Huddam,Cinler ve Evren

5.3K 53 8
                                    

Şimdi ilk önce hüddamlardan başlayalım gidip hüddam nedir vs vs böyle tanım bilgileri vermeyeceğim isteyen gider google yazar cevabını alır.

Bu olaylarla uğraşım küçük yaşlarda büyüye mağruz kalmam ile başladı. Cinci hoca medyum gibi sahtekar değilim bakım yapmıyorum haşa Allahtan başkasından meded UMMAYIN ! bu sizin için ilk mesajımız olsun.

Hüddam hakkında çokca soru geliyor forumlarda bile araştırılma konusu oluyor. Gençler hüddam daveti korkunç felan değildir. Sadece beyin frekanslarınız çok ağır derecede çalışır bundan dolayıda kalıcı hasar olur. Halisünasyon görmeye başlarsınız.

Hüddamların etkisi çok büyüktür. Davetler ile sadece niyet üzerine gelir oda yalnızca Allah azze ve celle izin vermesiyle olur ve yine aynı şekilde takva sahibi iseniz Allah\\\'a dua ediyorsunuz imanımı güçlendircek deliller gönder Ya Rab ! diye geriside Allahın arzusuna kalmıştır. Davetlerin çoğunda şeytanın isimleri geçiyor sonra ordan oraya koşturuyorsunuz cinler peşimden dolanıyor diye.

En güçlü hüddamlardan 2si ; Ayet-el kürsinin hüddamı ve Allahın El-Kahhar sıfatının koruyucu hüddamlardır.

Ayetel kürsinin hüddamı seyyid kendiyas hz. emrinde bir sürü ordu vardır. Bu ordular cinler aleminin acımasızlarına karşı savaş verebilen ender ordulardandır ve çok güçlülerdir. Fakat şimdiki şarlatanlar bilmez bazı hüddamların ismi geziyor nette çoğu vefat etmiştir.

Padişah saltanatı vardır ve babadan oğula geçer çoğu kabileden. Nasıl ki Hz Muhammed Mustafa(aleyisselatu vesselam)ın soyundan gelenler seyyid kabul ediliyorsa cinler alemindede öyle kural vardır. Ama bu değişiktir. Anlatacağım.

Şimdi sadece bilgi ışığında VERMEM GEREKTiĞi KADAR bilgi vereceğim size sırf kötü yola düşmemeniz için.

Ortalama 2- 3 bölüm eğer çok ısrar olursa netteki davetlerin yalancılıklarına kadar ifşa edip ve musallata uğramış arkadaşlar için ne yapması gerektiğini anlatacağım.

Sıradaki yazım Seyyid kendiyas hazretleridir. Yazım hakkında şüphesi olanlar araştırsın muhtemelen hiçbir yerde bulamayacaklar bilgileri * Yazıyorum arkadaşlar.
Seyyid Kendiyas Hazretleri.

Evet beyler Ayetel kürsi bilindiği üzere 70 bin melek ordusuyla inmiştir dünyamıza. Bugünde en başta Cebrail aleyhisselam ve sonra dünyadaki görevlisi Seyyid Kendiyas hazretleri olmak üzere görevlerini sürdürmektedirler.

Ana görevi bu duanın hikmetlerine cevap vermektir Allahın izniyle. çoğu kimsenin yanından bile geçmez hani 40 günü bırakın 100 yıl riyazata gir gelmez davet tutkunlarını baştan uyaralım sebebi ise davetten sonra anlaşma noktasına gelinmese bile şartları ağırdır. Tamamen ama tamamen islami ve ehli sünnet itikadına mensup helal lokma yiyenler ile iletişim halindedir ve onların karşısında önünü ilikleyen bir hüddamdır. Bu hüddamın en önemli özelliği kokusudur. Kokusu ile geldiğini haber verir. Önceden evliyaullahlar ile baya muhabbeti olduğundan zamanın evliyaları kokusunu misk kokusuna benzetmiştir( misk , cennette duyabileceğiniz koku) istekleri yerine getirmekte çok güçlüdür ve binlerce ordusu vardır. Ama şimdi size soruyorum dünyadan elini çeken insanların muhabeti ile meşgul olan bir hüddamdır o kimse ne isterki ? Para mı ? Pul mu? nedir yani sadece muhabbettir.

Gencler genede ben davet edicem diyenler ;

-Hüddamların hayırlı ve şerli olanı vardır kişiliğiniz günahkarsa ( ki hepimiz öyleyiz ) ayetin şerli sorumlusu gelir ve elinde ifrit ordusu vardır bunlardan isimlerinden biri zıdr ' dır eğer ayetel kürsi korumanız varsa yani daireyi ayetel kürsi okuyarak kurmuşsanız ve o hüddam gelse bile bırakın onu deccal gelsin o daireden içeri giremez , Allah azze ve celleye gücü yetmez.

-Bunu diyorum fakat çok fazla halisünasyon gördürme yetkileri vardır yani o daireden çıkarabilir özellikle bi tane kız ile gözükse siz zaten topluklaya topuklaya çıkarsınız.

Ve beyler cin daveti diyenlere sadece gece yapılacak bir formül vereceğim davet isim okuma yoktur sadece kalbinizin tatmin olması içindir ama cinler ile hüddamları karıştırmayın. Cinler yetkisi şöyle özetleyeyim sizi ssadece korkutur rüyaya sokar bu kadar fakat hüddamlar özellikle şerli olanlar ve iblisin oğullarının komutasındaki ifritler suretiyle karşınıza çıkabilir. He böyle bi ihtimal varmı diye sorarsan. Kesinlikle yok bunun olması için çok çok riskli bir büyüye girmiş olmanız yada taa babil zamanındaki kitap elinizde olacak son ihtimal ise mühr-ü süleyman yüzüğüyle saçmalıklar yapmanız. Onlar dışında uğraşmazlar sizinle.

Seyyid Kendiyas hazretleri ayrıca kişiye bazı ilimlerde katabilir. Yada nasihatlar verebilir hani herkes tarafından dilden dile ak sakallı dede vardır. Bunların çoğu hüddamlardır. Korkutmamak için suretinde gözükmezler ve insanların korkmaması içinde ak sakallı dede kılığında gezerler. Uykuda koku alanlarınız olmuştur elbet. Bu koku eğer güzelse hoşunuza gitmişse ervah i ulviyye yani ulvi ( iyi niyetli) ruhlar yada hüddamlar tarafındandır eğer kötü ise zaten şeytandandır.

ilim olarak hüddamların size vereceği ilimler ;

Eğer hüddam kulak (mendel) daveti ile ilgili hüddamsa birine sadece 3 4 saniye odaklanarak ve içinizden bunun hakkındaki herşey bilmek isityorum diyerek size gerekli bilgiyi verirler. tabiri caizse size seceresini çıkarırlar. Bunun için yüzde 99.9 hüddam yerine şimdiki medyumlar şeytanı kullanır. hüddamlar arasında en kolay iletişim internetteki adıyla Fekacin Mehmeddir. onuda açıklayacağız hatta davet şeklinde olmayan bi kasemi paylaşabilirim. fakat yinede okumanızı istemem başta ne dedik ; Yalnızca ALLAHTAN MEDED UMUN.

Devam edelim ; Eğer hüddam gezici bir hüddamsa bu size her türlü gel götür işinden tutun isa zamanındaki büyülere kadar her bilgiyi verir ama sadece bilgidir bu bu bilgiyi neden verir ? Eğer Allah rızası için insanlara yardım ediyorsanız büyünün çözümü için ilk önce yapılışını bilmeniz gerek. Bundan dolayıdır. Ama bu hüddamlar çok zordur davetleri 6 aylık riyazatlardan bahsedilir. kişi daha 6 ayı doldurmadan kötü bir cin ile etkileşime girer bile sağlam bir iman ve itikad gerektirir.

Göz hüddamları ise kişinin kalp gözünü açar ve rüyada bazende gerçekte genelde tek olduğunda size öğrenmek istediklerinizi gözünüzün önüne serer tarihten önceki olayları bile. Kötü cin padişahı olarak Dehaneş bunların en büyük örneğidir. iyi olanları genelde bilinmez fazla ama ben isim isim ilerleyeceğim inşaallah.

Bir de bilgi verici hüddamların şöyle bir yönü vardır bunların şerlileri genelde cin padişahıdır. ve çok tehlikeli kabilelerdir davetlere binlerce orduyla katıldıkları geldiklerinde ise davet eden kişinin çoğu zaman bayılıp akıl hastanesinde şizofreni teşhisi konulması ile sonuçlanır.

Şimdi bu görevlilerden arştan inen meleklerde vardır. Yani hüddamlar sadece cinlerden değildir görevlileri. Nasıl insanlardan evliyalar varsa onlardada hüddamlar vardır. Meleklerde Allahın hizmetinde olduğu için onlarda bu görevlere gelmiş olanda vardır.

Firdevsinin Davetnamesi vardır çoğu yerde geçer fakat dünyada 2 yerde özel müzede kimseye verilmeden muhafaza ediliyordur 1 adette çalınmıştır ve o hala bulunamamıştır. Bunlara genelde özel yetkiler alarak bakıyorsunuz hemde baya baya özel yetki. Firdevsinin davetnamesinden deepwebden edindiğim orjinal ortalardan 30 sayfası var araştırma fırsatımda oldu istişare ile yattıklarımla olayları çözümledim. Şimdi Aşk meleği diyoruz bir yerde ama bundan kimsenin haberi yok ne hüddam ne şeytan hani belirlenememiş firdevsi dönemin evliyaları ile muhabbette bulunmuş biridir. Bu melek ile ilgili ritüeli belirli bir gün ve o gün belirli bir ay ve o ayın yörüngesinde bir gezegenin olduğu vakit ( bunlarıda açıklayacağım şimdi temelden alıyorum sıkıcı olabilir idare edin hikayeler ile anlatırken daha zevkli olacaktır şu başlangıcı bi atlatalım) salyası akan bir köpeği ağzından bağlayıp bir kafir mezarına o meleğin ismiyle birlikte köpeğin üstüne sevdiğinin harflerini yazıp ebced yani islami bi hesaplamadır ama çoğu zaman şeytaniliğe çevirmişlerdir neyse işte o hesaplama ile adetince aşık olduğun kişiyi yazınca ve köpeğide o kafiri çıkarıp gömünce tam ayın izasında bir sıfat beliriyor onunla anlaşma yapıyorsun bu anlaşmanın detaylarını bende bilmiyorum. O kişi sana aşık oluyor öyle gidip 2 büyüyle yaparım diyenleriin yaptığı 10 günlük aşklar değil. ölene dek ve yanına gelmezse 2 geceye 3. günün başlangıcında kesinlikle helak oluyor.

Türkiye'de Yaşanmış Cin ve Hayalet Olayları 4 Where stories live. Discover now