2. Kapitola

2.6K 115 14
                                    

Podíval jsem se na hodiny , které vysely na stěně a povzdechl jsem si . Musel jsem na schůzku , která bude s mým managmentem . Opět chtějí něco důležitého , tedy aspoň to tak tvrdí .

Šel jsem po schodech a zamířil do mé ložnice , otevřel jsem dost plnou skříň a začal se v ní přehrabovat . Ve finále jsem si vzal obyčejné černé skinny džíny a bílé tričko . Vlasy jsem si prohrábl rukou a mobil , který byl na mém nočním stolku jsem dal do zadní kapsy u kalhot . Poté jsem seběhl schody a šel do mé garáže . Pomocí klíčků jsem si odemkl auto a nasedl do něj .

Zaparkoval jsem auto a šel do té budovy , kde mám schůzku s managmentem . Šel jsem přes recepci a pozdravil poté jsem zamířil do výtahu a zmáčkl úplně poslední tlačítko a ano jedu do posledního patra co tu je .

Vystoupil jsem a sedl si jako vždy do křesla co je před kanceláří .
"Ahoj Nialle " usmála se na mě mile sekretářka a přinesla mi jídlo tedy spíše tác s jídlem a kafe . Byl jsem jí za to opravdu vděčný jelikož to je od ní milý že si opět na mě vzpomněla .

"Ahoj moc děkuju " usmál jsem se a hladově začal jíst . "Hlavně se neuduš " zasmála se . "Hale to , že se mi to stalo minule nemusí nutně znamenat to , že se to zase stane " namítl jsem s úšklebkem.

"No jak tě znám , tak to je dost velká pravděpodobnost , že se to stane Horane " uculila se nevinně . "Nestane " zasmál jsem se . "No tak uvidíme " řekla a šla ke stolu a začala vyřizovat e-maily a různé schůzky přes telefon .

"Nialle pojď sem " Křikla na mě jedna žena a mávla na mě abych šel dovnitř kanceláře . Neochotně jsem vstal a vzal si tác s jídlem a kafe a šel jsem tam . "Sem žádný jídlo nesmí " řekla nepříjemně . "To mě nezajímá pokud nechcete abych umřel " ušklíbl jsem se a šel dovnitř a sedl si ke kruhovému stolu na dost měkkou židli a na stůl si položil tác s mým jídlem a kafe .

"No nic o čem se mnou chcete mluvit ?" Zeptal jsem se a začal jíst čokoládový donut s oříšky navrchu .

"No Nialle už dlouho jsi neměl žádnou partnerku " začal jeden z těch mužů a já se na něj nechápavě podíval .

"Nenašel jsem ještě tu pravou " řekl jsem i když jsem ještě nechápal moc o co jde .

"Paparazzi si o tobě začínají pomalu ale jistě myslet , že jsi gay " poznamenal .

"Jo jsem gay co jezdí na jednorožci a společně s ním žiju na zámku s duhou " řekl jsem ironicky a napil se kafe .

"Nialle mluv aspoň vážně "napomenul mě . "Nejsem gay stačí ?" Povzdechl jsem si . "To mi víme , ale média to nevydí a jelikož jsi dlouho neměl žádnou holku " řekl a odmlčel se "prostě jsme ti holku sehnaly " řekl stručně a podal mu složku .

"Umím si najít holku " namítl jsem , když mi opět nutily nějakou modelku či co to zas bylo .
"Neměl jsi žádnou už rok " poznamenal jeden člověk z mého managmentu .

"No a co ? Vždyť to je normální " zaprotestoval jsem ale oni nesouhlasně zavrtěly hlavou .

"Nialle budeš s ní a konec " ozvala se jedna žena a pak mě vyhodily z místnosti .

Povzdechl jsem si , tak moc jsem si přál být obyčejný kluk , který si může najít holku podle svých představ a bez žádného divadla okolo toho .

V rukou jsem držel složku , ve které jsou všechny podrobnosti ohledně toho všeho, tedy spíše o té holce . Povzdechl jsem si , a sedl si do křesla u té kanceláře a otevřel jsem složku .

Ihned na úvod na mě vykoukla její fotka . Byla to blondýna s plnými rty a světle modrýma očima . Polkl jsem , nevypadala špatně ale nevím zda si budeme rozumnět . Podíval jsem se na její jméno , které bylo Ashley . Hezké jméno k neobyčejné dívce .

(Na fotce můžete vidět Ashley . Ve skutečni se Tato modelka jmenuje jinak , ale tady jsem jí pojmenovala takto )

 Ve skutečni se Tato modelka jmenuje jinak , ale tady jsem jí pojmenovala takto )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tak snad se vám první kapitola líbí 😊❤️

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now