~08~

42 4 0
                                    

Nog steeds Dinsdag

Pov BamBam
Het is nu avond en we liggen allemaal in het ziekenhuis. Mark, DaoNiem en Annora liggen in een soort coma, doordat de operatie bij Mi-yun fout ging ligt zij met een gebroken been in plaats van een gebroken enkel, Jinyoung, Jackson en Youngjae zitten onder het verband en Yugyeom, Jaebum en ik hebben alleen verband op de plek waar de wolf ons heeft gekrabd. Onze ouders willen bij ons blijven, maar wij zeggen dat ze naar huis mogen. Maar ja je weet hoe sommige ouders kunnen zijn, dus we hebben minstens een discussie van een uur, dan geven ze het op en gaan naar huis. Als ik voel dat ik moe wordt zeg ik de jongens en Mi-yun welterusten, ga goed liggen en val meteen in slaap.

Woensdag

Pov BamBam
Ik wordt wakker en zie dat ik niet meer in het ziekenhuis ben. Waarom hebben we nou nooit een keer rust? dacht ik bij me zelf. Ik kijk om me heen maar zie helemaal niks, geen ding, geen mens helemaal niks. Alleen maar muren en een gang, ik loop naar de gang en als ik er door heen wil lopen krijg ik een stroomschok en ik val op de grond. Wat is dit nou weer? vraag ik aan me zelf.

Pov Mi-yun
Ik wordt wakker en merk dat ik niet meer in het ziekenhuis lig. Ik lig nu op een koude stenen vloer met muren om me heen. Voor de rest is er helemaal niks, geen licht, geen briesje wind helemaal niks. Dan hoor ik opeens een stem.

Stem: Hallo, voor de gene die wakker zijn jullie zitten in een doolhof, maar sommige van jullie kunnen niet weg. Dat komt doordat ik daar elektriciteit op heb gezet, maar 1 persoon kan wel door de gangen lopen. Die persoon moet kiezen wie als eerst wordt bevrijd uit de doolhof, maar als ze kiest voor een persoon krijgen de andere problemen, zoals in elkaar geslagen worden, heel erg bang worden voor hun grootste angsten enz. Maar omdat er 3 personen in een soort coma liggen worden hun af en toe in elkaar geslagen alleen dan minder erg dan de andere. Dus Mi-yun kies de juiste wegen en red zo 1 van je vrienden.

Ik kijk om me heen, en merk dan iets op. De muren haperen de hele tijd, dus dat betekent dat het een hallucinatie is. Dat betekent dat ik mijn vrienden in 1 keer kan redden, door alleen maar die knop te vinden om het uit te zetten. Dus ik loop de kamer rond op zoek naar dat knopje, na een tijdje gezocht te hebben heb ik eindelijk dat knopje gevonden. Ik druk er op en de muren gaan weg, maar wat ik niet had zien aan komen, is dat mijn vrienden nog in glazen kooien vast zitten waar geen lucht naar binnen kan komen. Jinyoung, Jackson en BamBam zitten op de grond, Yugyeom, Youngjae en Jaebum staan nog terwijl Mark, DaoNiem en Annora op de grond liggen. Ik hinkel op mijn goede been een stukje naar voren en kijk iedereen 1 voor 1 aan. De jongens kijken me aan en dan knikken we naar elkaar, ik ga voor de glazen kooi staan, die ik het eerst wil bevrijden. Dan hoor ik gekraak, een knal en opeens is de glazen kooi weg.

Pov Nari
Ik ben net klaar met school en ben nu onderweg naar het ziekenhuis, om mijn vrienden wat te vragen en om te kijken hoe het nu met ze gaat. Ik loop naar mijn, haal hem van het slot en rij weg. Onderweg hoor ik verhalen dat er personen zijn vermist die in het ziekenhuis liggen. Als ik bij het ziekenhuis kom loop ik naar de naar de balie, ik vraag waar mijn vrienden liggen, ze zegt de kamer nummer, ik bedank haar en loop naar de kamer. Ik kom vrolijk de kamer in gehuppeld, maar als ik zie dat alles overhoop ligt en ze niet meer in de bedden liggen ben ik niet vrolijk meer. Ik bel 911 en druk op de rode knop die op de muur zit. Er komen meteen 3 dokters binnen gerend en kijken me vragend aan, als ze zien dat mijn vrienden er niet meer zijn rennen ze de kamer uit. Dan komen er politieagenten de kamer in gerend.

Politieagent 1: Hallo meisje, heb jij gebeld?

Ik: Ja ik ben Kim Nari en mijn vrienden lagen hier, maar ze zijn spoorloos verdwenen.

Politieagent 2: Hallo Nari ik ben agent Eunwoo, en ik ga samen met mijn collega's op zoek naar je vrienden, weet je misschien wie hier achter kan zitten?
Wow, hun zijn ongeveer net zo oud als ik en ze zitten nu al bij de politie?

Ik: Nou op school hebben 12 badboys die instaat zijn om dit soort dingen te doen, en bij hun groepje horen 7 meiden.

Politieagent 3: Dank je voor je informatie, als er nog wat te binnen schiet bel dan naar dit nummer.
Hij geeft me een kaartje waar 6 nummers opstaan met daar achter de namen van de agenten.

Ik: Zal ik doen, kan ik nu nog ergens mee helpen?

Politieagent 6: Nou als je goed bent om zaken zoals deze op te lossen kunnen we een goed woordje voor je doen bij onze baas.

Ik: Oeehhh, ik ben er best goed in, en ik wil later ook een politievrouw worden.

Politieagent 5: Nou dan komt het goed uit, rij dan maar met ons mee naar het bureau.
Ik knikte en loop achter ze aan.

Bij het politie bureau

We lopen het gebouw binnen, we gaan door allerlei gangen en komen uiteindelijk bij een kamer. Agent Eunwoo klopt op de deur, doet hem open en we lopen naar binnen. Als we allemaal binnen zijn staat de hoofdcommissaris op en kijkt de jongens vragend aan.

Hoofdcommissaris: Hallo jongens, ik zie dat jullie een gast hebben mee genomen.

Agent 4: Dat klopt, we zijn met een zaak bezig waar haar vrienden zijn bij betrokken, en ze vroeg of ze kon helpen, dus toen zeiden wij van als ze goed is in dit werk ze ons misschien wel kon helpen en of u haar een kans geeft om haar hier te laten werken?

Agent Eunwoo: Rocky (Agent 4) bedoelt: Als Nari er in slaagt om ons te helpen ze hier misschien kan werken, u beslist natuurlijk. En als ze niet slaagt dat ze hier niet kan werken. Dat was ons idee maar als u het niks vind......

Hoofdcommissaris: Wat een leuk en prima plan!? Ik vind het prima.

Agent 1: Dank u wel, we zullen heel goed op haar letten.

Hoofdcommissaris: Daar hou ik jullie aan, en zorg er voor dat ze een uniform krijgt en alle benodigd heden, zodat het lijkt dat ze bij de politie hoort.
De jongens knikken en we lopen de kamer uit.

Ik: OMG, ik kan niet geloven dat ik echt een kans krijg om hier te mogen werken!

Agent 3: Blij?

Ik: Echt wel! Dit is mijn droombaan, van toen ik klein was al, en nu krijg ik gewoon een kans om mezelf te bewijzen! Oh en zou ik jullie namen mogen weten? Dat is wat makkelijker.

Agent 1: Ik ben de gene die de plannen maakt, Park Jinwoo, maar noem me maar JinJin.

Agent 2: Ik ben de lijder en het snelste, Lee Dongmin, maar noem me alsjeblieft Eunwoo. (Ik weet het, Eunwoo is niet de echte lijder, maar in een verhaal kan alles toch?)

Agent 3: Ik ben de gene die bijna alles verknalt, Kim Myungjun, maar noem me maar MJ.

Agent 4: Ik ben de gene die bijna alles kan, Moonbin.

Agent 5: Ik ben de grappigste, Park Minhyuk, maar noem me maar Rocky.

Agent 6: Ik ben de gene die het meest verlegen is, Yoon Sanha.

______________________________________
Hallo mensjes,
Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden.

Astro is in the house!! :-)
Dus Astro zijn politie agenten,
Got7, DaoNiem, Mi-yun en Annora zijn ontvoert. Mi-yun heeft gekozen wie ze als eerst gaat bevrijden. Hun hebben ook nooit rust, hè? Maar goed Nari heeft een kans om politie vrouw te worden. En vormt nu samen een team met Astro om haar vrienden te redden.
Maar zullen ze op tijd komen?

XxAmalith0326xx

She's A MonsterWhere stories live. Discover now