~09~

35 4 2
                                    

Pov Nari
Ik ben samen met Eunwoo, Moonbin, MJ, JinJin, Rocky en Sanha aan het bedenken hoe we mijn vrienden kunnen redden, waar ze kunnen zijn en wie het heeft gedaan. MJ en Eunwoo lopen de kamer uit omdat ze werden gebeld, ik ging achter een bureau zitten en ging op internet rond neuzen. Na een half uur zoeken schot me wat te binnen en spring van mijn stoel, Moonbin, Rocky, JinJin en Sanha kijken me vreemd aan.

Ik: Ik heb een idee wie het zo kunnen gedaan hebben!

Rocky: Wie!?

Ik: Ik wil even wachten op MJ en Eunwoo om het te vertellen, waar zijn ze eigenlijk? Ze zijn nu al een half uur weg.

JinJin: Ik ga wel even kijken.
JinJin loopt de kamer uit, maar 5 minuten later komt hij weer de kamer in gerend.

JinJin: Jongens jullie moeten nu mee komen, jij ook Nari!

We rennen de gang op, MJ en Eunwoo worden door 2 jongens vastgegrepen bij hun keel en de 2 jongens duwen ze tegen de muur. Je ziet dat MJ en Eunwoo bijna geen lucht meer krijgen, en als Moonbin en Rocky in actie willen komen, halen de 2 jongens een pistool te voorschijn en houden die tegen de hoofden van Eunwoo en MJ.

Jongen 1: Nog 1 stap dichterbij en ze zijn er geweest!
Moonbin en Rocky stoppen meteen met lopen en kijken de 2 jongens boos aan.

Eunwoo met veel moeite: Wat...willen...jullie...van...ons?

Jongen2: Nou dat is eigenlijk heel simpel.. Wij willen een gesprek met de commissaris, dus we nemen 1 van jullie als gijzeling mee.

Jongen 1: Dus wie is de lijder van jullie?

Ik: I...
Ik wilde zeggen dat ik het ben voor bescherming maar Eunwoo was me voor.

Eunwoo: Ik.

Jongen 2 laat MJ los als gevolg dat MJ op de grond valt. Moonbin en Rocky rennen naar hem toe en helpen hem overeind. Jongen 1 laat Eunwoo los pakt de handboeien, en maakt de handen van Eunwoo vast. Jongen 2 tilt hem op en duwt hem naar voren, Eunwoo stond even stil en op dat moment horen we een schot...

Pov Mi-yun
De jongens kijken me aan en dan knikken we naar elkaar, ik ga voor de glazen kooi staan van Jackson, die ik het eerst wil bevrijden. Dan hoor ik gekraak, been knal en opeens is de glazen kooi weg. Jackson strompelt naar me toe en leunt dan op me, de anderen worden in elkaar geslagen, door de hulpjes van die ene stem. Als de hulpjes klaar zijn lopen ze weg en laten Jaebum, Yongjae, Jinyoung, Yugyeom, BamBam, Mark, DaoNiem en Annora achter in de glazen kooien die steeds kleiner worden. En dan gebeurde er iets wat ik had gehoopt om nooit te zien..

Pov Nari
Ik kijk om me heen en zie JinJin op de grond vallen, ik ren naar hem toe en zie dat hij is geraakt in zijn linker been. Moonbin, Rocky en MJ komen naar ons toe en knielen naast JinJin ze kijken boos naar de 2 jongens die nu naast Eunwoo staan, ze houden een mes tegen zijn zij en duwen hem naar voren als teken dat hij moet lopen.

Jongen 2: En waag het niet om ons te volgen!

Op een onverwachte moment maakt Eunwoo een achteruit salto waardoor hij nu achter de 2 jongens staat. Hij geeft ze een trap tegen hun scheenbenen, ze vallen op de grond maar staan al snel weer op. Ze halen uit met de mes maar Eunwoo ontwijkt de messen met een snelle beweging en trapt in hun maag. Dan komen ook Rocky en Moonbin in actie, ze geven een paar klappen en dan doen ze de handboeien om hun polsen. MJ maakt ondertussen de handboeien van Eunwoo los en ze brengen de jongens naar een cel. MJ en ik ondersteunen JinJin en zo lopen we de kamer in waar we de been van JinJin verzorgen. Een paar minuten later komen Eunwoo, Rocky en Moonbin de kamer in gelopen en komen bij ons staan.

JinJin: Maar Uhmm.. Nari jij wilde iets vertellen voordat dit alles gebeurde.

Ik: Oh ja, klopt.. Uhmm.. ik weet wie de daders zijn.

MJ: Wie!?

Ik: Het zijn 12 jongens, die jongens hebben nooit mijn vrienden gemogen, toen ik nog bij hun in de klas zat 'voordat ik van klas wisselde' hadden ze het er over om de levens van Younjae, Jinyoung, Jaebum, Yugyeom, BamBam, Jackson, Mark, DaoNiem, Mi-yun en Annora 'mijn vrienden' kapot te maken, en ik denk dat ze dat nu aan het doen zijn.

Eunwoo: Weet je toevallig ook de namen? Van die jongens.

Ik: Uhmm.. Kai, Baekhyun, Xiumin, Lay, Chanyeol,... Kris, Tao,... Sehun,... Suho, D.O, Uhmm Luhan en Uhmm... O ja Chen!

Rocky: Waren dat alle namen?

Ik: Yush, met meer zijn ze niet.

Met dat gingen we allemaal achter een computer zitten en gingen op iedere naam zoeken, hopelijk vinden we ze snel...

Pov Jackson
We kijken toe hoe onze vrienden worden geslagen, en hoe de kooien steeds kleiner worden. Maar dan gebeurd er iets wat ik nooit had willen zien. Ik wist gewoon dat we de verkeerde kuis hebben gemaakt om mij als eerst te bevrijden. Ik kijk naar Annora, DaoNiem en Mark maar ik zie ze niet meer ademen, de glazen kooien gaan weg en ik ren meteen naar ze toe. Ik voel bij hun polsen maar ik voel geen hartslag, de andere komen er ook bij staan en kijken me aan. BamBam knielde naast DaoNiem tilde haar kin omhoog en ging mond op mond beademing doen, en drukte 15 keer op haar borstkas. Dat deed hij een paar keer, maar gaf het uit eindelijk op. We kijken naar beneden en sommige hoor snikken, dan horen we ge hoest en kijken allemaal naar die richting. We zien dat DaoNiem aan het hoesten is en langzaam haar ogen open doet. We hebben allemaal een glimlach op ons gezicht en BamBam doet het zelfde bij Mark. Mark wordt ook langzaam wakker, en kijkt naar Annora die nog steeds stil ligt. Dan gaat er een deur open, u als ik zie wie het zijn, denk ik bij me zelf eindelijk we zijn gered...

______________________________________
Hello people,
Weer een hoofdstuk🙌
Sorry voor de late update, had het erg druk.😔

Duussss,
Er waren 2 jongens die zomaar 2 politie agenten als gijzelingen nemen in het politie bureau, vreemd😕
Maar goed.....

Jackson is vrij!!🙌
En later ook de andere. Maar....
Annora ademt niet meer! 😨😱
Ik hoop da BamBam haar ook kan redden.
En wie zijn de gene die binnen komen?

XxAmalith0326xx

She's A MonsterWhere stories live. Discover now