10.rész

776 56 25
                                    

~Jungkook pov~

Mivel Nammal sokáig "ebédeltünk" a menedzsertől kaptunk egy kis leszidást, de mondjuk szerintem teljesen megérte. Delután egy perc pihenőnk se volt. Fotózás, fellépés. Csak a szokásos. Este mindenki beesett az ágyába, levegőt venni alig volt erőnk. És ez így folytatódott a következő napokban. Az a nap óta semmi nem volt köztünk Nammal, néhány fáradt pillantáson kívül. Bár nekem az agyam álandóan rajta járt. Amint volt két perc pihink arra gondoltam hova húzhatnám be vagy hol lehetnénk kettesbe, de aztán mindig elvetettem az ötletet. Túlságosan féltem, hogy ő nem velem akarja tölteni azt a kis szabadidejét. Ezért próbáltam kerülni, mert ha a közelébe lettem volna biztos nem bírom ki.
Most is messziről bámultam mikor Jimin elkezdett körülöttem táncolni, amibe Tae és Hopi is beszálltak. Végül ki tud szexisebben táncolni verseny lett és én voltam a zsűri.
-Szerintem én nyertem. Ugye Kook? -vonaglott előttem Hope.
-Szerintem meg én. Ilyet senki nem tud.- kezdett el twerkelni Jimin.
Egyre merészebb tánc mozdulatokkal szórakoztattak, amikor Jimin szinte már öltáncot adott, Namjoon és Suga egyszerre szóltak.
-Jugkook! Gyere!
-Jimin! -jött iszonyat mérgesen Suga és elvonszolta Chimet. Aztán odaért Namjoon is és a másik irányba kezdett el húzni. A többiek csak értetlenül néztek minket.
Már egy kihalt folyosón jártunk amikor próbáltam megállni de Nam nem hagyta.
-Hyung ez fáj! Engedj el! - mire végre megállt, elengedte a kezem és én automatikusan a fájó részhez nyúltam. Nam dühös pillantása nem akart megenyhülni. Megszeppenve álltam előtte.
-Gondolkodsz is néha mielőtt cselekszel?- kérdezte mérgesen.
-Gondoltál arra, hogy én mit fogok érezni, ha látom, hogy valaki neked riszálja magát és te még élvezed?-ragadta meg újra a kezem közelebb rántva magához.
-Engem kerülsz, de Jiminnek hagyod, hogy szinte megerőszakoljon mindenki előtt.- csak ijedten néztem rá. Sose láttam még ilyennek azelőtt. Várjunk csak. Ő most miattam lett dühős... Féltékeny? Hát ez..ez..hihetetlen.
-Miért nem mondasz semmit?? Most mit vigyorogsz? - nézett rám értetlenül.
-Hyung te féltékeny vagy? - kérdeztem egy óriási mosollyal az arcomon. Egy ideig értetlenül vizslatott.
-Az ég szerelmére Jungkook. Szerinted? Nem vagyok féltékeny! -simította hátra a haját.
-De az vagy!
-Nem.
-Dee!
-Jungkook elég volt. -közelebb araszoltam, majd beugrottam a nyakába.
-Most nagyon boldoggá tettél!
-Neked valami bajod van? Miről beszélsz?
-Kerültelek, mert melletted akartam lenni minden egyes szabad percünkben és féltem, hogy te másképp gondolod.- a mondandóm végére egy nagy sóhajjal, de végre vissza ölelt.
-Menthetetlen vagy! Persze, hogy veled akarok lenni. Azt hittem ezt megbeszéltük. -simogatta lassan a hátam.
-Tudom, én csak mégis bizonytalan vagyok.
-Ne haragudj, hogy így kiakadtam. Pedig tisztában vagyok vele, hogy ez alap viselkedés nálatok, de mégis.- tolt el magától egy kicsit, hogy a szemembe tudjon nézni.
-Na gyere menjünk vissza már biztos keresnek.- nyomott egy gyors puszit a számra és már ott sem volt. Nekem pedig erre a kis tettére is iszonyatos tempóba kezdett el verni a szívem. Szerintem én ezt sose fogom megszokni. Megérintettem az ajkaimat, amiket még az előbb ő csókolt és most döbbentem rá igazán, hogy mennyire akartam ezt már napok óta.
Egetverő jó kedvvel mentem vissza a többiekhez. Ahhol eléggé feszült volt a hangulat.
-Mi történt?- böktem oldalba Jint.
-Nemtudom. Nagyon ordibáltak egymással. Jimint sose láttam ilyen mérgesnek. Kicsit aggódom.- nézett közbe végig rájuk.
Amugy igaza van. Jimint nehéz kihozni a sodrából. Bár általába Suga bosszantja valamivel Chimet, aki mindig beszáll a dologba, de ennyi semmi komoly veszekedésről nem tudok. Kiváncsi vagyok mit mondhatott neki.

AttentionWhere stories live. Discover now