Chapter O2

1.1K 62 13
                                    

Niall POV

Ik kijk met trotse ogen naar mijn kinderen. Ze lopen! Ik pak mijn iPhone en begin het te filmen. "Honey! Hope en Dyl lopen!" schreeuw ik door ons huis. "Ik zit op de wc niall!" oops.. Na 1 minuut komt Cat de kamer binnen lopen en Hope en Dylan lopen nog steeds vrolijk rondt. Cat komt naast me staan en ik sla een arm over haar schouder. "Heb je zin in morgen?" vraagt ze. Ik knik hevig: "hoe kan ik nou geen zin hebben in mijn trouwdag lieverd?" vraag ik, terwijl ik een kus op haar voorhoofd geef. Ze grinnikt en ze komt los uit mijn grip. Ze loopt naar de keuken, en binnen no-time lopen/waggelen Hope en Dylan er achteraan. Als ik de keuken inloop, zie ik Cat staan, met Hope en Dylan op de arm, het beste zicht ooit. Ik maak een foto: "deze komt zeker in het foto album!" Cat schudt lachend haar hoofd.

Cat POV *next day*

Vandaag gaat het eindelijk gebeuren, vanavond mag ik Niall mijn man noemen, nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Ik hou van hem, met heel mijn hart. En vandaag ga ik dat aan hem duidelijk maken. Luna, Rianne, Bell en Jiska komen zo, mijn haar doen, mijn make-up, en zichzelf op maken en zo, zij zijn bruidsmeisjes. Ze hebben een prachtige lichtroze jurk, die tot de grond komt. Aangezien ze zelf meegegaan zijn met uitzoeken zijn ze helemaal weg van de jurk. Ook mijn bruidsjurk is adembenemend (zie zijkant) Hij is echt prachtig. Ik weet niet hoe Niall er uit gaat zien, en dat wil ik ook niet weten. Ik til Hope net op -Die is ook bruidsmeisje, Dylan is met Niall mee- als de bel gaat. ''Wie mama?'' brabelt Hope.

''Dat tante Bell, Rianne, Luna en Jiska zijn'' ga ik verder in haar taal.

Ze knikt en ik loop met haar naar de hal. Ik open de deur en de meiden vliegen me om de hals. Na de knuffel vliegt Jiska me huilend nog een keer om de nek en Bell heeft Hope vast.

''Je wordt zo snel groot..'' huilt Jiska. Ik grinnik en wrijf over haar rug.

''Ik blijf nog jong hoor... Ik ben ook pas 22'' (voordat mensen hier op gaan reageren, ik heb ze iets ouder gemaakt)

Ze knikt en laat me los. We lopen allemaal naar de woonkamer waar paspoppen staan met de jurken. De meiden gapen met hun mond open naar de mijne, terwijl ze hem al gezien hebben.. ''Lady's jullie vangen vliegen..'' grinnik ik en loop naar de keuken. Ik schenk glazen cola in en als ik terug kom, staan ze allemaal met hun jurk voor hun. Nog niet aan, maar oke. Hope heeft haar jurkje al half aan, wat er best schattig uit ziet. Ik zet de glazen op de tafel en snel naar haar om haar te helpen. na een half uur hebben de meiden hun jurken aan, en hun make up en haar gedaan. Nu ik nog..

Ik kijk met open mond naar mijn outfit, mijn haar zit in een knot, met 2 plukjes gekruld haar aan elke kant eruit. Ik draag prachtige make-up, en mooie sieraden. De jurk pas er prachtig bij, ik ben een plaatje! Ik geef de meiden een knuffel, pak mijn boeket en samen lopen we naar de auto toe. Niall kennende heeft hij een prachtige oude klassieker geregeld. We lopen ons huis uit, en met open mond sta ik te kijken, hij heeft gewoon een koets geregeld. Ik wilde me altijd al een prinses voelen op mijn bruiloft, ik fantaseerde daar altijd over met mijn vader... Bij de gedachtes aan mijn moeder en vader kijk ik even omhoog de lucht in. Ik weet dat ze er bij zijn, allebei. We stappen in de koets, en de paarden rijden verder. De hoeven maken een klikkend geluid op de straat, en als ik uit het raampje kijk zie je allemaal mensen kijken.

Daar sta je dan, voor de deur waar je zo naar binnen gaat, je toekomst gemoed. Harry geeft me weg, aangezien mijn ouders er niet zijn, en Louis is mijn getuige, hij was helemaal hyper na dat ik het hem vroeg. Mijn bruidsmeisje geven me nog een knuffel, en Bell tilt Hope op, en ze lopen dan naar binnen. De klokken klinken, en daarna knijpt Harry in mijn hand.

''Het gaat helemaal goed komen, jullie zijn voor elkaar voorbestemd..''

''Dankje Haz, het zijn gewoon zenuwen..''

Hij knikt, en dan moeten we gaan..

Niall POV

Mijn dochter ziet er prachtig uit, de andere meiden ook. Maar ik wacht vooral op Cat. De deur gaat open en daar staat Harry, naast mijn prachtige, bijna vrouw. Ze ziet er prachtig uit, ik moet weer even nadenken hoe te ademen. Ik weet bijna zeker dat mijn mond open staat, maar de puf om hem dicht te doen heb ik niet. Cat glimlacht, en ze komen steeds dichterbij. Mijn toekomst met de prachtigste vrouw op aarde komt steeds dichterbij, een gewoon leven met mijn gezin, zo gewoon zal het niet zijn, maar ja. Cat staat voor me en ik pak haar hand, en geef er een klein kusje op. Harry geeft me een schouderklopje en gaat achter me staan, naast Louis, Zayn en Liam. Achter Cat staan Luna, Rianne, Bell, Jiska, Hope en Dylan. Dylan wilde perse bij de coole plant staan -aan de linkerkant van de trouwambtenaar staat een plant in de vorm van een hart-  Ik kijk Cat recht in de ogen, ze glimlacht, maar toch zie ik verdriet. En ik weet precies waarom, haar ouders zijn er niet bij. De trouwambtenaar begint:

''We zijn hier bijeengekomen om Niall Horan en Cat Smiths te verbinden, tot de dood hun scheid.''

Hij neemt een pauze, en gaat weer verder:

''Ik zal het hele gedoe overslaan, en gelijk beginnen met de verbintenis''

''Niall James Horan, neem jij Cat Aliyah Smiths tot je wettige echtgenoot, in goede en in slechte tijden, in leuke maar ook in minder leuke, in tijd van ziekte en in tijd van angst?''

''Ja, ik wil''

''Cat Aliyah Smiths, neem jij Niall James Horan, tot je wettige echtgenoot, in goede en in slechte tijden. in leuke maar ook in minder leuke, in tijd van ziekte en in tijd van angst?''

''Ja, ik wil''

De ringen worden door Liam aangegeven, en ik schuif er een om haar vinger, en zij om die van mij.

''Dan mag u nu de bruid kussen!''

Ik kijk naar Cat en glimlach, ze komt steeds dichterbij, en dan voel ik haar zachte lippen op die van mij. Mijn vrouw.

~*~

''Lieve mensen, ik wil graag een toost uitbrengen voor ons geliefde koppel'' joelt Zayn door de microfoon, op het podium. Hij wenkt naar mij en Cat dat we op het podium moeten komen. Ik pak Cats hand en samen lopen we het podium op. We gaan naast Zayn staan, en hij draait zich om naar ons. Net als hij een zin wil gaan zeggen, hoor ik een knal.

Cat springt voor me, en valt op de grond. Mensen gillen en ik buig over Cat heen, een kogel, net boven haar hart...

''Iemand! Bel de politie!'' schreeuw ik door de tent. Zayn pakt zijn telefoon en belt. Ik pak Cat's hand en wrijf erover.

''Blijf bij me Cat, alsjeblieft!''

Forget||Niall Horan||Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu