Epilog

3.6K 185 32
                                    

Žena s tmavými vlasy stála na nádraží King Cross vedle svého manžela, před nimi stál malý bloňďatý chlapec, který poprvé odjížděl do Bradavic tak stejně jako jeho nejlepší přítel James.

Nádráží bylo přeplněno dětmi i rodiči, kteří se loučili a naposledy si říkali ty krásné slova.

Tmavovláska přiklekla k chlapci a s úsměvem na tváři mu věnovala jedno z posledních obejmutí. Chlapec, který už nebyl tak malý jako před lety stále působil pro ženu tak zranitelně.

,,Co když nebudu ve zmijozelu mami?'' Jeho hlas i pohled byl plný smutku a strachu. Tmavovláska ho pohladila po světlé tváři, kterou zdělil po svém otci.

,,To vůbec nebude vadit. My budeme nesmírně rádi ať se dostaneš do jakékoliv koleje.A navíc, každá kolej má něco do sebe a ty jsi jedinečný chlapec s neuvěřitelným nadáním. Na to nezapomínej.'' Vedle ženy si přikleknul muž s blond vlasy, ale o něco starší v obličeji.

,,Scorpe, jsi Malfoy na to taky nezapomínej. '' Celá rodina se zasmála nad odpovědí otce. Scorpius se podíval na vlak pomalu hlasíjící se odjezd, když v tom spatřil svého nejlepšího přítele jak na něj mává ať si pospíší. Chlapec se podíval naposledy na své rodiče, poté oboum kolem krku skočil a silně je obejmul.

,,Miluju vás, oba.'' Poté se rozeběhl ke svému příteli a společně s mávající se rukou nastoupili do vlaku. Muž s blond vlasy chytnul za pas svou manželku, která položila hlavu na jeho rameno a se slzami v očích sledovala odjíždějící vlak.

,,Strašně rychle vyrostl, že?'' Zeptal se muž své drahé polovičky, zatímco jí povzbudivě držel za ruku.

,,Není ani možné jak rychle to uteklo pane Malfoyi.'' Bloňďatý muž se podíval na svou manželku, kterou tak silně miloval. Jediná ona mu dávala jasná pravidla a to přesně na ní miloval tak stejně jako její milující duši pro každého člověka.

Mrs.PerfectKde žijí příběhy. Začni objevovat