~07~

36 4 0
                                    

Nog steeds Maandag

Pov Nari
Ik zit in het laatste uur voor vandaag, als de bel gaat ruim ik mijn spullen op en loop naar mijn kluis. Als het goed is zijn de ouders van mijn 10 vrienden al bij mij thuis. Ik haal mijn spullen uit mijn kluis en loop de school uit. Ik loop over het school plein en iedereen kijkt me raar aan, ik negeer alles en loop richting mijn huis. Als ik thuis kom kijkt mijn moeder me vragend aan en de ouders van mijn vrienden begroeten me. Ik ruim eerst mijn spullen op, dan leg ik uit aan mijn moeder wat er aan de hand is en dan praten we met de andere ouders over wat er gebeurt kan zijn en wie het kan zijn. Maar als we al een uur hebben gepraat komen we er nog steeds niet wie het kan zijn. We weten ook niet waarom hun zijn ontvoert en hoe het gebeurt kan zijn. We hebben de politie ook al gebeld, maar die willen niet helpen omdat ze nog niet 24/7 weg zijn. Maar goed we komen er wel achter waar ze zijn, we gaan nu eten samen met de andere ouders. Als we klaar zijn zeg ik iedereen gedag en duik mijn bed...

Dinsdag
Pov Jaebum
Gister is de baas van de 12 badguy's gekomen, en ik had gehoopt om hem nooit meer te zien. Hij heeft zich voorgesteld als meneer Damien en ik mag hem nu al niet, maar goed dat was gister. We zitten nog steeds in de grot en hebben al een paar klappen en trappen gekregen. DaoNiem wilt vooral terug slaan maar dat gaat niet omdat onze handen en voeten nog steeds vastgebonden zijn, Mi-yun kijkt als een klein kind om haar heen met een glinstering in haar ogen, Annora is doods bang ze wilt nu zelfs bang voor ons en de jongens en ik zijn er klaar mee we willen hier het liefst zo snel mogelijk weg. En een nieuwe start maken met de meiden, te minste als we de vertrouwen van Annora weer terug hebben en als DaoNiem en Mi-yun niet denken dat dit door ons komt. Want het gebeurde wel vlak na dat Mark, BamBam en ik ze gevraagd hebben of ze onze vriendin willen zijn. Ik wordt uit mijn gedachtes gehaald door dat er geschreeuwd wordt. Ik kijk om me heen en zie dat de 12 badguy's in een ruzie zitten. Uit woede pakken 3 personen een pistool en schieten tegen de grot, maar wat ze niet wisten in dat de grot niet zo stevig was, dus de voorkant van de grot stortte in. Daardoor viel er een scherp stuk steen achter me waarmee ik het touw kan door snijden. Ik snij het touw door bij mijn handen en daarna bij mijn voeten. Dan sta ik met moeite op en maak de andere los, maar als ik bij de meiden kom laat ik het Mark doen. Ik weet ook niet waarom ik dat doe, maar ergens voel ik me schuldig. Ik loop naar de muur van gevallen rotsblokken en kijk of er een opening is om door heen te gaan, maar het zit overal bot dicht.

Annora: Doe me niks, doe me alsjeblieft niks? Ik zal alles doen maar doe me alsjeblieft niks?
Ik kijk achter me en zie dat Mark Annora probeert los te maken.

Mark: Ik beloof je dat ik je niks aan doe, ik zweer het op mijn leven, maar laat me alsjeblieft de touwen los maken. Vertrouw me
Annora kijkt hem bang en met waterige ogen aan.

Mark: Weet je nog dat ik zei dat ik je zal beschermen en je niks aan zal doen?
Annora knikt onzeker.

Mark: Daar hou ik me ook aan, ik zorg er voor dat jou niks meer overkomt en dat we hier veilig uit komen.
Ondertussen had hij haar voeten al los gemaakt en gaat nu achter haar zitten.

DaoNiem: Ik denk dat ze Mark weer een beetje begint te vertrouwen.

Mi-yun: Maar ze zal meer moeite hebben met de rest van jullie jongens.

Ik: Dat weten we maar ik ben in ieder geval blij dat ze Mark begint te vertrouwen.

BamBam: Het is namelijk niet makkelijk na alles wat er gebeurt is.
Ondertussen heeft Mark Annora los gemaakt, en ze is in slaap gevallen tegen Mark.

Youngjae: Jongens we hebben een plan nodig om hier uit te komen.

Jinyoung: Ik ben het er mee eens maar wat zouden we kunnen doen? Ik bedoel we kunnen moeilijk de rotsblokken weg halen.

Yugyeom: En we zijn allemaal kapot, en als sommige van ons nog meer bloed verliest kan zijn dood worden.

Jackson: Daar heeft hij een punt.

Ik: Maar we kunnen hier ook niet voor altijd...

Op dat moment viel er een rotsblok naar beneden, waardoor we allemaal aan de kant moesten springen, er komt een grote stofwolk en iedereen moet hoesten.

BamBam: DaoNiem! DaoNiem! Wordt wakker!
Hoorde ik BamBam schreeuwen...

Pov Nari
Ik zit in de pauze en zit alleen aan een tafel, ik hoop dat Jinyoung, Yugyeom, Youngjae, Jaebum, BamBam, Jackson, Mark, DaoNiem, Mi-yun en Annora snel terug komen. De bel gaat en ik loop naar het klas lokaal, als ik binnen kom zie ik een tv staan. Ik kijk vragend naar de leraar die me vrolijk aan kijkt. Ik ga zitten op mijn plek en als iedereen zit begint de leraar met uitleggen.

Mnr. Im: Vandaag gaan we naar het nieuws kijken vandaar dat er een tv staat.
Hij zet de tv aan en zet hem op het nieuws.

Journalist: Vandaag zijn we in het bos bij een grot, waar een verschrikkelijk ongeluk is gebeurt. Gister waren er 10 kinderen vermist. Het blijkt dus dat ze ontvoert waren, ze zijn mee genomen door een groepje van 12 jongens, naar deze grot. De 10 vrienden zaten in de grot en zijn volgens ooggetuige voor de wolven gegooid. En vandaag hadden de 12 jongens ruzie en hebben 3 van hun op de in gang van de grot geschoten, waar door de voorkant is in gestoord terwijl de 10 vrienden nog in de grot zitten. Iedereen wacht nu in spanning op de politie, vlak na het ongeluk zijn de 12 jongens gevlucht en zijn nergens meer te bekennen.

Ik kijk met grote ogen naar het beeldscherm, ik kan het niet geloven. Mijn vrienden zijn aan gevallen door wolven en zitten nu vast in een grot.

Ik: Meneer zou ik alstublieft heen mogen, het zijn mijn vrienden die vast zitten.
Ik had gedacht dat hij nee zou zeggen, maar tot mijn grote verbazing zei hij ja.

Ik ruim mijn spullen op en ren het lokaal uit, ik ren naar de uit gang, en ren de school uit. Ik ren eerst naar huis bel de ouders van mijn vrienden en vertel wat er gebeurt is. Ze zeggen dat ze er heen gaan en bedanken me. Ik zeg mijn moeder gedag en ren naar de grot waar mijn vrienden vast zitten, als ik er ben zie ik een ambulance, brandweerauto en de politie al staan.

Stukje terug in de tijd

Pov Jaebum
BamBam: DaoNiem! DaoNiem! Wordt wakker!
Hoorde ik BamBam schreeuwen.

De stof wolk gaat weg en ik zie DaoNiem op de grond liggen en BamBam die naast haar zit. Ik versnel naar ze toe en kniel naast DaoNiem, als ik haar pols vast pak voel ik gelukkig nog haar hart kloppen en op de normale ritme.

Ik: DaoNiem is bewusteloos, doordat waarschijnlijk haar hoofd heeft gestoten.

Mi-yun: Uhmm jongens, kan 1 van jullie helpen ik denk dat ik mijn enkel heb gebroken.
Ik loop naar haar toe, ik help haar op staan, en zorg er voor dat ze op kan steunen.

Mark: Uhmm guys, Annora wordt niet meer wakker, en haar hartslag is heel erg laag.

Op dat moment horen we rots blokken vallen aan de andere kant van de muur. We horen sirenes en mensen praten. Dan horen we een man iets door een megafoon zeggen.

Man: KINDEREN IN DE GROT, GA ZO VER MOGELIJK NAAR ACHTEREN!!

Met dat gingen we allemaal bij Mark en Annora staan, en een paar minuten later horen we een grote knal, en de bovenkant van muur stoort voor de helft in.

De zelfde man: Probeer om er uit te klimmen, we kunnen de muur niet lager maken en we hebben niet genoeg man.

Met dat hielp Jackson Mark om hoog en tilde Annora op, BamBam en Jinyoung tillen DaoNiem, Youngjae en ik ondersteunen Mi-yun en Yugyeom loopt voor op en begint met klimmen. Het gaat niet zo snel en soepel maar uit eindelijk staan we boven op de muur. Ik kijk de andere 1 voor 1 aan en op dat moment zakt Mark door zijn benen en valt op de grond. Yugyeom probeert hem wakker te maken maar hij wordt niet wakker. Dan komt er een groepje brandweermannen, en tillen DaoNiem, Mark en Annora naar beneden. De andere brandweermannen helpen ons naar beneden en we worden meteen verzorgt. Onze ouders komen naar ons toe gerend en gaan met ons mee naar het ziekenhuis.

______________________________________
Hallo mensjes,
Weer een update
Ze zijn eindelijk bevrijd uit de grot.
Het gaat alleen niet zo goed met DaoNiem, Mark en Annora.
Zal het uit eindelijk toch nog goed komen?

XxAmalith0326xx

She's A MonsterWhere stories live. Discover now