13.kapitola

557 31 10
                                    

,,Co máš pro mě za překvapení?" zeptala se mě již po několikáté Ash. Jeli jsme v autě a já jí to stále nechtěl prozradit. Chtěl jsem jí zasvětit více do mého života, protože to přátelé přeci dělají, no ne? ,,Neřeknu ti to za chvíli tam budeme" řekl jsem pouze, ona se ušklíbla a koukala se potom jen z okna a díkybohu se dál nevyptávala. 

,,Takže jdeme hrát golf?" zeptala se ačkoliv už na první pohled to šlo jasně vidět. Byl zde pouze jen golf a nic víc tudíž si myslím, že tohle bylo dost jasné. Jen jsem přikývl a ona se usmála. ,,Připrav se na to, že to neumím" upozornila mě ,,neboj pamatuju si to velmi dobře, že jsi mi to říkala" uchechtl jsem se a vydal se dovnitř budovy kvůli půjčení holí a klíčků od golfového vozíku, který nesmí chybět. Ne že by mi vadila chůze, ale tohle ke golfu zkrátka patří.

,,Souhlasily s tím manažeři?" zeptala se, když jsme si vše vypůjčily a vyšly zas ven akorát tentokrát již jiným východem ,,neptal jsem se jich na svolení, prostě jsem to udělal" řekl jsem a pokrčil rameny ,,začíná z tebe být rebel" uchechtla se, sebrala mi klíčky a šla pro golfový vozík, který byl zaparkovaný vedle budovy. Já se jen usmál.

,,Zítra mám přehlídku, nechceš přijít? Pokud ne tak v pohodě nemusíš" 

,,Přijdu rád" řekl jsem popravdě s úsměvem ,,Ni jestli nechceš, tak nemusíš není tam taková zábava,jako na vašem koncertu vše se tam bere hrozně vážně"

,,Já vím, věř nebo ne, ale na pár přehlídkách jsem byl. Vždy mě tam pozvaly jako hosta do prvních řad. Skoro nikdy jsem neodmítl a už vůbec si nenechám ujít přehlídku, kde bude má přítelkyně" usmál jsem se a mrkl na ní ,,dobře" usmála se a lehce se začervenala. A pak že to neumím s holkama!

Dojeli jsme na první stanoviště, kde naštěstí nikdo nebyl. Ash si chtěla vzít hůlku, ale jájí zarazil a podal jí tu, která bude pro ní podle mě lepší. Golf už hraju nějakou tudobu, takže si troufám říct, že jsem pro ní vybral tu dobrou. Ona se usmála a vzala ještě míček, který umístila na správné místo. ,,Ehm teď s stoupnu za tebe a pomůžu ti ohledně postoje, aby byl co nejlepší a pro tebe nejsnažší" řekl jsem a stoupl si za ní. Musel jsem být dost na těsno s jejím tělem. Vím, že by mi to mělo připadat normální, ale takhle se s pouhýma kamarádkama netřu o sebe. Vím, že Ash je má falešná přítelkyně, ale i tak. Byl jsem z tohohle celý nervózní a ona to zřejmě ucítila jelikož se zasmála. ,,Ni klid mě je to jedno a navíc jsme přátelé nic se neděje pouze mě učíš golf" řekla a měla pravdu. Potom jsme se vrhly na držení těla a na odpaly.


,,Jsi skvělá" řekl jsem možná příliš nadšeně, když jsme odevzdávaly vypůjčené věci ,,Mám dobrého učitele" řekla s úsměvem a já se musel usmát. Je krásná, když se usmívá. ,,Ale musím popravdě říct, že jsi měl pravdu. Golf je zábava, ale myslím si že je to i díky tobě, že jsem ho hrála s tebou. Kdyby to bylo s někým jiným, tak by mě to asi úplně nebavilo" řekla a to už jsme mířily k autu. ,,Třeba ano" usmál jsem se, ale musím uznat, že ty slova mě zahřály takzvaně u srdce. 


Druhý den

,,Ni opravdu nemusíš jezdit pokud se ti nechce" řekla mi Ashley do telefonu a já se uchechtl ,,ačkoliv vím, že jsi mi to říkala, ale obávám se, že je pozdě" poznamenal jsem nahlas. Stál jsem za ní a měl v ruce kytici. ,,Nialle co ty tady?" vypískla překvapeně a skočila mi doslova okolo krku ,,no divím se, že mě pustily až sem každopádně říkal jsem přeci ať semnou počítáš. Musím přece podporovat svou holku" řekl jsem a objímal jsem jí pouze jednou rukou, protože v té druhé byla kytice. Všiml jsem si, že na nás všichni koukají. Bylo zde celkem dost modelek, které se také připravovaly na přehlídku. ,,Řekl bych že mě nikdo nečekal" zasmál jsem se jí do ucha ,,vždy všechny koukají koho si sem některá přivedla. Pozor jsou jako supy jakmile se vzdálím, tak po tobě půjdou" šeptla mi do ucha ,,v tom případě budu furt s tebou" řekl jsem ,,jinak tady máš květiny. Původně jsem ti chtěl koupit bonbonieru, ale obávám se,že by mě tady všechny modelky společně s tvými manažery zabily" zasmál jsem se a ona se přidala, chytila mě za ruku a společně jsme šli úplně dozadu, kde měla věci a celkově, kde se připravovala. Měla zde svůj tým, který jí připravoval šaty, makeup a vlasy. Seznámil jsem se s nimi v rychlosti a pak je nechal pracovat. Sedl jsem si na gauč, který byl co nejblíže Ash. Díval jsem se na ní a musel uznat, že mám celkem štěstí, že je normální a ne jak většina modelek zde. Furt jsem slyšel od některých jak nadávají svému týmu či pomlouvají ostatní a podobně. Je až zvláštní, že mezi nimi se najde i člověk jako Ashley, který je těhle holek úplný opak. 

Po asi dvou hodinách vše začalo. Už jsem tedy nebyl v šatně, ale byl jsem na svém místě. Seděl jsem hned u mola a moc dobře si jsem vědom, že mě hrozně nenápadně vyfotilo několik paparazzi.Snažil jsem se to nevnímat,protože s tím jsem musel bohužel počítat, ale aspoň všichni uvidí to, že jsem podporující přítel.

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now