mee zit wordt je nog net met rust gelaten nadat ze je een gebroken arm hebben geven of een gebroken been, en als het tegen zit kan je in het ziekenhuis belanden. Ze komen bij onze tafel staan. En kijken ons 1 voor 1 met een grijns aan

Lay: Ja en nu op zouten, wij gaan haar hier zitten jullie verdienen het niet om hier te zitten.

Ik: En wat als we dat niet doen? En waarom verdienen we het niet om hier te zitten?

Maar dat had ik beter niet kunnen vragen, Chanyeol loopt naar me toe en ik krijg een vuist in mijn gezicht en een trap in mijn maag. Ik val van mijn stoel, BamBam staat op en geeft Chanyeol een klap in zijn gezicht en een trap in zijn maag. Jinyoung en Jackson helpen me over eind, terwijl er nu een gevecht is ontstaan tussen BamBam en Chanyeol. De directeur komt binnen gelopen als hij ziet dat BamBam en Chanyeol aan het vecht zijn loopt hij naar ze toe en gaat er tussen staan

Directeur: Chanyeol en BamBam, alle 2 mee komen en wel heel gauw!" BamBam en Chanyeol lopen met de directeur mee.

Kwartier later, Jinyoung, Youngjae, Yugyeom, Jaebum, Jackson en Mark zitten in de les

De deur van het lokaal gaat open en BamBam komt binnen gelopen met Chanyeol achter zich aan. BamBam gaat op zijn plek zitten en draait zich naar ons toe, en kijkt naar mijn blauwe oog.

BamBam: Hé, hoe gaat ie?

Ik: Het kan niet beter
We moeten lachen, en dan kijkt BamBam ons met een grijns aan.

BamBam: Raad eens wat de straf is van Exo (Zo heten de 12 jongens bij elkaar)

Jaebum: We hebben geen idee, vertel het nou maar gewoon.

BamBam: Ze moeten iedere dag de aula's schoonmaken, tot dat ze van school af zijn.

Youngjae: En hebben wij nog straf gekregen? of niet?

BamBam: Wij moeten Exo 1 week helpen met schoonmaken

Oohh, dat valt reuze mee, en de straf voor Exo vind ik terecht. Ik heb ook geen medelijden met ze maar dat heeft niemand, want ze verdienen het ook. Ik bedoel je gaat toch voor de lol iemand het ziekenhuis in slaan, of überhaupt niet slaan voor de lol. Dan gaat de bel en iedereen loopt het lokaal uit.

We lopen naar ons kluis en pakken onze spullen, onze vriendinnen lopen nog even mee tot dat iedereen zijn eigen weg op moet. Als ik bijna bij mijn huis kom, zie ik 2 personen die me aan iemand moet denken. Als ik beter kijk en hun gezichten helemaal zie, kijk met grote ogen naar de 2 personen. Als ze naar mij kijken, kijk snel weg en loop verder. Dit klopt niet, dit kan niet. Ze kunnen niet in Korea zijn. Gaat er door mijn hoofd, die 2 personen waren.....

______________________________________

Hallo mensjes

eerste hoofdstuk

Ik hoop dat jullie de nieuwe versie leuk vinden.

Morgen misschien nog een update!!

XxAmalith0326xx

She's A MonsterWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu