36 - Malonu.

1.4K 95 13
                                    

-Labas rytas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Labas rytas.-Zack lengvai papurtė mane už pečių. Aš atmerkiau sulipusias akis ir lėtai apsidairiau, o tada padėjau galvą ant pagalvės ir ignoravau vaikiną stovintį prie sofos. Nepamenu, kaip atėjau prie lovos.-Mėja..-Jis vėl pajudino mane.

-Mmmm.-Dusliu ir kimiu balsu pasakiau, tada pakėliau galvą. Ji tiesiog plyšo. Po velnių kodėl aš gėriau.. Jausmas, kad tuoj apsivemsiu. Nenustebčiau. Tyliai atsidusau.

-Mėja..-Zack nepasidavė ir vėl mane švelniai papurtė. Aš galutinai pakėliau galvą ir alkūnėmis ją pasirėmiau. Kaip noriu miego..

-Kodėl tu mane žadini?-Pakimusiu balsu paklausiau, Zack atsitūpė ir ištiesė stiklinę su vandeniu ir tabletę. Aš apsiverčiau ant nugaros ir atsisėdau. Kiekvienas mano judesys prilygo košmarui.

-Dieve...-Suburbėjau ir lėtai paėmiau stiklinę. Rankos šiek tiek drebėjo. Iš pradžių gurkštelėjau vandens, tada pasiėmiau tabletę ir išgėriau ją. Padaviau stiklinę Zack ir apsisukusi vėl atsiguliau.

-Mėja..-Zack suurgzgė. Aš apsimečiau negirdinti. Jis kelias minutes kažką veikė kambaryje, o tada priėjęs vėl mane pakrutino.-Kelkis, pijoke.-urgztelėjo.

-Nenoriu, leisk man miegoti...Ir šhhh.. Tu skaudini mano galvą..-Urgztelėjau. Jis atsiduso, atsisėdo ant lovos netoli mano kojų.

-Mėja, mums reikia į miestą. nori tu to ar ne..-Jis suurgzgė vėl. Aš atsidusau..Aš taip tingiu.

-Tingiu.-Tyliai pasakiau, man vis dar plyšo galva. Toks tvinkčiojantis skausmas ir spaudimas smilkinio srityje.. Tai mane nužudys.

-Jei tu pati nepradėsi ruoštis, aš nurengsiu tave ir viską padarysiu pats..-Jis vėl susurgzgė, aš vis dar gulėjau užsimerkusi.

-Pirmyn..-Tingiai prakalbau, po kelių sekundžių pajutau kaip jo šalti pirštai prisiliečia prie mano palaidinės. Iš karto pakilau iš lovos.

Vakar jis matė daugiau, vandenyje. Priminė man pasąmonė ir aš išraudau kaip burokas.

-Žinojau, kad padės..-Pasididžiuodamas pasakė. O jis atrodo tikrai puikiai, lyg ne būtų gėręs nei lašo.

-Einu į duš-š-šą-ą-ą...-Sumikčiojau ir nulėkiau. Vos įlipusi į dušą supratau du dalykus.

1.Man vis dar skaudą galvą ir aš turbūt tuoj apsivemsiu.

2.Aš nepasiėmiau drabužių su savimi(jie kažkur Zack namuose, tašėje) o šitų mautis nebenoriu.

Išlipti jau buvo per vėlu, aš jau stovėjau po srove,  vanduo lėtai bėgo mano kūnu. Užmerkiau akis, kelias minutes prastovėjau nieko nedarydama. Laukiau kol šiek tiek nurimsiu, netrukus iš ties pasidarė šiek tiek gaiviau. Iš lentynos pasiėmiau Zack dušo žėlė ir su ja pradėjau trinti savo kūną, buvo taip gera jausti, kad ir vėl kvepiu, o ne smirdžiu alkoholiu. Vis dėlto pasiskolinau ir jo šampūną. Dabar tikrai kvepėsiu kaip Zack. Baigusi mėgautis vandeniu, užsukau jį, o pati savo kūną apsausinau ir apvyniojau baltu rankšluosčiu, taip į vieną tokį, tik mažesnį susukau plaukus.

Never give up ✔Where stories live. Discover now