Castelul Predjamski(partea a2-a)

463 32 4
                                    

Se facuse deja ora 17:30..Ne-am gandit ca au ajuns si ai nostri..Micky se duce direct in sala unde va avea loc judecata,iar eu ma duc in camera..Ma duc sa ma schimb, vrand sa par putin mai matura si mai profesionista.. Dupa ce ma schimb, vad ca primesc un mesaj.. Numar necunoscut..Mesajul era unul destul de ciudat "Soarta ta este decisa de sentinta pe care o vei da".. Adica?!Ce vrea sa insemne?!Nu stiu..Imi pun telefonul pe noptiera de langa pat, pentru ca nu il voi lua cu mine, nu vreau sa fiu deranjata... Ma duc, deschid usa, dupa imi aduc aminte de cineva...simt un aer familiar aici, si cunoscut de cand am venit dar nu am stiut de ce..nu stiu de ce mi-a adus aminte de Dimitri...In fine, nu mai conteaza acum..Trebuie sa ma indrept spre sala cea mare...


Intrand in sala cea mare, cu vreo 3 randuri de gardieni in spatele meu, toata lumea se ridica in picioarele vazandu-ma..Am marii emotii...Ajunsi in dreptul bancului de unde voi judeca , gardienii se duc in stanga si indrepta, imprastiindu-se.. Tata se uita ma mine cu mandrie dar vad ca pare mai emotionat ca mine...La fel e si mama..


Ma asez pe scaunul de la bancul meu..Imi sunt aduse tot felul de dosare...Ceva e ciudat..Hmm..Inca simt acea adiere si aer cunoscut..Dintr-o data in sala este adus, in lanturi , acel vampir renegat.. Are o roba pe el din cauza caruia nu il pot vedea la fata..Este trantit in fata mea, iar in dreapta lui se afla 3 avocatii, cei mai renumiti avocati de printre vampiri: Gerasim, Igor si Milon..Se pare ca ei il reprezinta pe acel vampir..Igor, inainta 2 pasi in fata mea , cu o voce destul de ragusita, se pregateste sa zica..


Igor: Majestatea Sa Regala, imi pare bine sa va cunosc in persoana.. Asta il reprezinta, pe clientul meu, regele Vampirilor Renegati, Majestatea Sa Regala, Dimitri Nadeau..


In acel moment, gardienii ridica roba de pe capul acelui vampiri..ERAM SIGURA!Nu puteam crede ca el e, dar eram sigura..Dimitrii, cel care m-a salvat..Dimitri colegul meu..


Eu: Am auzit de el, vreau sa aud ce s-a intamplat..

Gerasim:Daca imi permiteti, va voi povesti eu,Alteta.

Eu:Ok..Continua Gerasim..

Gerasim: Alteta Sa regala, regele Dimitri, a suferit un accident in urma cu doua luni de zile..-cand am auzit asta, vroiam sa ma ridic si sa le zic ca stiam despre acel accident, ca si eu am fost de fata- A fost rapit de a fata accidentului si adus in Slovenia.. A fost ranit grav, dar cu ajutorul propriilor puteri, a reusit sa scape...La iesire a fost intampinat de 1 vampir(atunci este adus in sala acel vampir la fel cum a fost Dimitri dar lui ii se putea vedea fata) pe nume Isay, si de o fata varcolac(si ea este adusa) pe nume Serena.. Alteta Sa, i-a omorat din legitima aparare..

Milon:Asteptam sentinta Altetei Dumneavoastre deoarece vrem sa oprim nelegiuririle si discriminarile din imperiul nostru..

Eu: Pai..Vreau sa..hmm..sa ma gandesc putin...


Ma ridic de pe scaunul meu..Stiam ca Dimitri nu e de vina cu nimic..Doar el m-a salvat..Stiu cum s-a intamplat totul pana la acel moment, momentul accidentului... Cum am zis, m-am ridicat de pe scaun..Ma apropii de cei 2 vinovati, si intr-o fractiune de secunda imi scot sabia si ii decapitez..


Eu: Asta e sentinta mea..


Toata lumea s-a ridicat in picioare..M-au aplaudat..A iesit bine..Mama, tata, Anne si Roby dar sa nu uitam de Micky vin si mii se alatura..Incep sa ma felicite, si sa ma imbratiseze..Am primit si un mic sarut pe obraz de la Micky...Stiu ca Anne i-a zis sa faca asta..Ma place de cand eram mici..Si e timid..Odata, cand plangeam, eram mica, cazusem si ma lovisem mi-a dat ciocolata lui cu conditia sa nu mai plang..In fine , sa revenim..Toata lumea era fericita acum..Prima mea sentinta a fost una dreapta...Si corecta..


Ooo, stai!!!!In toata agitatia asta, am uitat de Dimitrii!Unde o fii?!Ma duc intreb gardienii si aflu ca a plecat de ceva timp din sala..Ies in curtea castelului...Il caut peste tot, in gradina si in castel si peste tot..Unde s-o fii dus?!STAI!Lacul...Nu am fost acolo..


Ma duc la lacul din spatele castelului....Acolo Dimitri statea...Ma vede, il vad si.. nu ma pot abtine..fug plangand la el in brate si il sarut...Da..L-am sarutat....... Nu ma pot oprii din plans..Nu am mai patit niciodata asa..Cred ca de cand m-am nascut nu am mai plans asa mult..Am format un sarut dulce, destul de lung, si el continuand..........






Nota autorului:Si..gata si cea de-a doua parte..sper sa va placa...stiu ca nu e buna..dar mda..asta e...astept pareri..La media e o melodie pe care eu o iubesc foarte mult..

Numar cuvinte capitol:745 cuvinte

Printesa Vampirilor IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum