Chapter 25

4.4K 286 99
                                    

Да се събудиш до Виктор Уйтс и то в деня на мисият,след като си спала с него,определено е странно.Алармата взе да звъни на пожар.Пресегнах се и на сляпо взех да опипвам нощното шкафче.Успях да взема телефона и да я изключа.Виктор целият се беше наврял в мен.Беше ми оставил едно кишенце от леглото,а той се беше проснял по корем на останалата част.Ръката му беше върху мен,а главата му беше заровена във възглавницата.
  - Ставай!-смушках го в ребрата.-Уайтс!Събуждай се.
  - Какво?-промърмори сънено,без да ме поглежда.-Пак ли ти се прави секс?Да знаеш,надървен съм,обаче утре ни чака мисия и трябва да се наспим.
Измъкнах се изпод него и го тряснах с възглавницата по главата.
  - Надявам се да си се наспал,защото вече е утре.И,не не ми се прави секс,защото имаме мисия за изпълнение.
Той скочи със скоростта на светлината от леглото.Прокара ръка през рошавата си коса.Леле,изглеждаше секси.Огледа се сънено.
  - Кажи,че се шегуваш!-посочи ме с пръст.-Много ми се спи.Ти си виновна!Взе ми тока снощи.
  - Това ли ти беше?-казах с насмешка.Великият Секс Бог-Виктор Уайтс!Само толковя ли можеш?-засмях се.
  - Искаш ли да ти покажа калко точно мога?!Но,няма да си годна за мисията после,защото няма да можеш да ходиш.-каза сериозно.-Обличай се,преди да съм те тръшнал на леглото за втори тур.
  - Скапаняк.-промърморих раздразнено и тръгнах към банята.
  - Я,кажи,всичко ли разказа на приятелките си?
  - Идиот!-изръмжах и влязох в банята.
Чух смехът му зад затворената врата.

*******
Знам,че главата е много кратка,но трябваше да я има преди главата с мисията,защото искам да са в две отделни глави.Не съм качвала глава от 30 ноември миналата година.Леле!Почти година.Много се извинявам,за което.
Този път се връщам наистина.По-късно днес или утре ще има нова глава и на "Stalker"...Също така имам изненада за вас,но по-нататък ще разберете за нея.
Гласувайте и коментирайте,ако ви е харесала "малката главичка".
Обичам ви! 💞

School for good girlsWhere stories live. Discover now