Chapter 23

6.7K 565 204
                                    

-Мади,успокой се,Мади,моля те...-не спираше да нарежда Ава,когато влязох в хотела и бях развършала почти всичко,което се изпречеше на пътя ми.Щом Ава се опитваше да умилостиви,представете си положението.-Не е била майка ти,припознала си се.

-От къде знаеш?-изкрещях.-От къде знаеш,че не е била майка ми?Мога да позная собствената си майка!

-Но си я видяла в гръб!Няма как да си сигурна,че е тя.-каза меко Ема.-Успокой се,моля те.

-Тя беше,Ем!Тя беше!Повиках я и видях,че гърбът и се скова!-бях изпаднала в истерия.-Сякаш искаше да избяга от мен.И избяга.

-Така ти се е сторило,Маделин,успокой се!Просто си уморена и напрегната за утре.-прошепна Ема.-Успокой се,моля те.Това не е била Кейти.Не може да е тя,защото е в неизвестност.

-Именно.В неизвестност е,което значи,че може да е навсякъде.-зарових пръсти в косата си и взех да обикалям стаята.-И тя е тук.Видях я.

-Говориш като някоя фанатичка!Само изнервяш ситуацията,която и без това е достатъчно напрегната.-възмути се Ава.-Престани с детските си изпълнения и се стегни.Майка ми,та,майка ми!Утре имаме важна мисия,така че се стегни!

-Върви по дяволите,Ава!-изкрещях и се спуснах към нея.-Затвори си тъпия плювалник поне веднъж в тоя твой жалък живот.

-Мад,Мад,полудя ли?-извика Джеръми и ме хвана през кръста,вдигна ме и ме отдалечи от Ава,преди да съм и издрала очите.-Какво ти става?

-Всичкп ми става!Скапания живот,той ми става!-замахнах назад и приземих лакътя си право в окото му.-А,ти ме пусни!

-Мади,моля те,успокой се.Държиш се като пълна дивачка.-каза Ник и вдигна ръце срещу мен,сякаш държах оръжие.-Ако ни избиеш ще намерим ли вашите?

Погледна към Джер,който ме гледаше невярващо и беше притиснал ръка към лявата част на лицето си.Виктор се беше облегнал на тоалетката,забил поглед в земята и мислеше трескаво над нещо,напълно изключил случващото се в стаята.Другите ме гледаха,все едно съм изтървано животно от зоопарка.

-Махайте се!Махайте се от стаята ми веднага!

-Легни,наспи се и се успокой.Моля те,Маделин.-прошепна Ник и излезе.

След него другите също излязоха.Ава се спря на вратата последна и ме изгледа със смесица от гняв,разочарование и отвращение.Едвам потиснах порива да я замеря с нещо.

School for good girlsWhere stories live. Discover now