Poděkování aneb nazvěte si to jak chcete

2.7K 85 27
                                    

Tímhle bych vám chtěla všem poděkovat a především vysvětlit jak to bylo s tou fotografií. 

1) Měly jste pravdu, Astorie to všechno narafičila, chtěla Hermionu zničit a nějak jí potopit. Draco pro ní byl budoucnost, bohatý muž, znamenal něco ve světe a především byl Malfoy, proto ho chtěla Astorie nazpátek. No a jelikož celý příběh byl z pohledu Hermiony, nemohla jsem to tam nijak zamotat :)

2) A co se stalo s Ronem? Ten se dostal do Azkabanu na půl roku, poté je rok pod dozorem bystrozorů, k Hermioně a Scorpiusovi má přísný zákaz se přiblížit a jeho rodina ho zavrhla. Takže mu to život pěkně vrátil a vůbec mu to nenadělil lehké, protože nic na světě není horšího než jste úplně sám. 

3) Nejenže jsme se dostaly na konec, ale dokonce jsme překonaly hranici 1k přečtení! Pro mě neuvěřitelný, pro někoho nic moc. 

Také jsem od vás dostala přes 300 hlasů a já vám za to moc děkuju! <3 

Nikdy jsem nevěřila, že někoho mé čtení bude bavit, bude se na další díly těšit a budete pro mě tak velká opora. 

Příběh jsem psala před létem, psala jsem ho asi 2 měsíce a tak i vypadá, nejradši bych ho celý překopala, ale to možná až časem a nebo si ho takhle nechám jako vzpomínku na mou první Dramione scénu <3 :-) 

Chtěla bych poděkovat své korektorce, která mi pomáhala ze začátku, strpěla moje všechny možné chyby, pomohla mi když jsem potřebovala a hlavně mě nenechala ve štychu :) Všichni jí asi znáte jako Newky. Jí patří jedno velké DÍKY! Bez ní by se vůbec příběh nezačal vydávat! 

Další DĚKUJU patří Therese Black, za úžasný cover/obálku, za tu snahu vyhovět mi a pomoc mi. Bez ní by to taky nebylo ono. 

A největší DÍKY? Patří vám, všem kdo tenhle příběh četl, strpěl ho a především ho bavil. A hlavně mým věrným čtenářům, kteří mě podporovali a dodávali energii jít dál <3 

Vím, není to žádný TOP příběh, ale pro mě to byla celkem dlouhá cesta, první cesta někam jít a já děkuju, že jste byli u toho. 

Všeho toho si vážím a pokud se vám moje tvorba líbila. Uvítejte na mém profilu novou povídku na téma Dramione s názvem: Ztracený náhrdelník



Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Dec 03, 2017 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Mrs.PerfectKde žijí příběhy. Začni objevovat