2.1

944 137 11
                                    

"Yine de anlam veremiyorum Hyungwon. Bana böyle davranması için.. Ne yapmış olabilirim?"

"Kihyun. Beni iyi dinle dostum. Senin bir hatan yok. Onu kabul edip etmemek sana kalmış. Eğer bunun intikamını almaya çalışıyorsa boşuna uğraşıyor."

"Beni böyle acımasızca aşağılayarak neyi kanıtlıyor. Hyunwoo ile aramda bir şey olabileceğini düşündü mü cidden?" Kihyun, yerdeki taşların çizgisine basmamaya özen göstererek ilerlemeye devam etti. "Sana olan öfkesi geçmemiş anlaşılan. Siktiği.."

Kihyun hızla arkadaşının ağzını kapatıp çevresine bakındı."Şu ağzını bi toparla gerizekalı. Duyan olursa linç ediliriz. Zaten mimlenmiş durumdayım."

"İyi, gel o zaman ramen yemeye gidelim. Acıktım ben." Hyungwon midesini tutup mızmızlanırken mavi saçlı çocuğu gördüğü an duraksadı. Yanında ise Minhyuk vardı. Tehlikeli, diye düşündü. Hem de çok.

Birden arkadaşının omzundan tutup ters yöne çevirdi. "Vazgeçtim, şimdi yemeyelim. Sırası mı hem? Gel sana dondurma ısmarlayayım." Kihyun ahtapotun kollarında gibi hissediyordu. "Ama dondurmacı arka.. Tarafta değil miydi?"

Hyungwon zorla arkadaşını iteklerken arkasını dönüp birkaç saniyelik bakış attı. Mavi saçlı çocuk bu kez de dans ediyordu. "Ne... Yapıyor o gerizekalı ya?" Önüne dönüp gözlerini devirdi.

"Kimden bahsediyorsun?" Arkana dönmeye çalışma. Çiğköfte diyecektim hem, dondurma değil. Hava soğuk dondurma yenmez, delirtme beni."

"Ne?"

"Yok bir şey yürü."

Off 2won günü kurtarıyor resmen sürekli djxkdkc ikisi de müthüşlü bffler

Incomparable | Kihyuk TextingWhere stories live. Discover now