Chapter 15

1.2K 63 2
                                    

Cat POV

Als ik om me heen kijk zie ik hem staan.. De jongen die mij vlinders heeft laten voelen, mijn vertrouwen heeft gewonnen, maar hij heeft mijn vertrouwen beschaamd.. Ik draai mijn hoofd naar de andere kant waar ik Bell zie klungelen om de cola van het bovenste schap te halen.

Niall POV

En nou loopt ze weg, naar haar vriendin denk ik want ze loopt naar een meisje met bruin krullend haar en start een gesprek met haar. Ik vind het fijn dat ze eindelijk iemand heeft waar mee ze om kan gaan..

Harry POV

Zuchtend loop ik naar het appartement van Niall. Ik haal de sleutel onder het matje vandaan en open voorzichtig de deur:

''Ja sara.. Ik heb hem zo ingepalmd dat hij niet meer zonder me kan.. Nog even en we gaan trouwen..'' hoor ik Lotte zeggen. Snel pak ik mijn telefoon om dit op te nemen. Ik druk op het record knopje als ze het weer herhaald

''Ik zei.. Ik heb hem zo ingepalmd dat hij niet meer zonder me kan.. Nog even en we gaan trouwen! En dan.. Als hij miljoenen heeft verdiend met die flut vrienden van hem ga ik van hem scheiden.. En krijg ik de helft van zijn kapitaal!'' gelukkig heb ik dat opgenomen, maar nu hou ik het niet meer! Ik ren naar binnen en schreeuw: ''Jij bitch! Je weet hoe gevoelig Niall is voor break ups.. En jij gaat het ook nog is doen vanwege zijn geld! Hoe laag kan je zijn!?'' ze grijnst naar mij: ''Je kan het toch niet bewijzen!'' Ik grijns naar haar en laat het bandje horen: ''O nee??'' ''SHIT HARRY! VERWIJDER DAT NU METEEN!''  ik schud mijn hoofd en ren het appartement uit. Morgen laat ik het weten aan Niall!

Cat POV

''Bell?? Heb jij de stekker van de koffiezetapparaat er uit gehaald??'' vraag ik. ''Nee! Daar ben ik of jij waarschijnlijk op gaan staan!'' krijg ik terug van haar kamer. Zij moet hem nog inrichten. Dat heb ik net gedaan, ik heb alles net mooi in mijn kastjes gelegd en mijn gitaar in mijn kamer gezet. Ook zit er een gigantisch raam in mijn kamer waardoor ik mooi uitzicht heb op Londen.. We zitten ook op de bovenste verdieping, dus is dat s'nachts ook heel mooi. ''Koffie is klaar!'' schreeuw ik naar Bell. Ze komt haar kamer uitlopen met een losse knot op haar hoofd. Ze pakt haar koffie en ploft op een eetkamer stoel. Ik ga ook zitten en grijns naar haar: ''Eindelijk ons eigen huis!'' ''hm-hm'' mompelt ze. Ik grinnik naar haar.. Dit wordt echt geweldig! ''Ik heb trouwens een vacature gezien voor serveerster bij Starbucks.. Morgen heb ik een sollicitatie gesprek'' zeg ik tegen haar. Ze knikt: ''Ik heb bij een kleding winkel een vacature vrij gezien. Ik ga daar ook morgen heen'' we geven elkaar een High-Five.. Dit gaat helemaal goed komen!

Niall POV ~Next Day~

Ik kijk naar Lotte die naast me ligt. Ik luister naar haar regelmatige ademhaling waar ik zelf ook rustig van wordt. Ik stap uit bed om me aan te kleden en krijg een SMS van Hazza:

Hei Nialler! Kan ik je vandaag even spreken? De opnames zijn afgelast.. Zayn is ziek. ~H

Ik grinnik en stuur terug:

Sure Hazz.. Zie ik je om 12:00 bij Starbucks? ~N

Ik verstuur hem en krijg gelijk antwoord:

Jup.. Zie je dan!~H

Ik vergrendel mijn telefoon en maak wat ontbijt voor Lotte. Ik zet het naast haar bed neer en ga dan voor mezelf wat maken. Lotte is voor 12:00 toch nog niet wakker, ik kijk op de klok en zie 11:30 staan. Shit! dan moet ik opschieten! Ik ren naar mijn kleding kast en trek er een jeans uit en een wit shirt waar onder ik mijn witte supra's doe. Ik geef Lotte nog een kusje op haar wang en leg een briefje neer waar ik ben. Ik loop dan rustig op mijn gemak naar Starbucks toe.

Cat POV

Ik wordt wakker van mijn wekker.. 11:45! ''Fuck, Fuck, Fuck!!'' Ik spring uit bed en gris een spijker shortje en een zwart hemdje uit mijn kleding kast en ren door naar de keuken. Ik graai een appel uit de fruit schaal en ren naar de gang. Ik trek mijn witte supra's aan en ren naar buiten. Ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik nog maar 5 minuten heb om op tijd te komen. Ik begin te rennen en spring over van alles heen. Ik krijg kreten van mensen naar me toe geworpen dat ik moet oppassen, maar ik negeer het. Om 11;59 storm ik de Starbucks binnen. Ik hijg nog even na en loop dan naar de balie toe. Een vrouw komt me ophalen: ''Je bent net op tijd!'' ik knik naar haar en loop achter haar aan.

~*~

Ik ben aangenomen en kan gelijk beginnen! Ik heb nu een schort om en zie een krullen bol binnen lopen. Hij gaat aan tafel zitten en ik loop naar hem toe: ''Kan ik u helpen meneer?'' ik dat zei kijkt hij omhoog:Harry.. Ik slik even en hij waarschijnlijk ook. ''Cat?'' krijg ik terug. Ik knik: ''Wil je wat drinken?'' vraag ik. Hij knikt: ''Doe maar een frappuchino en een zwarte koffie.. Zometeen komt er nog iemand'' ik knik en loop naar de machine toe. hij is hier.. Ik maak een frappuchino en een koffie. Ik zet het op het dienblad en loop naar zijn tafel, ik zet het neer zonder iets te zeggen. Hij blijft me aan kijken. Ik glimlach naar hem en loop weer terug. Er komt een oud stel betalen en ik loop naar hun tafel om hem schoon te maken. Net als ik het doekje op de tafel leg klingelt de deur. Ik kijk op en zie een blonde jongen.. De blonde jongen.. Ik glimlach even en ga dan verder met werken. Als de tafel schoon is loop ik naar de bar en begin met schoonmaken. Als die schoon is ontvang ik een stukje uit hun gesprek:

''Sorry Niall.. Ze doet dit alleen omdat je beroemd bent..'' zegt Harry, ik frons even.

''Dat zou Lotte nooit doen! Heb je bewijs?'' Harry knikt en laat het horen. Je hoort Lotte praten over trouwen, scheiden en het geld.. Niall staat op met tranen in zijn ogen en loopt naar de kassa. Ik ga er ook heen en hij geeft mij het bonnetje aan. Ik toets alles in en wil net de prijs zeggen als ik wordt onderbroken: ''Cat? Ben jij dit serieus?'' Ik knik naar hem: ''Dat is dan 5,25 meneer'' zeg ik. Hij knikt en geeft me het geld. Ik geef hem het wisselgeld aan waardoor onze handen elkaar even aan raken. Er gaat een lichte tinteling door mijn hele lichaam maar die is van korte duur: ''Fijne dag nog meneer'' zeg ik tegen hem en draai me om. Ik loop naar het kamertje achter de bar en laat Niall verdwaasd achter. Er loopt een traan over mijn wang heen, hij is me niet helemaal vergeten. Ik  huil nu meer om waar Niall nu door heen gaat....

Niall POV

Ik moet Lotte de waarheid gaan vertellen en het uitmaken! Ze had wel gelijk over dat trouwen, ik had gister een trouwring voor haar gehaald.. Maar ik hou nog steeds van Cat... Huh wat?? Cat? Ik bedoel Lotte.. Maar nog steeds hou ik van Cat.. Nee je moet haar uit je hoofd zetten! AARGHH! Ik word helemaal gek van mezelf! Ik ben inmiddels bij ons appartement aan gekomen, ik doe de deur open en ren naar binnen. Daar zit ze dan. Met een schijnheilige grijns op haar gezicht.. ''Jij Trut!'' krijg ik er net uit. Ze kijkt me boos aan: ''Pardon? Wat heb ik gedaan?'' Nu wordt ik echt boos: ''WAT JIJ GEDAAN HEBT? JIJ HEBT MIJ GEBRUIKT VOOR DIE STOMME KUT VRIENDIN VAN JE!'' Ze grijnst naar mij: ''Goh, kom je daar nu pas achter?'' Rustig Niall.. Je mag geen meisjes slaan! ''Ga weg! Ga  weg!'' schreeuw ik. Ze staat op en loopt naar onze kamer. 15 minuten later komt ze terug met 4 koffers. Ze loopt zonder iets te zeggen weg. Ik sla de deur achter haar dicht en laat me tegen de muur aan naar beneden zakken.. Ik begin met huilen..

 

Forget||Niall Horan||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu