50-Prašau..

1.3K 101 17
                                    

Ilgai sprendžiau kaip atrodo toji Mėja, galiausiai padariau sprendimą. Sex toy 3 sezone, jo gale ji buvo nusidažiusi plaukus rudai. Tai jei ką perspėju, kad tie plaukai jau seniai spėjo nušviesėti, o Mėja  pakeisti veikėją, kuri ji buvo.( Turiu omenyje Sasha, dabar jai labiausiai tinka Ashley). Taigi štai ir ji :D

 Taigi štai ir ji :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Tėti..-Vos grįžusi surėkiau. Tikėjausi jį vis dar rasti namuose. Kadangi eidama namo gerai išsiverkiau, mano akys šiek paraudo. Suėmusi  kepurę už jos snapelio patempiau ją žemyn.
-Kas yra?-Tėtis atrėkė.-Tu verki?-Iš karto pripuolė prie manęs ir kilstelėjo kepurę. Nejaugi taip akivaizdu?
-Ką? Ne.-Sumurmėjau, o jis kilstelėjo  antakius į viršų, akivaizdžiai manimi netikėdamas.-Man tik staiga griaužti labai pradėjo, turbūt kažkas įkrito. Nesvarbu..-Numojau ranka.-Važiuosi pas Zayn? -Paklausiau po kurio laiko. Jis lėtai linktelėjo.
-Nori kartu?-Paklausė palengvindamas mano darbą. Aš lėtai linktelėjau. Tikiuosi Zack negrįžo namo, norėčiau, kad jis būtų pas tėvus, tada prigaučiau  jį. Dieve, kaip viskas čia blogai išėjo... Kodėl mes abu tokie užsispyrę? Aš juk galėjau pakelti tą kvailą telefoną ir jį išklausyti.. Deja, kas padaryta to neištaisysi.-Mėja!-Tėtis papurtė mane suėmęs už pečių.
-Kas yra?-Šiek tiek nustebau.  Tėtis sutriko.
-Aš tau jau dešimtą kartą sakau, kad eitum ruoštis..-Sumurmėjo jis. Aš linktelėjau ir nubėgau į savo kambarį. Nusimovusi kepurę apžiūrėjau ar plaukai neriebaluoti. Laimei viskas buvo gerai, todėl leidau sau pasinerti į drabužių paiešką. Po kurio laiko spintoje susiradau suknelę. Ji buvo juodos spalvos, iki liemens aptempta, o vėliau šiek tiek laisvesnė. Ji buvo ganėtai paprasta, tačiau atrodžiau žaviai. Tiesa, kiek jaunesnė nei įprastai. Spintoje susiradau juodus batelius, o tada įsispyriau į juos.  Prieš išeidama dar išbandžiau  išspausti kuo tikresnę dirbtinę šypseną ir tik tada nusileidau į apačią.
-Kieno šuo pasikorė?-Tėtis gurkštelėjo kavos. Aš trūktelėjau pečiais, kol jis lėtai nužvelgė mano aprangos detales, o tada linktelėjo, lyg suteikdamas leidimą tai vilkėti.-Kaip tik ketinau prašyti, kad apsivilktum kažką panašaus.-Tarstelėjo, o tada išplovė puodelį. Tėtis taip pat persirengė. Jis išlipo iš treningų, kuriuos pastaruoju metu labai mėgsta, ir apsivilko mėlynus džinsus prie kurių priderino baltus marškinius ir mėlyną švarką. -Važiuojam?-Paklausė. Aš vėl linktelėjau.
Visą kelią pratylėjau. Tėtis bandė mane kalbinti, tačiau galiausiai pasidavė ir aš pasijutau laisviau. Kai sustojome prie jų namų, mus iškart pasitiko Zayn ir Lilė. Kol jie sveikinosi su mumis spėjau nužvelgti jos pilvą, jis dar buvo sunkiai įmatomas.
-Tiesa, yra atvykęs Zack. Pakviesiu ir jį.-Ji tarstelėjo. Visi susėdom prie stalo.  Tėtis pradėjo su jais kalbėtis, o aš svarčiau kaip susitikti su Zack.
-Zack, kur tu važiuoji?-Lilė pakilo nuo kėdės ir priėjo prie jo. Šiek tiek toliau nuo mūsų.
-Turiu reikalų.-Jo balsas buvo kiek šaltokas. Kadangi jie buvo koridoriuje, nemačiau vaikino veido. O man taip norėjosi.. Norėjau pamatyti jo žydras akis..
-Zack, bet tu tik šiandien atvažiavai.. Neversk manęs jaudintis.. Juk žinai, kad tai kenkia mano sveikatai. Pabūk dar dienelę, būsiu ramesnė.-Tėtis atkreipė dėmesį į tai, kad klausiasi jų pokalbio ir pradėjo mane kalbinti, o tai  trukdė man  susikaupti. Daugiau nebegirdėjau ką jie kalbėjo. Po kelių sekundžių grįžo Lilė. Neatrodė patenkinta.
-Jis kažkoks nuliūdęs, vos įtikinau čia pasilikti..-Atsigėrė sulčių ir žvilgtelėjo į mane. Jei ji žinotų kodėl jis nusiminęs, nurautų man plaukus.-Kaip tu pasikeitei..-Ji pastebėjo.-Išgražėjai.-Pridūrė. Zayn tuo metu kalbėjosi su mano tėčiu. Man nespėjus padėkoti jie įtraukė ją į pokalbį.
-Kur čia tualetas?-Paklausiau. Ji nusijuokė ir išdėstė kur turėčiau eiti. Aš aišku patraukiau į kitą pusę ir eidama patikrinau kelias duris. Galų gale pataikiau.
Vaikinas net nepajuto, kad esu jo kambaryje. Spėju, kad jo. Akimis peržvelgiau kambarį. Ši vieta labiau priminė svečių kambarį. Čia nebuvo nei nuotraukų, nei jo daiktų. Atrodė, kad jo čia net nebūtų buvę. Galiausiai sustojau ties vaikinu. Jis stovėjo prie plačiai atlopoto lango ir godžiai traukė dūmus į save. Seniai bemačiau jį tai darant.. Per marškinėlius matėsi, koks įsitempęs jis yra. Mane gąsdino ir tai, kad jis neapsistojo ties viena cigarete. Rankoje laikė visą pakį. Surūkęs vieną išsitraukdavo kitą.
-Zack.-Sumurmėjau tyliai, tačiau jis išgirdo. Šalto oras pūstelėjo per langą, man pasidarė šalta, o jis atrodo net nereagavo į tai ir toliau išliko užsisklendęs ir nesuprantamas..
-Ką čia veiki?-Galiausiai paklausė. Mane gąsdino jo šaltumas. Atrodo, kad to Zack, kokiu jis buvo prieš mums susipykstant nebeliko.
-Atvažiavau su tėčiu..-Rankomis apsikabinau save ir susigūžiau. Kambaryje tikrai buvo šaltą.
-Palik mane vieną.-Jis pasakė.
-Zack.-Numykiau jis apsisuko. Pamačiusi jo ledines akis sustingau, o jis tuo pasinaudodamas išvilko mane iš kambario. Man nespėjus dar kartą įeiti durų užraktas spragtelėjo. Suklupau ant grindų ir jau antrą kartą šiandien nesugebėjau sulaikyti ašarų.
Susitvardžiusi nulipau žemyn ir pranešiau tėčiui, kad einu namo.  Jis sutiko, matyt, buvo per daug laimingas. Iš ties visą vakarą jo veide puikavosi šypsena. Greičiausiai jis buvo pasiilgęs jų. Kelis metus mudu abu buvome atsiriboję nuo jų visų.
O dabar Zack atsiriboja nuo tavęs. Priminė man pasąmonė. Užverčiau galvą į viršų. Kelias minutes mėgavausi vėsiu oru ir vėju, kuris atrodo draskė mano odą sukeldamas šiurpulius. Gatvėje pasidarė taip tylu, kad man net pasidarė baugu. Rankomis apsikabinau savo silpną kūną ir nuleidau akis į kojas.
-Mėja...-Mane aidu pasivijo jo balsas. Aš šoktelėjau ir žvalgiausi aplink ieškodama juodaplaukio, bet jo čia nebuvo. Nusivylusi nuleidau galvą.
Daugiau jo balso tą vakarą nebegirdėjau. Grįžusi susisupau į didžiulį pledą rastą tėvo kambaryje, o tada lėtai pradėjau linguoti tai į vieną, tai į kitą šoną.
/Niall/
-Kaip Mėja?-Lilė paklausė ir atsikando sausainio. Zayn pabučiavo jos skruostą.
-Jau geriau, bet po to karto, kai gulėjau ligoninėje ji pasidarė liūdna. Nežinau, kas nutiko, bet ji tiesiog užsidarė kambaryje. Dažnai girdėdavau, kaip ji verkia. Bandydavau paklausti kas nutiko, ji meluodavo. Šiandien ji dar labiau nuliūdo. Nebežinau jau ką daryti..-Pasakiau. Zayn visą laiką rimtai mus stebėjo, o tada jo žvilgsnis nuslydo iki susimąsčiusio Zack, kuris nekaltai ir netikrai šyptelėjo. Jis perbraukė savo plaukus ir apsimetė, kad negirdėjo ką sakiau.
-Prisijunk.-Lilė jį pakvietė. Jis garsiai atsiduso ir priėjęs prie stalo atsitraukė kėdę, o tada atsisėdo ant jos. Turiu pastebėti, kad jis vengė mano žvilgsnio.
-Ji vis dar vartoja?-Zayn paklausė ir Zack susidomėjo šiuo klausimu.
-Ne.-Kiek abejodamas pasakiau. Zack atsikando sausainio, o tada vangiai kilstelėjo akis.
-Einu į kambarį.-Pasakė jis. Jam atsistojus užuodžiau stiprų cigarečių tvaiką.  Netrukus jo figūra, visiškai pradingo iš mūsų akiračio.
-Jis šiandien ne nuotaikoje.-Zayn pastebėjo. Lilė linktelėjo.
-Jis visą mėnesį nenuotaikoje.-Pagaliau supratau kas nutiko ir aš.

/Meadow/
Nežinau kada tėtis grįžo tą vakarą, nors užmigau tik paryčiais, nes daug galvojau apie Zack, tačiau ryte radau jį virtuvėje.
-Labas rytas.-Pasisveikinau. Jis linktelėjo su šypsena ir toliau sukosi prie puodų. Atsisėdau prie stalo ir akimis perverčiau žurnalus. Jie nebuvo įdomūs, todėl pasiėmiau laikraštį. Perverčiau jį ir sustojau ties darbo sritimi.
-Tėti, aš noriu dirbti.-Jis paspringo oru.

Never give up ✔Where stories live. Discover now