5. Kapitola

1.9K 87 7
                                    

Ráno jsem se probudil a otevřel oči . Protáhl se a vstal . Jenom v boxerkách jsem šel do kuchyně , kde jsem si připravil snídani . Super by bylo mít vlastního kuchaře , ale litoval bych ho , jelikož mám furt hlad a on by musel pracovat skoro pořád hlavně když by skvěle vařil .

S hotovým jídlem jsem šel na zahradu a posadil jsem se na lavičku co tu mám . Dost jsem začal uvažovat o mém životu jenže je problém v tom , že nevím jaký můj život má či nemá smysl .

Po snídani jsem se podíval na telefon , kam mi přišli instrukce ohledně rande s Ashley . Povzdechl jsem si , a začal si vše číst abych nic nepokazil .  Když bych něco pokazil tak by to upřímně nedopadlo dobře prostě managment by z toho nebyl nadšený . Pak bych musel akorát navíc i já poslouchat jak moc neschopný jsem .

Po hodině , kdy jsem se naučil všechny potřebné informace a pochopitelně i ty nepotřebné jsem se zvedl a šel do vily , kde jsem si vzal kytaru a začal si jen tak na ní brnkat a občas jsem si i něco zazpíval .

Bylo asi půl páté a já se začal připravovat . Nejprve jsem šel do koupelny , kde jsem si sundal ze sebe všechno oblečení a byl zcela nahý . Šel jsem do sprchy a pustil na sebe proud vody a pak se namydlil  a pak to opět spláchl . Umyl jsem si pochopitelně i vlasy abych je neměl mastný a po nějaké době , kdy jsem si užíval toho úžasného pocitu beztarostnosti jsem vyšel ze sprchy a sundal jsem si ručník z háčku . Pomocí ručníku jsem se začal celý sušit a poté jsem si pomocí fénu vyfénoval vlasy . Všiml jsem si odrostů , ale neřešil jsem to proč také že jo navíc by ani už nebyl čas to řešit . Nahý jsem šel do mé ložnice a vytáhl si nejprve boxerky a nasadil jsem si je . Vzal jsem si černé ponožky a pak černý smoking s bílou košilý a černou kravatou . Na oči jsem si nasadil falešně brýle a rukou si prohrábl vlasy . Do ruky jsem popadl mobil a šel do předsíně , kde jsem si vzal boty ke smokingu a následně zamířil do garáže . Z háčku na zdi jsem si vzal klíče od mého auta, odemkl jsem ho  a sedl si do něj .

Do navigace jsem dal adresu Ashley protože upřímně jinak bych se stratil . Pustil jsem si rádio a na červený , kde bylo dost aut jsem ho vypnul a zapnul livestream na instagramu abych si popovídal s fanoušky . Přeci jen dlouho jsem to neudělal a chybí mi kontakt s nimi . Ano samozřejmě se s fanoušky výdám a tak , ale není to jako teď . Když je potkám tak nevědí co říct a upřímně se nedivím . Když jsem poprvé potkal Justina  Biebera tak jsem také nevěděl co říct . Hold to tak je a i bude .

Po půl hodinovém pokecu s fanoušky jsem vypl videochat a zastavil před rodinným barákem . Vypadalo to tady opravdu dobře . Vystoupil jsem z auta  a šel zazvonit . Otevřela mi rovnou Ashley a měla na sobě černé upnuté šaty a k tomu obyčejný řetízek a vlasy svázané do drdolu . Dost jí to slušelo to je pravda . Pochválil jsem jí její vzhled a ona s úsměvem poděkovala . Nasedly jsme do auta a já vyjel . Panovalo mezi námi ticho . Nebylo to takové to příjemné ticho , kdy je to z obou strach příjemný . Bylo to takové to trapné ticho , bylo to takové to trapné ticho , kdy jsme ani jeden nevěděli co říct . Raději jsem zapnul rádio abych ho aspoň trochu přerušil . Autem se rozezněl hlas nějaké zpěvačky a jejího hlasu . Tu písničku neznám a ani asi nepotřebuju znát . Občas jsem rád , že si zapamatuju i vlastní text natož cizí . Je pravdou , že si ale dost písniček pamatuji což je pro mě ohromnou výhodou . Ostatně ještě aby ne .

Zastavil jsem před opravdu drahou restaurací . Bylo mi už předem jasné , že i voda tu bude stát mění . Ano mám hodně peněz na účtě , ale upřímně tenhle typ restaurací nemám rád . Raději zajdu do fast foodu než sem . Jo jsem asi divnej , ale je to tak .

V rychlosti jsem vystoupil z auta a přešel ke dveřím ze kterých má vystoupit Ashley . Ignoroval jsem paparazzi , tedy snažil jsem se . Otevřel jsem jí dveře a podal jí mou ruku jako gentleman . Přeci jen musím vypadat zdvořile .

"Díky zlato " řekla nahlas a usmála se . Hrála hru , kterou já musím hrát bohužel také .

"Není za co " usmál jsem se a ona se usmívala . Zamkl jsem auto a šli jsme ruka v ruce do restaurace . Byl jsem rád , že to bylo tak rychlý a že nás ani moc extra neotravovaly paparazzi . Ano samozřejmě nás fotily a pokřikovali na nás otázky , ale neotravovaly tak moc jako vždy .

"Dobrý den , máme rezervaci na jméno Niall Horan " řekl jsem postaršímu pánovi na recepci restaurace. On se zadíval do seznamu a přikývl . "Ano pojďte zamnou " řekl a zavedl nás ke stolu , který byl u prosklené části , kde nás měly paparazzi jak na dlani . Nebylo mi to příjemný , ale co jsem měl asi tak dělat že .

Posadily jsme se ke stolu a já než jsem si sedl já  , tak jsem pomohl sednout Ashley . Číšník v černém obleku nám každému podal kožené desky ve kterém se nacházelo dnešní menu . Po nějaké době , kdy jsem byl dost nerozhodný jsem si vybral a byl spokojený . Přišel k nám opět ten číšník a my mu nadiktovaly naší objednávku . Překvapilo mě , že Ashley si objednala pouze vodu a salát . Jako chápu je modelka , ale stejně .

Musely jsme si povídat asi půl hodiny než za námi došel opět ten číšník a tentokrát s jídlem . Ano před tím jsme už dostaly naše pití , ale stejně jsem byl rád , když donesly jídlo přeci jen od oběda jsem nic nejedl . S chutí jsem se pustil do jídla a nevěnoval pozornost Ashley a ani nikomu jinému kdo nás pozoroval . Musel jsem jíst , ale tak abych nevypadal jako nenažranec .

Po dokonalý večeři jsem zaplatil a nechal tu velké dýško . Chytil jsem Ashley za bok a ona mě okolo pasu a šli jsme spolu k mému pasu a usmívaly si a než jsme nastoupily do auta jsem jí políbil aby byli nějaké fotky . Viděl jsem květinářství a zavedl před něj Ash a šlo vidět že nevěděla co se děje . Nebylo to hold v plánu .

Zašel jsem dovnitř a šel k ženě kterou jsem požádal o několik namíchaných růží . Namíchala je opravdu krásně a já zaplatil a nechal tam opět dýško a vyšel ven a podal Ashley kytici a jí se rozzářily oči . Usmála se a políbila mě a já ten polibek prohloubil . Celou dobu si nás fotily paparazzi a dokonce i fanoušci , musel jsem to ignorovat a prostě se s tím smířit . Pak mi poděkovala a já řekl že není za co . Doufám , že jsem jí udělal opravdu radost .

"Už se těším domů " zasmála se Ashley když jsme seděly v autě , sundala si podpatky a unaveně si začala masírovat nohy . Upřímně myslel jsem si , že jí z toho nebudou bolet , ale spletl jsem se .

"Chápu " usmál jsem se a ona pokroutila hlavou na nesouhlas . "Mám hlad " řekla a pohladila si bříško a já to nechápal . "Vždyť jsi si objednala jen salát mohla jsi toho sníst více " poznamenal jsem a ona se jen pobaveně ušklíbla.

"Kéž bych mohla . Managment nechce abych jedla nezdravě a tak. Prostě to můžu až doma si sednout ke všemu nezdravému" vysvětlila .

"Jo to znám . Management chtěl abych začal chodit do posilky . Byl jsem tam jednou a stačilo mi to " uchechtl jsem se . "Někdy tam můžeme jít spolu " usmála se a já přikývl .

"Takže měj se hezky " usmál jsem se , když jsem zastavil před jejím barákem . "Ty také Ni " usmála se , dala mi pusu na tvář a odešla pryč . Byl jsem překvapený tou pusou . Nečekal jsem to , ale neřešil jsem to a jel k sobě .

Snad se líbí ❤️

Smlouva / Niall HoranKde žijí příběhy. Začni objevovat