1 Κεφάλαιο

14.9K 342 63
                                    

Ντριν Ντριν

Ωωω όχι πάλι πρωινιατικα. Καταραμένο ξυπνιτηρι! Κάτσε λίγο, για να χτυπάει το ξυπνητήρι σημαινει ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα της καινούργιας χρονιάς, γαμω. Βασικά, είμαι καλή μαθήτρια αλλά δεν με αρέσει το σχολειο. Ναι οποίος κατάλαβε κατάλαβε.

Ας τα πάρουμε τα πραγμαρα από την αρχή όμως.

Λοιπόν, με λενε Ηρώ και πάω 3η λυκειου. Δεν είμαι τόσο πολύ του έξω προτιμω να κάθομαι στο σπιτάκι μου, στο κρεβατάκι μου, με την αγαπημένη μου γάτουλα για παρέα. Ναι, οι φίλοι μου λένε ότι θα γεράσω με 12 γάτες μόνη. Και δεν είναι μόνο ότι με αρέσουν οι γάτες, είναι ότι δεν πιστεύω στην αγάπη πια από μια δύσκολη σχέση μου είχα στο γυμνάσιο. Εχουν πεχτει φάσεις αλλά δεν έχω σχέση και δεν έχω σκοπό να κάνω ακόμα για κανέναν λόγο. Πρόβλημα;

Αφου αποφασίζω, με τα χίλια ζόρια, να σηκωθω από το κρεβάτι μου, είμαι η μόνη που δεν μπορω να βγω από το ζεστό μου πάπλωμα κάθε πρωί; πιστεύω πως όχι. Πήγα να ετοιμαστώ και αφού έκατσα κανένα πενταλεπτο μπροστα από την ντουλάπα να την κοιτάζω, έβαλα ένα τζιν μαύρο με μια λεπτή μαύρη μπλουζα από μέσα και τα κόκκινα σταρακια μου. Ναι δεν είμαι τόσο του χρώματος. Αγαπώ το μαύρο και το γκρι τα δύο πιο βασικά χρώματα.

Αφού έκανα τα βασικά κατέβηκα κάτω που δεν υπηρχε ψυχή. Το καλό είναι ότι οι γονεις μου λοιπουν συνέχεια σε επαγγελματικά ταξίδια οπότε έχω το σπίτι ελεύθερο. Πήγα να ανοίξω την πόρτα αφού έρχεται η κολλητή μου κάθε πρωί, η Μυρτώ. Είναι το αντίθετο με μένα. Πως ταιριαζουμε δεν μπορω να καταλάβω και ούτε θα καταλάβω ποτέ με αυτήν που εμπλεξα. Τεσπα, η Μυρτώ ειχε πολλες σχέσεις. Δεν την αρέσει να μένει σπίτι και θέλει συνέχεια να βγεινει έξω οπότε ποιος την πληρώνει την νύφη; Εγω.

Μυ ~ τι κάνεις βλεμενο μου; ~

Ηρ~καλά. Εσύ ηλιθια; ~

Μυ~Καλα. Δεν σου είπα έμαθα ότι ήρθε καινούργιος στο σχολειο μας ~

Ηρ~Αντέ, σου φεξε πάλι ~

Μυ~μπα εγώ είμαι αλου. Τον αφήνω για σένα

Ηρ~ασε καλύτερα. Ξέρεις ~

Μπήκαμε στο αγαπημένο μου μέρος, που με αρέσει να είμαι πρωινιατικα με τους αγαπημένους μου καθηγητές. #Not

Αφού η Μυρτώ με άφησε μόνη για να πάει να βρει τον Χρήστο, με τον οποίο το τελευταιο διάστημα είναι κολλημένη, εγώ έμεινα μόνη και πήγα να βρω τον Ανδρέα που είναι ο κολλητος μου και φίλος με τον Χρηστο οπότε καταλάβατε θα είναι με τα αγόρια. Οπότε έψαχνα την Χρύσα, αλλά την είδα στο πίσω μέρος του σχολειου να φάσωνετε με κάποιον. Μάλιστα. Από την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε. Αποφάσισα να πάω να πάρω κάτι από το κυλεικιο. Πήρα χυμό και περπατούσα σαν την μαυρη κατάρα μόνη μου.

Ηρ~μαλακας είσαι; Δεν βλέπεις μπροστα σου ήθελα να ξερα~
? Ηρεμησε μωρό,δεν το ήθελα.
Ηρ~ναι δεν σου έπεσε εσένα ο χυμός πάνω, βλάκα ~

Του φώναξα. Ειχα νεύρα. Αν σας έριχναν εσάς τον χυμό πάνω, την πρώτη μέρα τι θα κανατε; Και μου είπε να ηρεμισω κιολας. Ηρεμη είμαι. Αμα μου λενε να ηρεμησω τοτε νευριάζω.

? Κοίτα, εμένα δεν θα με ξανά να πεις βλάκα. Ηταν ατυχημα.

Με έπιασε από τους καρπούς και με πίεζε. Σιγά μην του το έλεγα να φανώ αδύναμη.

Αφού είσαι...

Σκασε!

Ναι και εγώ έχω αυτή την σπαστικά φωνή στο μυαλό μου.

? Χάρης
Ηρ~Χαρη θα μου εκανες αν εξαφανιζοσουν μια για παντα~
Χα~εγώ φταίω που ήθελα να είμαι ευγενικός και όλας μικρο μαλακισμενο~

Και έφυγε.

Κατσε λίγο, πως με είπε;

Μικρό μαλακισμενο. Δεν άκουσες; Κουφή είσαι;

Θα σκάσεις ποτέ σου;

Πήγα στο μπάνιο και προσπάθησα να κάνω ότι μπορουσα. Ετσι και αλιως φωρουσα μαύρα. Βγήκα και είδα την Χρύσα και την Μυρτώ να κάθονται στο πάγκακι και αφού τους είπα τι έγινε με εβρισαν. Μπαρτον;

Μ~αυτός είναι ο καινούργιος και από σήμερα ο πιο ωραίος στο σχολειο. Είναι από τα αγόρια που πηγαινουν κάθε μέρα με άλλη. Είναι από αυτους που δεν θες.

Μα πρώτη μέρα είναι ποτέ πρόλαβαν να το μάθουν; Να μου πεις δεν θέλει και πολύ και επίσης είμαστε στο σχολειο. Το δεύτερο πιο κουτσομπολιστικο. Βασικά δεν υπαρχει αυτή η λέξη. Τεσπα. Μετά το ίντερνετ και τις γριές, που της πας αυτές; Κανένας δεν μπορει να της φτάσει στο θεμα κουτσομπολιο.

Χρυσα~γη καλή Ηρώ. Που ταξιδεύεις;~
Ηρώ ~εδώ είμαι ρε απλά δεν με νοιάζει τι είναι. Εμένα με έσπασε τα νεύρα και τον έβρισα ~

Αφού πέρασαν οι ώρες, πάλι καλά δεν καναμε μάθημα. Γιουπι!

Τι γιουπι μαρη, αφού ποτέ πρώτη μέρα δεν κάνετε.

Πωω θα σταματήσεις εσύ πότε σου;

Μιας και ήταν μέσημερι έπεσα να κοιμηθώ αλλά μου ήρθε μυνημα από Μυρτώ.

Μ ~έλα βρε, σημερα μπαρ.
Η ~ δεν ξέρω ρε ~
Μ~στο ανακοινωσα.

Όπως καταλάβατε σήμερα θα βγούμε. Τι χαρα!

.............

Γειά σας λοιπον το πρώτο κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του θα ανεβάζω κεφάλαιο σχεδόν κάθε εμβομαδα Μπωρει και πιο συχνά.❤❤

Το Στοίχημα Where stories live. Discover now