12.kapitola

536 24 3
                                    

,,Konečně" řekl nadšeně Harry, když uviděl Ash, ona se na něj nechápavě podívala a pak na mě ,,konečně tě vidíme na živo a nejen na fotkách, který je plný internet" vysvětlil Harry, když pochopil její výraz ,,jinak jsem Harry" řekl a objal jí ,,jo já vím" uchechtla se a ostatníkluci se začaly také seznamovat. Já jsem šel stranou, protože jsem si tam připadal zbytečně, prostě tak nějak navíc. Naštěstí po pár minutách jsme museli jít opět zkoušet. Ash nás celou dobu pozorovala a myslím, že udělala i nějakou fotku či video na svoje sociální sítě, aby veřejnost byla spokojená. Především ale naši manažeři, kteří neustále chtěli, aby jsme všem cpaly náš údajný vztah. Popravdě jsem z týhle situace už nějak mimo. Ashley je určitě hrozně fajn, ale vadí mi fakt, že jsme se seznámily z donucení. Nesetkaly jsme se dříve, nebyly jsme ani přátelé a hned jsme museli do vztahu. Tohle vše je na nic.

Zbytek zkoušky už byl rychlejší a příjemnější než začátek. Byl jsem rád, protože jsem dneska nechtěl být ve studiu celý den, stačí, že zítra budeme v O2 aréně celý den kvůli zkoušce a celkové přípravě, která se nesmí podcenit stejně jako nic jiného.

,,Nepůjdeme všichni na jídlo někam? Aspoň se můžeme lépe seznámit" navrhla Ash a já jí v duchu začínal proklínat. Chtěl jsem jí původně hodit domů a pak jet k sobě, objednat si nějaké jídlo a pustit si něco. Bohužel mé plány byly překaženy i v moment, kdy kluci spokojeně souhlasily. Zrádci. 

,,Ni jsi v pohodě?" zeptala se mě, když jsem jako jediný nic neřekl za celou dobu co jsme šli ze studia ,,jasně že ano jen je to vše takový divný" pousmál jsem se. Ona řekla klukům, aby šli napřed, že je doženeme. ,,Souhlasím s tebou Ni, ani my jsme neměli pořádně možnost se seznámit, ale co kdyby jsme to zkusily od znova? Jako přátelé?Jasně na veřejnosti musíme být pár, ale co kdyby jsme v soukromí byly přátelé?" navrhla s úsměvem. Měla pravdu a já s přikývnutím hlavy musel souhlasit. Je fajn být aspoň teď přáteli. 

,,Jinak promiň, že jsem urazila golf, nikdy jsem ho nehrála a odsuzuju ho asi zbytečně. Vím, že tím jsem tě dost naštvala" řekla, když jsme vyrazily za ostatními. ,,Je pravda, že mě to dost naštvalo" připustil jsem ,,ale  asi je pravda, že ne všichni musí mít na tento sport stejný názor jako já" uchechtl jsem se. 

,,Nenaučil by jsi mě prosím golf?" zeptala se ,,Nejsem moc dobrý učitel, klidně ti mohu dát kontakt na pár fajn lidí, kteří umí vše báječně naučit" řekl jsem jí ,,chtěla bych spíše tebe, chci tě vidět odpalovat míček a vím, že jsi dobrý v golfu a že mi s tím určitě pomůžeš kamaráde" usmála se, mrkla na mě a pak rychle došla za ostatními a mě nechala samotného s mými vlastními myšlenkami.

Smlouva / Niall HoranWhere stories live. Discover now