capitolul II

468 65 36
                                    

Youngjae
-prima noapte-


Parfumul lui Jaebum era atât de puternic deși era începutul iernii mirosea a primăvară, îmi inunda nările de parca as fi stat în gradina lângă un liliac.

Nasul meu era aproape de pielea gatului sau asa ca am mai inspirat odată parfumul.

-Parfumul tău ma droghează, recunosc eu ușor zâmbindu-i simțind cum mi se încălzesc obraji, probabil am roșit.

-Mai mult decât ecstacy-ul de ieri?

-De o mie de ori mai mult.

Jaebum mi-a ranjit făcându-mă sa rosesc și mai mult, i-am simțit degetele cum se jucau  pe tivul puloverului meu. De data asta avea sa își amintească tot ce se întâmpla între noi din moment ce nu luase nici un fel de substanță.

Mi-am așezat mâinile pe umerii sai lăți și mi-am închis ochii, deși eram doi străini și nu știam nimic unul despre celalat inimile noastre erau conectate, nu aveam nevoie de vorbe ca să ne înțelegem. Brunetul mi-a prins mesajul si imediat i-am simțit buzele peste ale mele. Ma sărutase blând de parca ii era frica sa ma atingă cu adevărat, mi-am dus o mana pe obrazul sau și mi-am zdrobit buzele de ale sale, gestul meu ii dăduse ceva mai mult curaj.

Acum câteva minute abia intrasem în apartment, am vorbit ce am vorbit și dintr-o data m-am trezit cu Jaebum deasupra mea.

Încă de când l-am văzut prima data am simțit o atracție ireala între noi.

Am simțit ceva umed pe buzele mele și din instinct mi-a întredeschis gura, limba lui s-a strecurat imediat înăuntru și a căutat-o pe a mea începând un joc pasional.

Mi-am lăsat mana de pe obrazul lui sa cada ușor pe perna dăruindu-i trupul complet. Jaebum era sigurul bărbat pe care îl lăsasem vreodată sa ma domine și nu știu exact de ce, cred ca privirea lui ma face sa ma simt vulnerabil.

Dinții sai mi-au muscat blând buza de sus, iar eu am scos un geamăt de plăcere. Buzele sale au coborât pe obrazul meu, apoi pe gat și a început sa îmi sărute pielea printre cuvinte.

-Pot sa iti dau hainele jos?

I-am zâmbit fără sa vreau atunci când mi-a cerut permisiunea și mi-am dus mâinile pe bluza sa ridicând-o pana la subraț.

-Doar dacă pot și eu să te dezbrac.

Brunetul și-a muscat buza inferioara semn ca răspunsul meu a fost unul satisfăcător și și-a pus mâinile peste ale mele ajutându-ma să îl dezbrac.

Faptul ca purta un maieu pe dedesubt făcea suspansul dintre noi doi sa crească, nu eram foarte grăbiți, dar nici foarte răbdători. Eu am fost cel care și-a scos puloverul si mi-am descoperit partea de sus a corpului în fata sa.

Bărbatul s-a așezat în fund pe zona mea intima, iar eu mi-am pus mâinile pe coapsele sale privindu-l. Parul brunet și ochii sai negri ii completau chipul perfect dându-i o aura serioasa, dar ușor obrăznica. Mi-am coborât privirea spre gatul sau și am observat o clavicula perfecta și desigur lanțul cu lacătul primit de la viitoarea sa soție.

M-am încruntat preț de câteva secunde știind ca femeia aceea urma sa se căsătorească cu el. Nu îl cunoșteam pe Jaebum, iar el nu știa absolut nimic despre mine în afara de nume și vârstă.

Cum aveam sa îl cuceresc într-un timp atât de scurt? Am oftat fără sa vreau încercând sa îmi recapăt încrederea în sine. El m-a făcut sa ma îndrăgostesc de el încă de la prima privire pe care mi-a aruncat-o, sigur ma place măcar puțin altfel nu ar fi aici. Trebuie doar sa cred în mine.

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum