capitolul I

439 69 60
                                    

Jaebum
-zece-

Imediat după ce părăsisem apartamentul blondului am plecat cât mai repede acasă, aveam nevoie sa fac un dus și sa îmi schimb hainele înainte sa plec la birou.

Am intrat val vârtej în casa și am vrut sa fug direct la baie, voiam sa îmi evit logodnica pana când găseam o scuza bună pentru absenta mea de aseară, dar se pare ca planurile mi-au fost ruinate imediat ce am văzut-o pe canapea.

Nimic nu merge cum vreau eu în ultimul timp.

Era îmbrăcată într-o cămașă de noapte pe jumătate transparenta de culoare turcoaz și stătea tolenita pe canapea în timp ce se uita la câteva reviste cu rochii de nunta și alte rahaturi de genul asta.

Sa fiu sincer nu știu ce mai caută prin reviste oricum avem deja planificată ceremonia în zece zile, eventual sa își schimbe rochia de mireasa după noul trend de la Paris cine știe. E o persoana destul de sofisticată, sau cel puțin asa a devenit în ultimii ani. Dacă îmi amintesc bine înainte era o fata destul de simpla.

-Dragule, în sfârșit ai venit te-am așteptat toată noaptea!

Mi-am dat ochii peste cap când i-am auzit vocea pițigăiata urcând atunci când a spus "toată noaptea".

-Am rămas la companie.

-Muncești prea mult.

Mi-am aruncat trupul pe canapea și am oftat asa cum fac mereu când vin obosit, chiar dacă nu eram.

Shi-Ho (v-ați prins she hoe :]]] no? Ok) și-a adus trupul micuț lângă al meu și a început sa îmi maseze umerii de parca ar fi fost interesată de starea mea  când probabil nu cred ca ii pasa foarte tare.

Shi-Ho și cu mine ne-am întâlnit în liceu și de atunci am rămas împreună,  nu avusesem neapărat un motiv anume sa rămân cu ea probabil faptul ca părinții mei o plăceau și ca era cea mai frumoasa din clasa a ajutat enorm. Nu pot sa spun ca o iubesc neapărat, dar nici nu o displac e vorba de rutină vieții mai mult.

Mergi la școală, îți găsești un partener, va căsătoriți, faceți copii și cam asta e tot.

-Iubitule, mă gândeam că după nunta sa iti iei liber un timp și sa mergem în alta tara pentru luna de miere.

-Sigur, suna bine. Unde vrei sa mergem?

Nu suna deloc bine nu aveam chef de nici o luna de miere de fapt nu era sigur dacă chiar vreau sa ma căsătoresc nici măcar nu am fost eu cel care a cerut-o de soție, de fapt ea m-a cerut pe mine. Lanțul asta stupid pe cred mi l-a dat atunci când am acceptat îmi exprima complet viata.

Un lacăt, libertatea mea a fost luată încă de când părinții mei mi-au cedat compania în grija.

Mi-am închis ochii și mi-am lăsat capul pe spate încercând sa ma relaxez în masajul sau fără sa ascult ce îmi spune.

Prin fața ochilor mi-a trecut o imagine cu mine la bar, băusem o halbă de bere. Apoi l-am văzut brusc pe blond lângă mine cum îmi zâmbește și îmi mângâie bratul, alte imagini în care am luat o pastilă colorată s-au derulat repede ca abia puteam sa țin pasul. De parca ma uitam la un film ce se derula cu viteza prea mare.

M-am ridicat brusc de pe canapea lucru ce a făcut-o pe Shi-Ho sa ma privească destul de confuza și am plecat direct la baie.

Ieri ma drogasem cu ceva. Încep sa cred ca depresia din ultimul timp ma împinge sa fac lucruri total necaracteristice mie.

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Where stories live. Discover now