Am aflat adevărul

344 22 8
                                    

Malia:Am observat că sunteti de mult palidă.. Am aflat din ce cauză!!!Nu se poate! Sunteti în pericol! Ati fost otrăvită!
Eu:Tu glumești, nu?!~zic eu sperând să fie doar o glumă proastă~
Malia:Nu glumesc! Uite, pune-l pe iubitul dumitale să îți pună mâna pe palmă.. Vezi dacă tii se umflă venele și tii se înegresc..

Dimitri face exact cum spune Malia.. NU POT SĂ CRED! Are dreptate! Când încerca să extragă otrava din mine se pare că simțeam un fior.. Simțea o euforie în piele, care se manifesta la maxim.

Dimitri:Nu pot să o extrag... E o otravă foarte tare și rară...
Eu:Nu se poate măii. Nu pot murii. Nu pot. Nu mi-am găsit fratele.. Nu vreau să îmi pierd părintii! Nu vreau să mor!
Malia:Alteță! Nu vei murii! Trebuie să existe un leac. Si există..
Dimitri:Despre ce otravă e vorba? De ce e așa periculoasă?
Eu:Stiu ce otravă e.. E o otravă care odată ajunsă în corp iti face corpul să putrezească pe interior... Se numește ~Malia mă întrerupe~
Malia: Asterix.
Eu:Da.
Dimitri:De undee doamne iartă-mă ai putut să iei această otravă??
Eu:Nu știu...

Dintr-o dată simt o amețeală.. Vederea mii se împăienjănează și cad....

~DUPĂ 2 ZILE~

Deschid ochii.. Nu știu unde mă aflu.. Sau ba da.. Știu.. Sunt la spital.. Ah, da.. Mi-a venit rău. Am leșinat... Ridic mâna cu greutate, ajung cu ea la nivelul ochilor.. Nu văd foarte clar, poate pentru că sunt slăbită.. Mâna mea e foarte slăbită. Nu știu de cât timp mă aflu la spital, sau la care mă aflu... Am o mască de oxigen pe față.. Sunt conectată la mai multe aparate, îmi aud inima cum bate... Bate foarte încet.. Parcă ar vrea să cedeze.. Dar ceva.. ceva nu o lasă să cedeze..

Aud pașii.. Parcă e glasul unui doctor.. Alex?! Alex prietenul mamei?! Da, el e! Și o asistentă.. Intră în salon.

Dr. Alex:Nina! Te-ai trezit! Ce bine! Credeam că nu o să iți mai văd ochii tăi frumoși..~îi zâmbesc vrând să îi vorbesc dar nu pot din cauza măștii~ Deci.. fii atentă scumpo.. Otrava... s-a răspândit în corp.. 75% din corpul tău e cuprins de otrava aceasta puternică.. ai mare noroc! Dacă ai fii un simplu om, luând această otravă în 5 minute ai fii murit.. Te slăbește.. iti distruge corpul.. Ce bine că Dimitri te-a aud imediat la Amsterdam.. Altfel.. sincer vorbind, nu ai fii avut nicio sanșă să trăiești..
Dimitri.. a găsit remediu... ~ridic degetul și arăt spre masca mea de oxigen care deja începea să mă incomodeze~.. Masca?! Aaa da! Ți-o dau jos acum...

Alex îmi dă masca jos. Respir ușurată... Mă simt așa slăbită. Sunt pe moarte.

Eu(cu o voce răgușită):Mama..tata..
Dr. Alex: Ăăăă.. Nu le-am spus.. Dimitri le-a spus că s-a anulat întâlnirea și că o să aibă loc peste 5 zile și trebuie sa rămâneti la Lion.. Nu a vrut să îi îngrijoreze..

In cameră intră Dimitri.. Vine la mine si mă strânge în brațe.. Mă doare rău dar nu pot să îi zic..Îmi era așa dor de îmbrățisările lui.. Se uită la mine.. Se vedea ce trist era.. Se vedea în ochii lui că starea mea e mult mai rea decât mi-a zis Alex..

Dimitri: Nina.. of.. Doamne..
Eu:Arăt rău, nu?
Dimitri:Nu scumpo.. Nu.. O să fii bine.. Te asigur.. Am găsit leacul..
Eu:Câte ore am fost inconștientă?
Dimitri: 2 zile.. și vreo 19 ore..

Scoate o seringă din buzunar... SÂNGE! E sânge..

Dimitri:Nina.. te rog. Închide ochii.. Și nu te speria. Nu te mișca peste 30 de secunde. Te rog..

Fac cum zice Dimitri.. Imi învinge cu toată puterea seringa în gât.. În secunda a 25-a de când Dimitri mi-a zis să nu mă mișc, mă ridic în fund, ochii mii se fac de un albastru metalizat, iar pielea îmi revine la normal..

Eu:Mă simt.. mult mai bine.. Dar din ce e creat antidotul?
Dimitri:E făcut din sângele meu și al tău, din sângele celor 9 triburi de vârcolaci, celor 9 triburi de vrăjitoare antice și... din sângele cele mai tinere vampirițe..
Eu: De ce și din sângele tău?
Dimitri:Nina, avem același sânge...

Stai ce?! Eu și Dimitri... eu și Dimitri suntem frați?! El e fratele meu geamăn?! E posibil așa ceva?! D-aia simt eu atracția asta mare fața de el?! Nu se poate!!Deci.. Am făcut sex cu fratele meu geamăn?! Doamne ce nasol!

Eu:Nu pot să cred.. De ce nu mi-am dat seama??!! Tu erai!! Și nici măcar nu mi-ai zis!
Dimitri:Azi am aflat! Când am fost la o vrăjitoare să facă antidotul am aflat că avem acelasi sânge!
Eu:Nu pot să cred!!!

Dimitri a plecat fără să mai zică nimic... L-am lăsat să plece fără să mai zic nimic.. Sunt în stare de șoc și acum. Nu pot să cred! De ce?! A fost sub nasul meu atât de mult timp și eu nu mi-am dat seama.. Nu ne-am dat seama niciunul dintre noi..





















Nota autorului:Nu pot să cred că am mai reușit si eu să termin de scris capitolul ăsta😂😂 În fine.. Eu sper să vă placă.. O să urmezeee mult suspans.. Fiți pe fază😂 Nu am scris un capitol foarte mare... Dar am reușit să scriu și eu sper să fie unul destul de bun...Vreau să aflu cum vii se pare faptul că cei 2 au aflat că sunt frati...Aștept comentarii și păreri.. Și.. O să fac o serie de Q&A în următorul capitol, deci aștept mesaje cu orice întrebare/adevăr..💪😏 Apropo, la media este o melodie pe care am descoperit-o recent dar, e o melodie foarte plină de sentimente și cuvinte adevărate.❤

Număr cuvinte capitol:969 de cuvinte

Printesa Vampirilor IIDonde viven las historias. Descúbrelo ahora