A murit 😢

349 26 11
                                    

Cursa a început.. Maison se pare a fii primul în fată, iar eu si Dimitri în spatele lui... La un moment dat Micky ne depăseste si pe noi, dar si pe Maison... Ajunge primul la linia de final.. A câstigat cursa..

Maison isi lasă motorul jos, trântindu-l.. Adam si Ethan fac si ei la fel.. Toti se îndreaptă spre Micky.. Maison îl întoarce cu fata spre el si..buff.. Maison îi dă un pumn în fată lui Micky...

Micky: Bă esti nebun?!
Maison: De ce faci mă pe smecherul?! De ce te dai asa mare că ai câstigat si tu o cursă?
Micky: Că vreau.. Ce esti gelos acum sau ce?!
Eu:~mă duc si mă bag între cei doi încercând să evit o bătaie~Calmati-vă!!
Maison:~mă împinge si pic~ Tu să taci!! Nu ai venit aici să ne faci tu ordine!! Esti doar o javră de femeie.

Micky văzând ce a făcut a sărit si s-a bătut cu el.. Dimitri era prea ocupat să mă ridice pe mine de jos..Mă simteam rău, mă simteam ametită...

Ethan începe să dea si el în Micky.. Adam se duce în spatele lui si îi dă una de îl lasă jos.. Micky cade.. Cei 3 băietii îl iau la picioare pe Micky.. În următoare clipă, se aud sirenele masinilor de politie si a salvărilor.. Cred că Dimitri a sunat după ajutor..

În clipa următoare politia îi încătusează pe cei 3.. Prima salvare l-a luat pe Micky si l-a dus de urgentă la spital.. Doctorii din a 2-a salvare au insistat să mă ducă la spital să mii se facă niste teste.. Nu am acceptat. În schimb, mi-au dat niste pastile..

Tata a venit să mă ia acasă, pentru că Dimitri nu m-a lăsat să mă duc cu el la spital după Micky.. În schimb l-a chemat pe tata si s-a dus singur..

Pe drum spre casă, tata tot îmi punea întrebări despre ce s-a întâmplat..Nu eram atentă.. Mă gândeam doar la Micky.. La un moment dat tata îmi pune mâna pe umăr...

Tata:Esti ok Nina?
Eu: Imi e frică tata.. Să nu pătească ceva Micky..
Tata: Stai linistită draga mea, totul va fii ok..

Ajungem la castel.. Mama era la usă, si cum mă vede mă îmbrătisează.. Îi spun să îmi dea drumul.. Mă duc în camera mea.. Pe pat era un colet.. Nu am o stare necesară pentru a deschide coletul, deci îl dau la o parte, punându-l pe birou... Mă pun în pat si îmi dau drumul la laptop.. Se pare că am primit o grămadă de email-uri..Trec usor peste el si văd că ultimul email primit e de la Tudor.. 2 lucruri pot fi în acel email: 1-vreo informatie despre fratele meu sau 2-informatii despre vreun nou atent din Lisabona.. Deschid acel email:

"Draga mea Nina, îmi e super mega dor de tine.. nu ai mai scris de ceva timp si îmi fac griji...voi venii peste ceva timp în New York, dar până atunci vreau să te anunt ceva.. stii că m-ai rugat să te anunt dacă aflu ceva despre fratele tău Dimitri.. si cu asta vreau să iti zic că am 2 vesti.. Una bună si.. una destul de rea.. am aflat că fratele tău se află chiar în New York si e bine si sănătos.. problema e că el stie cine esti si are o identitate falsă.. ai grijă.. fii mereu cu ochii în patru.
Nu vreau să pătesti ceva..voi venii si te voi ajuta să îl găsesti..până atunci nu face vreo năzbâtie si asteaptă-mă!!Nu începe fără mine... Cu drag Tudor, al tău amic.."

Asta îmi mai trebuia acum să aflu..Că fratele meu e în acelasi oras cu mine..Si posibil să mă urască... trebuie să anunt părintii.. si pe Micky... mama si tata sunt la spital.. iau masina si plec si eu spre aceasi directie...

Ajung la spital repede, eu mergând cu viteza pentru a le povesti părintilor mei.. Mă duc la receptie si întreb de Micky..

Recept.: Camera 234.
Eu:Multumesc..

Ajung pe coridorul unde este camera unde se află Micky.. Nu stiu de ce atmosfera de pe acest coridor este sinistră...Nu bag în seama, si merg mai departe.. Ajung la camera 234.. Ciudat..Deasupra usii scrie "Morgă"..O nu.. Sper că nu s-a întâmplat ce sper eu.. Nu apuc să deschid usa, că pe acea usă iese Dimitri.

Dimitri: Ce cauti aici Nina?!
Eu:Am venit să vă zic ceva important..Unde-i Micky?!
Dimitri:Ăăă.. el.. doarme.. ar trebuii să revii când se trezeste..
Eu: Vreau să îl văd acum!!
Dimitri:Dar Nina...

Nu apucă să mai continue deoarece deschid usa si... Patul lui Micky este inconjurat de multă lume care.. plânge... mama, tata, Roby, Anne si multi altii... mă aproprii si observ că.. nu mai aud inima lui Micky bătând..Incep să plâng.. Îl strâng cât pot de tare în brate..

Eu~cu lacrimi în ochi~:Ce s-a întâmplat?!
Dimitri:A făcut hemoragie.. doctorii nu l-au putut salva!
Eu: Nu-i corect!! El nu merită asta!

Dau pe toată lumea din fata lui la o parte.. Îl strâng în brate si incep să plâng..

Eu:Micky!!Micky!! Trezeste-te!!! Stiu că voi mă păcăliti!! Stiu că eram supărată pe tine!! Nu mai sunt!! Trezeste-te!! Micky!!! Trezeste-te!!
Dimitri:Nina..Nu te aude..A murit!
Eu:Nuuuuu!!!
Dimitri:Îmi pare rău scumpo!
Roby~cu lacrimi în ochi~: Nina... Micky..ti-a lăsat scrisoarea asta până să moară..

Iau scrisoarea de la Roby.. Ies afară pentru a o citi..
"Nina..scumpa mea prietenă..stiu că acum nu mai sunt.. dar te rog..să nu plângi..altfel o să te bântui..astea-s ultimele lucruri pe care poate o să tii le zic...te-am iubit, te iubesc si te voi iubii meu draga mea prietenă!! Ai fost mai mult decât cea mai bună prietenă a mea, ai fost sora mea.. ai grijă de tine.. si de părintii mei si ai tăii..ai grijă de poporul nostru.. Luptă! Caută în continuare pe fratele tău.. eu voi fii mereu lângă tine, nu fizic din păcate,spiritual.. si... fii fericită.. îl iubesti cu adevărat pe Dimitri.. ai grijă de el...si lasă viata să isi urmeze cursul si fără mine.. ai grija ca nimeni să nu sufere după mine, gânditi-vă că am plecat într-un loc mai bun de unde vă voi privi pe toti... mai sunt multe de spun draga mea Nina.... dar simt că mi-a venit sfârsitul.. Ai grijă înger mic.Adio Nina si tine minte că voi fii mereu alături de tine...."









Nota autorului:Am revenit cu un nou capitol.. Nu am mai postat de mult. Am văzut că nu prea mai este citită cartea mea.. dar nu stiu ce să fac.. o să incep liceul.. si nu stiu dacă o să continui... oricum cred că o să mai postez un capitol în această seară, dar nu promit.. La media e o melodie pe care posibil să o stiti, o melodie pe care eu o ador si o ascult zilnic.. 🎶Da-ti un play si ascultati-o si voi..😊Dacă va plăcut acest capitol astept o ⭐ din partea voastră..💋

Număr cuvinte capitol: 1215 de cuvinte

Printesa Vampirilor IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum