~11~

31 3 0
                                    

Een week later, Annora, Mark en DaoNiem zitten in een rolstoel, Mi-yun, Jinyoung, Jackson en Youngjae lopen met krukken en Yugyeom, Jaebum en BamBam hebben een mitella om. Eunwoo en zijn groep hoort nu ook bij de vrienden groep.

Pov Nari
Ik loop over de straten samen met Eunwoo, Rocky, Moonbin, MJ, Jinjin en Sanha. We hebben afgesproken bij het huis van Annora. En doordat ik Eunwoo en zijn vrienden heb geholpen mijn vrienden terug te vinden ben ik nu ook een politieagente EN DAAR BEN IK ZO BLIJ MEE. We komen aan bij het huis van Annora en BamBam doet de deur open voor ons. Als we binnen komen zie ik dat iedereen er is.

Annora: Goed jullie zijn er, jullie mogen zelf wat pakken uit keuken maakt niet uit wat. En daarna wil ik wat voorstellen.

Met dat knikte iedereen, en sommige gingen naar de keuken om wat drinken te pakken. Als iedereen zit kijken we allemaal Annora.

Ik: Wat wilde je voorstellen?

Annora: Wat nou als we met z'n alle op vakantie gaan!?

Iedereen: Ooeeehh klinkt leuk!

DaoNiem: We hadden bedacht om dan volgend weekend naar Japan te gaan. Of een ander land als jullie dat willen.

Mark: Japan klinkt goed.

Iedereen: JAPAN HERE WE COME

We praten over van alles en nog wat, we zijn nu zo opgewonden. We besloten om naar het winkelcentrum te gaan, om het soort van te vieren. Eunwoo wordt de 'chauffeur' van Annora, Rocky wordt de 'chauffeur' van DaoNiem en ik wordt de 'chauffeur van Mark. We lopen naar het winkelcentrum en onderweg worden we door iedereen aan gestaart.

We lopen het winkelcentrum in en er komen meteen een overvloed aan mensen naar ons toe. Hier en daar staan er ook journalisten tussen, ze schreeuwen door elkaar heen en we worden er langzaam gek van. Eunwoo en zijn vrienden gaan voor ons staan, ze laten eerst hun politie pasje zien.

Eunwoo: Zo is wel genoeg mensen!

Rocky: Ze hebben het al lastig!

Moonbin: Dus we vragen u om terug te gaan naar werk!

Een journalist: Maar we willen meer detail over wat er gebeurt is!

MJ: En wij zeggen nu niet! Dus ga alstublieft weer terug naar werk of naar terug naar huis!

Een man: En wat als we dat niet doen!?

JinJin: Dan gaan we het harder aan pakken!

Een vrouw: Maar....

Annora: Genoeg! Als jullie echt willen weten! We zijn alleen maar in elkaar geslagen! Nu goed!

Iedereen was stil, de mensen kijken haar aan en de journalisten laten hun microfoons zakken. De mensen kijken ons opeens met medelijden aan.

DaoNiem: Willen jullie nu gewoon weg gaan?

De mensen gaan 1 voor 1 weg, behalve 1 man niet. Hij kijkt ons aan met een vieze grijns, ik ga nu ook bij de jongens staan. De man fluit op zijn vingers en er komen een aantal mannen te voor schijn met stalen pijpen houten stokken enzovoort. Astro (dat is de team naam van Eunwoo en zijn groep) en ik gaan in een vecht positie staan.

Ik: Ga naar een veilig plek!!

Als ze veilig onder een trap staan/zitten, begint het gevecht. Na 10 minuten ligt de helft van de grote groep mannen op de grond, en van ons zijn het JinJin en Sanha die niet meer kunnen vechten. Dus dat betekent Eunwoo, MJ, Rocky, Moonbin en ik tegen de andere helft van de mannen. We beginnen weer met vechten en uit eindelijk geven de mannen op. Ze gaan weg maar die ene man blijft staan, we kijken hem aan en bereiden ons voor op alles wat er kan komen. Maar dan krijgen we weer een vieze grijns en hij loopt weg.

She's A MonsterWhere stories live. Discover now