Capitolul IV

379 51 46
                                    

Jaebum
-a doua noapte-

Nu îmi puteam lua ochii de pe chipul perfect al băiatului, mereu mă gândeam la îngeri atunci când îl priveam.

Așteptasem să mănânce tot ca să  ii vorbesc, fără sa vreau am observat ca lăsase doar castraveții pe farfurie chiar înainte sa o dea la o parte semn ca nu mai vrea sa mănânce.

-Cum ți s-a părut? Îl priveam cu aceeași intensitate de parcă ar fi fost ceva divin în fața ochilor mei. Youngjae era divin pentru mine, era ceva cu totul nou care în sfârșit ma scotea din rutina de zi cu zi. Arată că salvarea mea.

-Minunat, nu am mai mâncat de mult ceva gătit.

-Dacă vrei am sa prepar și mâine ceva.

Acesta a dat din cap în semn pozitiv și doar mi-a zâmbit, i-am simțit piciorul pe sub masă cum se freca de al meu.

Diferența dintre noi doi era de la cer la pământ, chiar dacă vârstă dintre noi nu era foarte mare cu siguranță Youngjae e mult mai copilăros și jucăuș. I-am simțit ambele picioare în jurul gambei mele, deși se fastacea și se uita când în colo când în coace eu nu am rupt nici măcar o secunda contactul vizual cu el.

-JB, dar tu nu clipești? Rasul sau adorabil mi-a adus instant un zâmbet pe buze, era atât de diferit de logodnica mea încât nici nu merita sa îl compar cu o femeie atât de sobra ca ea.

-Ma fascinezi.

-O spui de parca ai observa un documentariu sau ceva de genul.

Am tăcut din gura și mi-am întins mana după a sa, acesta s-a uitat la degetele mele preț de câteva secunde observând probabil inelul de logodna și pana la urma și-a lăsat palma în a mea.

-Ce te fascinează atât de tare la mine?

Întrebarea sa ar fi avut un răspuns mult prea superficial, dacă i-aș fi spus ca îmi place chipul său, ochii sai, buzele sale, trupul său probabil s-ar fi simțit folosit. E adevărat îl folosesc într-o oarecare măsură din egoism asa cum și el ma folosește ca să își umple singurătatea, dar pot simți o atracție mult mai mare decât cea fizica. Nu vreau sa îl supăr, dar nici nu vreau sa spun ca ma face confuz în legătură cu propriile sentimente.

L-am tras de mana spre mine și mi-am închis ochii, mi-am apropiat buzele de ale sale oprindu-ma la câțiva centimetri de gura lui. Mi-am deschis ochii înapoi, doar ca să ii privesc reacția. Acesta era atât de vrăjit de mine încât uitase de răspunsul pe care trebuia sa îl dau și pur și simplu aștepta să îl sărut.

Mi-am lipit într-un final buzele de ale sale sărutându-l blând. Mi se părea atât de greu de conceput faptul ca făcusem pe cineva sa se îndrăgostească de mine atât de repede încât parca ma simțeam puțin mândru.

-Ai băut rom, remarc eu și acesta mă aprobă.

Mi-am eliberat piciorul din strânsoarea sa și i-am dat drumul la mâna, iar apoi m-am ridicat de pe scaun și am început sa spăl vasele. Eram obișnuit, Shi-Ho prefera sa își cumpere haine decât sa plătim o menajeră (nicotine78 doar nu vrem sa le facă puuuuui până face salmonella :]]])  așa că eu spălăm tot timpul vasele după cină.

Youngjae s-a strecurat în spatele meu așezându-si mâinile după talia mea  lăsându-și capul pe umărul meu. Făcusem și eu asta viitoarei mele soții până mi-a spus sa încetez. Nu știu de ce nu ii place e un sentiment plăcut.

Dimineti in matase | 2jae [GOT7] Where stories live. Discover now