capitolul V

377 54 52
                                    

Youngjae

-a treia noapte-

Niște bătăi disperate și puternice în ușă m-au făcut sa tresar brusc și sa ma trezesc imediat ce le-am auzit.

Am căscat somnoros și m-am uitat în oglinda, eram destul de ciufulit și purtam doar o pereche de pantaloni de trei sfert. Nu prea înțelegeam ce se întâmplă fiindcă abia ma trezisem asa ca am plecat sa vad cine e, observasem ca lăsasem cheia în ușă. M-am uitat pe vizor sa vad dacă e o persoana cunoscută și imediat ce l-am văzut pe Jaebum am simțit cum inima mi-o ia la galop.

Am deschis ușa fără ezitare iar acesta  mi-a sărit direct în brate.

-Youngjae! îmi striga numele alintandu-se în bratele mele mai rău ca un bebeluș, mirosea a alcool de la o poștă.

Mi-am dus mana pe spatele său și l-am mângâiat, iar apoi l-am poftit înăuntru.

-Ce s-a întâmplat?

-Logodnica mea e o idioată!

-Hai sa stam jos și îmi povestești totul.

L-am dus în bucătărie și l-am ajutat sa se așeze pe scaun pentru ca era mort de beat, iar eu am deschis geamul. Am lăsat lumina aprinsa foarte slab, doar cât sa ii vad chipul și m-am așezat pe scaun lângă el aprinzându-mi o țigară.

-Vrei? Îl întreb eu, iar acesta ma refuza spunându-mi ca nu fumează.

Am dat din umeri și l-am privit admirativ, arata atât de bine chiar dacă era un dezastru, mi-am trecut mana prin par aranjandu-l puțin ca să arat cât de cât acceptabil pentru el. Observasem ca se juca cu scrumiera mea, o muta când în colo în in coace, mi s-a părut adorabil asa ca nu m-am putut abține și am început sa ii zâmbesc.

-Idioata aia mă înnebunește pe zi ce trece, nu știu, simt ca ne îndepărtăm mai mult ca de obicei. Nici sex nu am mai făcut de câteva luni.

-Pai a făcut ceva anume, sau ți s-a pus pata brusc pe ea?

Probabil ar fi trebui sa fiu de acord cu el ca să îl atrag de partea mea, dar nu cred ca e nevoie sa fiu un nemernic doar ca să ii câștig inima. M-aș simți eu jalnic.

-A văzut ca s-a stricat din nou lanțul cu lacăt de la ea și s-a supărat de parca eu sunt de vina ca a luat ea ceva ieftin. Am vrut sa o îmbunez și i-am cumpărat un buchet cu vreo douăzeci de trandafiri roși și a început sa facă mai rău ca o disperata când a văzut ca unul din ei era ofilit. A luat buchetul și l-a aruncat la gunoi.

-Pare o femeie...

-De tot căcatul.

-Voiam sa spun dificilă, dar e logodnica ta poți sa ii spui cum dorești.

Nu mi se părea normal gestul ei, dacă mie mi-ar fi cumpărat douăzeci de trandafiri roșii as fi fost fericit. Probabil l-aș fi îmbrățișat și l-aș fi sărutat toată ziua, de fapt în primul rand nu m-aș fi supărat de la un simplu lanț.

-Ești așa de perfect.

-Poftim? Zic eu roșind ușor și realizez ca a și schimbat deja subiectul.

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Where stories live. Discover now