Castelul Predjamski(partea 1)

403 30 7
                                    

Mă doare capul..Imi deschid ochii si observ că..sunt la spital..Mă simt ametită..Tot ce tin minte e că mă aflam cu Dimitri in masină si..am auzit niste impuscaturi..După totul s-a făcut negru in fata ochiilor mei..Imi dau masca de oxigen jos,si mă ridic..Ies din salon..O văd pe mama..


Eu:Mamaaa!-nu apuc bine să imi strig mama si cad pe podeaua rece si tare-

Mama:Nina!Cheamă doctorul!


Sofia cheamă doctorul..Mă pun pe o targă si mă duc inapoi, in salon..


Eu:Sunt ok mami, am ametit putin..

Mama:Cum să fii ok când tu ai avut un glont mână?

Eu:Sunt ok,intelegi?

Mama:Dar..

Eu:Sunt ok..Intelege mama..


Mama nu vrea sa inteleaga ca-s ok..Intre timp,doctorul ma consulta,scrie ceva peste niste fise, si, incepe a vorbii..


Doctorul:Doamna Martinez, fata dumneavoastra este bine..Poate merge acasa daca doreste..

Eu:Mama,dar..Dimit..adica baiatul cu care eram in masina unde e?!

Mama: Aaaa..Nu stiu despre cine vorbesti draga..

Doctorul:Echipajul nostru medical v-a gasit decat pe dumneavoastra acolo..

Eu:Dar ce s-a intamplat cu ...

Mama:Cu cine scumpo?

Eu:Nu mai conteaza mami..


Ceva ciudat se intampla aici..In timpul acelui atac armat, eu ma aflam in masina lui Dimitri..Ce s-a intamplat cu el?O fii bine?!Cred ca a fugit de la locul atacuui..Sa se salveze..Si pe mine..M-a lasat deoparte.. Nesimtire....Sau..Nu stiu poate a patit ceva...Dar cum e posibil?!Nu a ramas nici o urma..




-Dupa 2 luni-


Timpul a trecut rapid...Au trecut 2 luni de la accident sau atac ce o fii fost..Dimitri nu a mai venit la scoala, iar eu nu m-am mai obosit sa il caut..Mi-am facut multi prieteni, si am dat si peste niste persoane super mega enervante... Ma inteleg bine si cu profesorii..Totu e ok..Viata mea a revenit la normal..Am incetat sa imi mai caut fratele pentru o perioada..Pana nu voi gasii ceva, o dovada sigura nu ma voi mai apuca sa caut degeaba...

Diseara, voi merge impreuna cu mama, tata,Micky, Anne si Roby la castelul Predjamski unde are loc o judecata..Nu am mai participat la asa ceva pana acum..Din ce am auzit este vorba de o captura a unui vampir renegat in Slovenia, care a vrut sa omoare niste vampiri si varcolaci..Eu voi decide soarta tuturor si am mari emotii fiind prima data cand fac asta..

Deja e 12 dupa-amiaza si am plecat spre castelul Predjamski..Tata mi-a cumparat o motocicleta noua, drept rasplata pentru ca acum doua saptamani am reusit sa imi dezvolt o noua abilitate..Bine, nu este o noua abilitate, dar este o vraja destul de grea pe care o exersez de pe vremea cand aveam doar 7 ani..Asa, si cum spuneam tata mi--a cumparat o motocicleta noua..E super frumoasa, rapida si.. neagra..cum imi place mie..


Pe drum, de fapt in urma mea, il vad pe Micky..Si lui ii plac motoarele , dar nu la fel de mut ca mie..Nu mi-a vazut noul notor, deci , nu ca vreau sa ma laud , dar mi-am dorit mult motorul asta si el a zis ca nu o sa-l primesc niciodata...Deci..Vreau sa il fac putin gelos..


Micky:Salut...Nu imi vine sa cred!Ai primit pana la urma motorul?!Si e un...

Eu:Kawasaki Ninja H2R'17..

Micky:Ce frumos e Nina..Imi pare rau ca te-am subestimat..

Eu:Stai...stai..tie nu iti pare rau niciodata..Sigur ai patit tu ceva..Aaa..Cred ca vrei o tura,nu?!Lasa, nu ti-o voi da in ruptul capului..

Micky:Bine,bine...

Eu:Mergem?

Micky:Da.Hai.


Dupa vreo aproximativ 4 ore, am ajuns la castelul Predjamski...Am ajuns inaintea celorlalti asa ca am plecat sa vizitam impreujurimile...

In jurul castelului, se afla o gradina..o gradina extraordinar de frumoasa..In interiorul ei se gasesc tot felul de plante, flori si copaci..









Nota autorului:Heii..Am revenit..Imi pare rau ca nu am mai postat asa cum am promis, dar mii s-a stricat telefonul si acum folosesc laptopul..Stiu ca nu e un capitol foarte mare cum erau celelalte dar m-am gandit sa il impart in trei parti..Astept pareri.

Numar cuvinte capitol:626 de cuvinte








Printesa Vampirilor IIWhere stories live. Discover now