The Last Megaforce

5.8K 229 135
                                    


Ava

Heräsin alakerrasta kuuluviin ääniin. Otin puhelimen yöpöydältä ja katsoin kelloa, joka näytti 10.13. Nousin ylös sängystä ja huomasin olevani yhä edellisen päivän vaatteissa. Kävelin vaatekaapilleni ja otin sieltä tämän päivän vaatteet mukaan ja lähdin kävelemään yläkerran suihkuun.

Suihkun jälkeen puin puhtaat vaatteet, vein eiliset vaatteet pyykkiin ja laitoin pyyhkeeni kuivumaan. Sitten menin alakertaan aamupalalle. Siellä oli jo Hanna ja Sara. Vanhempani olivat lähteneet töihin jo monta tuntia sitten.

"Huomenta" Hanna ja Sara sanoivat minulle. "Huomenta" vastasin. Otin kahvikupin kaapista ja menin kahvinkeittimen luo ottamaan kahvia. Kuulin jonkun löntystelevän portaita alas. Laiton kahvipannun takaisin paikallaan, mistä olin sen hetki sitten ottanut ja käännyin katsomaan, kun Antti saapui paikalle.

"Huomenta" sanoin Antille ihan liian ylipirteästi. Hän vain mutisi jotain takasin ja haki itselleen kahvikupin. Kävelin jääkaapille ja otin sieltä maidon ja valmiiksi tehdyn leivän. Lorautin hiukan maito kahvin sekaan ja laitoin sen takaisin jääkaappiin. Otin kahvini ja leipäni ja kävelin ruokapöytään, jossa kaikki muut jo istuivat.

"No, mitä ajattelit tehdä tänään, ennen kuin lähdet, Ava?" Sara kysyi lopettaen kiusallisen hiljaisuuden. "Tarkistan ainakin, että olenhan pakannut kaikki ja siivoan huoneeni. Meidän täytyy lähteä sitten lentokentälle jo joskus neljältä, koska minun pitää käydä vielä Valkeassa. Älkää edes kysykö miksi. Menen nyt meikkaamaan" sanoin ja lähdin yläkertaan.

Pian olin valmis. Olin laittanut vain ripsiväriä, vaaleanpinkkiä luomiväriä ja saman sävyistä huulipunaa. Katsoin itseäni vaatekaappiini kiinnitetystä kokovartalopeilistä. Harjasin vielä hiukseni ja kipitin takaisin alakertaan.

"Paljonko kello on?" kysyin Hannalta, joka oli olohuoneessa Antin ja Saran kanssa. "11.56" Hanna vastasi. Huomasin heidän katsovan How I Met Your Motheria ja liityin heidän seuraan, istuen Hannan ja Saran väliin.

Yhden aikoihin laitoimme television kiinni ja menin huoneeseeni hoitamaan pakkaamisen loppuun. Tunnin jälkeen kaikki oli valmista. Olin katsonut itselleni matkustusvaatteiksi mukavat, mustat farkut, valkoisen t-paidan sekä mustan neuletakin. Viikkasin matkustusvaatteet sievästi sänkyni päälle ja lähdin raahaamaan kahta suurta matkalaukkua alakertaan. Käsilaukkuni, jonka ottaisin käsimatkatavaroihin, jätin vielä huoneeseeni.

Tuskailin laukkujeni kanssa pois huoneestani. Jouduin laskemaan ne jo maahan, koska ne painoivat todella paljon. Kuulin viereisen oven avautuvan ja näin Antin tulevan ulos.

"Anna ne kassit minulle" hän käski ystävälliseen sävyyn. Ojensin laukkuni hänelle ja päästin hänet menemään ennen minua portaat alas. Sipsuttelin nopeasti portaat alas ja otin laukkuni Antin käsistä ja laskin ne maahan. Nostin katseeni takaisin ylös, mutta en nähnyt Anttia enään missään. Sitten kuulin keittiöstä ääniä. Tietysti hän oli mennyt sinne.

Yhtäkkiä koko talon läpi raikui ovikellon soitto. Juoksin nopeasti ovelle ja avasin sen. Näin oven takana Emman ja Nicon. "Moi" he sanoivat ja tunkivat ohitseni sisään. "Öö, eikö teillä lopu koulu vasta kolmelta?" kysyin hämilläni. "Joo, mutta meillä olisi ollut viimeinen tunti enkkua, mutta sanoimme Kuosmaiselle, että meille tulisi hirveä kiire lähteä saattamaan sinua lentokentälle, joten hän päästi meidät lähtemään" Nico selitti nauraen. "Nyt vihdoin kovan mietinnän jälkeen musitin, miksi me ollaan edes kavereita" sanoin ja viitoin heidät keittiöön perässäni.

Something More | FinnishWhere stories live. Discover now