~13~

29 3 2
                                    

Pov Jackson
En op dat moment komen er van alle kanten uit het niets mannen te voorschijn. We worden om singelt en de mannen gaan in een vecht positie staan. Ze pakken wat uit hun jas en komen op ons af.....

Pov Jaebum
De mannen komen op ons af, en we zijn er achter gekomen dat messen uit hun jas hebben gehaald. De jongens en ik staan om de meiden heen en gaan ook in een vecht positie staan. Dan halen de mannen te gelijk naar ons uit, maar wij ontwijken de mes met een lenige beweging. Ik pak de arm waarmee de man de mes vast heeft en draai hem achter zijn rug. Ik pak de mes en gooi hem weg, zodat het een eerlijk gevecht.

DaoNiem: Kom op meiden, nu het de goede moment om het te laten zien.

Annora: Nee, DaoNiem ik wil het niet. Ik kan het niet.

Mi-yun: Ik ben het met DaoNiem eens, we moeten ze helpen.

Nari: Waar gaat dit over?

DaoNiem: Ons verleden...

Annora: Jullie mogen het best doen, maar ik kan het niet.

Doordat gesprek was ik afgelijdt waardoor ik een trap in mijn maag krijg, ik val op de grond en stoot mijn hoofd tegen de rand van een kastje. Mijn zicht wordt minder scherp en de man blijft me trappen, de andere jongens liggen ook al op de grond. DaoNiam, Mi-yun en Nari gaan in een vecht postitie staan en beginnen te vechten. Als Annora ziet dat ze Mark, Jinyoung of Samuel iets aan willen doen verandert haar blik van angstig naar boos, ze versnelt zich naar Mark en de man toe en trekt de man bij ze weg. Ze gaat voor Mark, Jinyoung en Samuel staan en begint een gevecht met de man, ze ontwijkt alle aanvallen van de man. DaoNiem, Mi-yun en Nari hebben er al een paar knock-out geslagen en helpen de jongens overeind. Dan geeft Annora een paar vlinke trappen en de man valt knock-out op de grond. Mi-yun versnelt zich naar mij en helpt me overeind, ik kijk haar ongelovig aan.

Ik: Hoe....? Wat...?

Moonbin: Hoe...?

DaoNiem: Uhmmm.... jaaaaa. We hebben jullie nog niet alles vertelt....

Mi-yun: We moesten van onze ouders of familie leden naar een cursus vecht sporten.

Annora: En de leraar zij dat we de beste waren van ons klas, en dat we met elke vecht sport met een dikke 10 waren geslaagd.

DaoNiem: Dus we zijn goed in iedere vecht sport..

Dokter: Ik wil jullie niet storen hoor, maar aan gezien jullie mijn hulpjes verslagen hebben. Moet ik jullie zelf maar doden.

Mark die net wakker wordt: Wat is hier gebeurt?

Dokter: Ah je bent wakker, net op het goede moment.

Hij loopt op Mark af met een spuitje, waar groen spul in zit. Annora versnelt zich naar Mark toe en gaat net op tijd voor hem staan, waardoor zij het spuitje krijgt.

Dokter: Ach, jij mag ook dood...

DaoNiem en Mi-yun versnellen zich naar de dokter en trekken hem in de hoop dat hij het spuitje niet in de schouder van Annora had. Maar ze zijn te laat, Annora valt op de grond en de dokter begint te lachen. De meiden zakken door hun knieen, maar dan draait de dokter zich om en steekt zo'n zelfde spuitje in de schouder van DaoNiem. En daarna doet hij zo'n spuitje in de schouder van Mi-yun, dan vliegen de deuren open en komen er dokters plus politie agenten binnen gestormt. Ondertussen waren Jinyoung en Samuel wakker geworden en kijken vol verbazing naar de meiden. De goede dokters versnellen zich naar de meiden en leggen de meiden op een bed. De politie agenten nemen de mannen en de dokter mee, en er blijven 4 politie agenten op wacht staan.

1 van de dokter: De meiden kunnen elk moment wakker worden, we waren er net op tijd bij. Als we later waren gekomen was het te laat geweest. En Mark, Jinyoung en Samuel mogen vandaag nog naar huis.

She's A MonsterWhere stories live. Discover now