6. Kapitola

1.6K 88 7
                                    

Utekly dva dny a dnes je den , kdy musím s Ashley opět na rande . Dneska se máme jít někam projít , což snad bude lehké . Minimálně v to doufám .

Upravil jsem se abych nevypadal jako strašidlo a šel se posadit do mého auta . Nastartoval jsem a vyjel z garáže . Zapnul rádio a jel cestou kterou jsem si od minule již pamatoval . Zastavil jsem v květinářství a koupil Ashley podle plánu modré růže . Naschvál jsem je koupil , když jsem měl jistotu , že mě vidí a fotí fanynky . Usmál jsem se a zaplatil částku , která pro mě nebyla vůbec podstatná .

Vyšel jsem z květinářství a ihned ke mě běželo několik holek . Chtěly klasicky podpis , fotku a popovídat si . "Jen si to dám do auta a hned jsem tu " řekl jsem s úsměvem a oni přikývli a pak mě nenápadně fotily . Díkybohu , že jsem si včera uklidil v autě jinak by vyfotily i bordel co v něm mám a nevím zda bych chtěl vidět zrovna fotky , kde je moje auto a bordel v něm .

Po asi tak půl hodině jsem se s nimi se všemi vyfotil , podepsal jsem se jim a dokonce jim i zodpověděl na několik otázek . Poté jsem se jim omluvil , že musím jet a s rozloučením jsem odjel pryč .

Na hodinách jsem zjistil , že mám ještě čas a že nemeškám což pro mě bylo opravdu v tuto chvíli hlavní . Dojel jsem před As dům a vystoupil . Vzal jsem do ruky kytici růží a rozešel se ke dveřím . Zazvonil jsem na ně a As mi automaticky otevřela . Podal jsem jí kytici a od pohledu byla šťastná .

"Ni to jsi nemusel " usmála se a políbila mě , já si jí za boky přitáhl více k sobě a prohloubil polibek . A ano nedělaly jsme to jen tak . Okolo nás byli nenápadný paparazzi , kteří si myslely že jsou děsně nenápadný .

"Nemusel ale chtěl jsem . Jinak jdeme na tu procházku ?" Zeptal jsem se s úsměvem .

"Jo jistě jen nevadilo by ti když by s námi šla moje tříletá sestra ? " zeptala se trošku nervózně . Oba moc dobře víme , že to nebylo v plánu a že nás manažeři asi moc nepochválí .

"Ne , nevadí " usmál jsem se a ona přikývla . Najednou vyběhla z toho domu malá holčička a byla dost energická .

"Kéž bych měl pokaždé celý den tolik energie jako ona " zasmál jsem se směrem k Ashley a ona na souhlas přikývla .

"To mi povídej vždycky jí tu energii závidím " usmála se .

"No takže můžeme jít ?" Usmál jsem se a ona přikývla a zamknula dveře . Chytil jsem jí za ruku a políbil jí . Doufal jsem , že všechno vypadá realisticky protože jinak by to byl prúšvich.

"Kam půjdeme ?" Zeptala se . "Co jít do parku ?" Navrhl jsem . Ona souhlasila a bylo tedy rozhodnuto .

Celou procházku nás sledovaly paparazzi , kteří sledovaly každý náš krok . Upřímně to nebylo vůbec příjemné , ale co se dalo dělat že ? Upřímně nic .

Také za mnou přišlo dost fanynek , které se semnou chtěli vyfotit , podpis a tak prostě klasika . S úsměvem jsem jim vyhověl a ony byly šťastné . Někteří mě a Ashley popřály ke vztahu a některé dělaly , že jí raději nevidí . Bylo mi to v celku jedno přeci jen Ash není moje opravdová přítelkyně jak si ostatní myslí.

"Tak se mějte hezky " usmàl jsem se na ty dvě , když jsem je dovedl zpět k nim domů. "Děkujeme ty také " uculila se Ash a spojila naše rty . Začaly jsme se líbat a ta malá řekla jen 'fuj ' a utekla pryč .

"Tak ahoj " usmál jsem se a odešel pryč . Sedl jsem si do mého auta a raději odjel pryč .

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now