6.rész

693 41 2
                                    

~Jimin pov~

Reggel mikor felébredtem Suga még a melkasomon pihent. Nagyszerű szóval, ezért aludtam olyan kényelmetlenül. Leszedtem magamról és rátettem a párnájára. Kimentem a konyhaba, ahol Jungkook ült egy teáját iszogatva közben bambán mosolygott maga elé. Szóval végül tényleg jól alakultak a dolgok. Oda osontam és hátulról megöleltem. Mégnagyobb mosollyal fordult felém.
-Ohh csak te vagy.. - lepődött meg.
-Na köszönöm szépen.
-Csak azt hittem, hogy..
-Rapmon az? -szakítottam félbe.
-Mesélj!- kértem.
Szépen elkezdte mesélni a történéseket onnan, hogy elment és azthitte én hívom. Majd a csókos dolgot..huuhh nem gondoltam, hogy ilyen bátor. És Rapmon? Hát nem gondoltam volna, hogy meleg. Bár Sugából se néztem volna ki.

-És akkor most mivan köztetek?

-Őszintén? Foggalmam sincs. Reméltem, hogy te majd mondasz valamit. Nem mertem megkérdezni, hogy ő most hogy gondolta ezt a csók dolgot. Lehet csak ki akarta próbálni vagy nem tudom.

-Inkább ne gondolkozz ilyeneken,majd úgy is ki fog derülni.

-Tudom, de inkább a legrosszabbra számítok és akkor nem érhet csalódás. - mosolygott szomorkásan.

-Ebben van valami. - gondolkoztam el.

- Milyen szövegen dolgoztatok este Sugával? - kérdezte.

-Ohh..csak megnéztük pár ötletem. - már el is felejtettem, hogy ezt mondtam a többieknek.

-El megyek edzeni kicsit, mostanába úgy is hanyagoltam. Megleszel?

-Persze.
Már indultam is volna amikor megjelent Jin és kijelentette, hogy nagytakarítás lesz. Mondtam neki, hogy nem érek rá. Erre kérdőn felvonta a szemöldökét. Gyorsan ki kell találnom valamit aztán eszembe jutott.

-Sugának már megígértem, hogy elkísérem a.. a.. nemtudom valami hülye kiállításra valami barátjához. Egy óra múlva mennünk kell. Szóval mi most ebből kimaradunk. -gondolatba vállon veregettem magam a brilliáns hazugságomra. Jin még méregetett egy kicsit, aztán rámhagyta, gondolom megszokta, hogy ilyenkor valamilyen oknál fogva mindig programunk van. De ebbe most nem tudott belekötni mivel nem tudtuk volna lemondani.
Felszaladtam Sugához. Benyitottam és láttam, hogy ugyan úgy alszik ahogy hagytam. Nagyszerű. Mindenki tudja, hogy nehéz felkelteni. Oda mentem és próbálkoztam. Szólongattam de semmi. Kicsit megmozdult majd dünnyögött kicsit, hogy had aludjon már és huzzak el. Hmm kedves mondhatom. Felidegesít. Hol a tegnapi kis cuki énje? Mindjárt kiderül, hogy csak beképzeltem.
-Sugaa ha nem kellsz fel azonnal istenemre mondom, hogy letámadlaak. -mondtam neki ingerülten egy perverz vigyorral az arcomon.
Egyből kipattantak a szeme, majd ijedten nézett rám. Hát ezért a látványért megérte. Szakadtam a nevetéstől mire ő a vállamba boxolt durcásan és a fejére húzta a takarót. Lerántottam róla a takarót, majd a szoba közepére dobtam.
-Hééj! - nézett rám szúrósan. Ilyenkor olyan vicces, ahogy összehúzza a szemét és felhúzza az orrát.
-Öltözz fel! Remélem kitaláltad hova megyünk. Jin miatt át kellett rakni délelőttre. Gondolom te se takarítással akartad tölteni a napot.-Már indultam is ki.
-Ja és találd ki még leérsz milyen kiállításra megyünk a haverodhoz, mert azt kamuztam neki. - küldtem felé egy szexi mosolyt és már ott sem voltam.
-Jaa és egy óra múlva indulunk. -kiabáltam még vissza neki.

Hu mit is vegyek fel? Az örök nagy kérdés. Azt se tudom hova megyünk. Bár szerintem még ő se. Na mindegy.. Egy szűk térdénél kivágott farmer mellett döntöttem és egy virág mintás felsőt vettem fel hozzá. Emlékszem egyszer megdicsérte, hogy illik hozzám szóval tökéletes lesz. Várjunk csak.. Miért is akarok én neki tetszeni?? Joo nem is törődtem tovább a külsőmmel beleturtam a hajamba és ezzel kész is voltam. A nappaliba vártam csipkerózsikát, hogy elkészüljön végre. Közbe hallom, hogy Jin közli a többiekkel a mai programot. Haha.. szegények. Jön Kooki meg V és Hopi szószerint rám ugrottak.
-Hyuuuuung!! Légyszii had menjünk veletek! - kezdte el Kook. Majd mind a hárman bociszemekkel néztek rám.
-Hát ez szívás srácok. A szennyesem az ágyam mellett van. -röhögtem a képükbe. Erre elkezdtek párnával püfölnii.
-Srácok minél többet romboltok annál több mindent kell rendbe rakni. - szídta le őket Jin. Erre persze beletörődve abba hagyták, bár V még egyszer az arcomba vágta a párnáját. Még a többiek szenvedve elkezdték a takarítást addig unottan nyomkodtam a telefonom. Már mindent végig néztem twitter, youtube megtekintések, válaszolgattam pár rajongónak, mire végre Suga is kész lett.
-Ahh hyung de kicsípted magad! Még sminket is raktál? - hallottam Jhope hangjából, hogy meglepődött. De még én is. Smink? Ő ha nem lenne muszáj sose sminkelne.
-Ha bemertek csajozni még mi itt takarítunk biztos kicsinállak titeket! -mondta V.
-De hogy hogy sminkeltél? - zaklatta tovább Jhope.
-Jiiin a fiúk lazsálnak! - ordibált Suga reménykedve. Közben próbált menekülni. Mikor meglátott egyből elcsapta a fejét és gyorsan felvette a napszemüvegét de még így is láttam, hogy halványan de kivan húzva a szeme. Gondolom zavarta, hogy biztos hallottam amiket a fiúk mondtak, de igazuk volt. Egy extra szűk fekete farmer volt rajta amit alap esetben nem szeret hozzá egy fehér póló és egy kabát. A haja borzosan állt olyan most keltem ki az ágyból hatás. Mióta fekete a haja sokkal jobban néz ki. Ez áll a legjobban neki.
A többiek még mindig zargatták ezért csak odaszólt:
-A kocsiba megvárlak.
Én is összeszedelőzködtem, majd mikor már indultam volna Jin egy nagy szatyrot nyomott a kezembe. Furán nézhettem rá, mert kérdés nélkül válaszolt.
-Suga nem reggelizett csomagoltam el neki. Meg nemtudtam milyen messze mentek, ezért az útra is pakoltam enni. - hálásan néztem rá, majd megöleltem. Hihetetlen, hogy mindig mindenre odafigyel.
-Köszönjük Hyung. - öleltem még mindig, majd elköszöntem.
Suga már kiállt a kocsival. Gyorsan beraktam hátra a kaját és beszálltam. Egyből el is indultunk. Gondolom kicsit ingerült a srácok miatt meg a reggeli keltésem miatt. Végig néztem rajta. Tök felnőttesen néz ki, ahogy vezet. Rámpillantott és vissza az útra. Hülye napszemüveg és már nyúltam is és levettem róla és átdobtam a hátsó üllésre.
-Ezt most miért?- nézett rám durcásan.
-Hogy lássam mennyire csípted ki magad nekem. - küldtem felé egy kihívó mosolyt, mire inkább csak az utat nézte tovább.
-Tényleg, hova is megyünk? -kérdeztem, mivel már egy ideje úton vagyunk.
-Az meglepetés lesz. -mondta végre egy kis mosollyal az arcán.
Az utunk további része csendesen telt. Egyikünk se beszélt. Én se tudtam mit is mondhatnék. Már vagy egy fél órája megyünk mikor Suga végre lelassított és megállt. Kiváncsian néztem körbe, de egy lepukkant házon kívül semmi nem volt itt csak erdő.
-Mi ez a hely? Ha csak nem akarsz megölni és eltemetni akkor nem jó helyre jöttünk. -mondtam, mire felnevetett.
-Kimondta, hogy nem azt terveztem? -nevetett. -Amúgy meg ne ítéld el ezt a helyet első pillantásra.
Hát nem tudom. Mindenre számítottam étterem, állatkert, strand vagy igazából bármi más. Nem messze van egy nagyváros tele klubokkal azt hittem oda megyünk erre megállunk egy erdőszéli viskónál. Suga előrement, lassan lépdeltem utánna. Elővett egy kulcsot(?) majd kinyitotta az ajtót. Várta, hogy én menjek be előbb.
-Suga. Ide én be nem megyek!- jelentettem ki.
-Bizz már bennem! Jó lesz! - mondta.

Nagy nehezen bementem..hát igen ami bent fogadott kicsit ledöbbentett. Egy táncterem itt az erdő szélén? Egy hatalmas szoba nagy tükrökkel. A sarokba egy kanapé és egy ősrégi rádió. Minden kicsit poros volt, de valahogy nem volt ijesztő, inkább olyan megnyugtató hatást keltett. Sugára pillantottam, aki az ajtófélfának neki dőlve figyelte minden reakciómat. Jobb oldalt egy ajtó volt, ahol egy kisebb konyhát találtam. Majd szembe a terasz felé indultam. Az ajtófélfán kis vonalakat fedeztem fel. Leguggoltam, hogy jobban lássam. Yoongii 121cm.
-Te jártál itt kiskorodba? -kérdeztem még mindig a kis karcolást nézve.
-Tudod itt lakott a nagymamám. Ő egy táncos volt. Azért van a nappali így berendezve. És igen kiskoromba sok időt töltöttem itt vele.
-Milett vele?
-Pár éve elhunyt.
-Ohh sajnálom.
-Igazából, mindig is elakartam jönni ide. De valahogy sose vitt rá a lélek. Ezért gondoltam együtt eljöhetnénk. Valahogy úgy éreztem tetszene neked ez a hely.
-Hát ezt jól gondoltad elbűvölő. Nem gondolná az ember, hogy ez a szakadt viskó egy tánctermet rejt. -néztem mégegyszer körbe.
Kint mindenhol virágok fogadtak. Látszik, hogy nincsenek gondozva, de az is, hogy aki itt élt nagyon szerethette őket, mert rengeteg féle van itt. Az egyik távolabbi fán megláttam valamit. Próbáltam átverekedni magam a kerten. Suga csak szótlanul jött utánnam. Mikor közelebb értünk már teljesen látszott a kis faházikó alakja.
-Hmm már teljesen elfelejtkezdtem erről.-nézte már ő is meglepetten. Én személy szerint mindig is imádtam az ilyen kis helyeket.
-Másszunk feel! -néztem rá boci szemekkel.
-Inkább ne kitudja milyen állapotban van.-vágta rá Suga.
Engem akkor is érdekelt mi lehet fent. Láttam, hogy talán a mellette lévő fáról át tudnék mászni. Felkapaszkodtam az első ágra és felhúztam magam.
-Jimiin ez veszélyes gyere le. -nézett rám aggódva.
Nem válaszóltam csak mentem tovább felfele. Basszus jó magasan van ez a szar. Hogy tudták olyan magasra felépíteni? Hírtelen letört az az ág amire ráléptem, de még éppen időben megtudtam kapaszkodni.
-JIMIIIN!! -Ordított Suga.
-Kérlek gyere le. -kezdett egyre jobban aggódni.
-Most attól félsz, hogy leesek és nemtudok, majd táncolni vagy esetleg történik valami a szexy testemmel? -kérdeztem elviccelve a dolgot.
-Csinálj akkor amit akarsz idióta!- durcizott be ismét, de azért egy pillanatra se vette le rólam a szemét.
Már majdnem ott vagyok, csak pár ág. És felértem. Woow..
-Jimin minden oke? - kérdezte miután már percek óta eltüntem a szeme elől.
-Jimin? - szólongatott egyre aggódóbb hangon.
-Sugaa, ezt látnod kell! - néztem le rá csillogó szemekkel...

****
Huu hát itt az új rész. Remélem nem baj, hogy róluk is írok igazából megtetszett ez az ötlet és nem akartam annyiban hagynii. :)

AttentionWhere stories live. Discover now