(53) Bitti

103 7 55
                                    

Selammm ✋🏻 Yeni bölüm sizlerle. Heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu bölümde aralara sürekli Hira'nın fotoğrafını koyacağım. Medyadaki şarkıyla okursanız sevinirim. Sizleri seviyorum ❤️ Hadi bölüme 🏃🏼‍♀️

****

"Karar senin

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Karar senin. Baban mı? Demir mi?"

Bir kaç saniye duraksadım. Asla vazgeçemeyeceğim iki insan arasında seçim yapmak zorunda bırakılıyordum. Ne demir ne babam ikisinide üzemezdim ve kıramazdım. Ama selen yine yapacağını yapmıştı beni asla cevap veremeyeceğim bir seçim içerisinde bırakmıştı.

"Ne diyorsun Selen sen. Bu soruna cevap veremem. Babamla Demir arasında seçim yapamam."derken kendimi korkunç bir durumun içinde gibi hissettim.

"Eğer bir seçim yapmaz ve Demir'den ayrılmazsan olacaklar çok basit. Babanın tüm hayatını bırakıp buraya taşındığı gibi ben de babanı bırakıp buradan giderim ve yüzümü bir daha göremez. Aaa bir düşünsene baban zaten öz kızını yıllardır görmemenin acısı içindeyken bir de bunu kaldirebilecek mi?"

Gözlerim doluyordu. Ağlamak istemiyordum. Şeytan kardeşimin gözlerinin içine baka baka güçsüzlüğümü ona göstermek istemiyordum. Ama şu an çok güçsüzdüm. Hayatımda çok değerli iki insan ikisinden de vazgeçemezdim. Onlara bunu yapamazdım.

"Selen benden bunu isteme. Bana sevdiklerim arasından seçim yaptırma. İstediğin her şeyi yaparım ama maalesef bu seçimi yapamam."derken dolan gözlerimi tutsamda sesimdeki acı tınısı hissediliyordu.

"Sen bilirsin babasının ve sevgilisinin prensesi. Artık canım babamız senin yüzünden bunları yaşamak zorunda kalacak. Artık adamcağız vicdan azabından neler yapar bilemem."derken bana küçümseyici ve 'artık güç bende' der gibi bakışlar atıyordu.

"Baban senin gitmene izin vermez. O senin için buraya geldi Selen. Senin için tüm işlerini itibarını taşıdı. Çok büyük bir risk aldı. Bizi bile düşünmedi sormadı. Sana kendini alıştırmak için o kadar uğraştı. Sedef bize neler yaptı. Beni kaçırdı. Kaç kere tehdit etti. Babamın iş ile ilgili şeylerine taş koydu. Sadece senin için bunların hepsini sadece senin için yaptı. Sen bu adama nasıl sırt çevireceksin."derken gözlerim kendini tutamadı ve yaşlar ağlamaya başladı.

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
Din Dan Don!! (Tamamlandı)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ