Cin Düğünü 3

1.6K 34 4
                                    

     hoca geldi yanıma. delikanlı.artık bitti allahın izniyle. yaşıtlarına göre zor şeyler yaşadın.ama koca adam gibisin. allah yolundan ayrlma,her zaman allahı zikret ki sen ne zaman dara düşsen yardımına gelsin. hoca daha bir çok şey söylemişti.o gün hayatımda bir yol ayrımı olmuştu.5 vakit namaza başlayacaktım doğru düzgün biri olacaktım. hoca ve ailesi akşam yemeğinden sonra gittiler. esrayı da en son o zaman gördüm.

yıllar ardı ardına geçti gitti. artık büyümüştüm. üniversiteye başladım. yaşım 21 di.ege de bir üniversite kazandım.iki kez girip kazanamamıştım yılmadım ve 3. de kazandım.

aradan geçen 9 yılda hiç bir olay yaşamadım.ne bir cin kavmi,ne bir kötü rüya nede o ifridi gördüm.ama hoca ve ailesinden bir daha da haber alamadık. taşınmışlar dediler en son köylerine gittiğimde. neyse kayıt için üniversiteye gittim. sırada bekledim kaydımı yaptırdım ve kyk yurduna kayıt olmaya gittim. orayada kaydolduktan sonra çıktım yurdun bahçesine milletin arasına karıştım. okul başladı.ilk günler kimse kimseyi tanımıyor.

neyse bi kaç gün böyle geçti. çarşamba günü öğleden sonra dersim için okula gidiyorduk arkadaşlarla. kampüsten içeri girdik kantinde oturalım dedi arkadaşlar tam kantine girerken kapıda bi kız çıktı karşıma. yeşil gözlü, sarıyla siyah karışımı saçlar .tanıdık geldi yüzü.bi an anılara gittim. nerden tanıyorum bunu diye düşünüm. arkasından koştum.bi saniye bakar mısınız dedim. yürümeye devam etti. pardon bakar mısınız dedim tekrar. döndü: efendim dedi.

sizinle daha önce tanışmışmıydık. tanıdık geldiniz de dedim. hayır sanmıyorum. gitmem lazım diyo hızlı adımlarla gitti saçlarını savura savura. jeton geç düştü.bu esraydı yahu dedim yüksek sesle. etraftakiler bana bakıyordu. hemen arkasından koştum tekrar. kapıdan dışarı çıktım .ama yok. sanki uçtu kız

tesadüflere asla inanmam.bu da kaderin bir oyunu gibi bir şeydi. yıllar sonra karşıma çıkması asla tesadüf değildi. bulacaktım onu n olursa olsun. bulup hocamı soracaktım. nerdedir nasıldır. hani soyadlarını bilsem yine bulurdum esrayı ama soy adını öğrenmedim ki hiç

bi ara aklıma acaba esra değilmiydi diye düşündüm. esra olsa kapalı bir kız olurdu herhalde dedim. aklımda bu sorularla akşamı ettim. yurda gittim. yatakhanede anlaştığım tek arkadaşım ahmetti. beraber takılıyorduk. akşam olunca cafelere falan giderdik işte. yurtta çok fazla adam diyebileceğim insan yoktu. herkesi bir bencillik ve popülerlik yarışı almış. kimi kızların peşinde kimi birbirinin kuyusunu kazıyor.biz ahmetle pek girmezdik öyle her muhabbete.

neyse ertesi gün erkenden kalktım. dersim 10 da başlıyordu ama 8 de okulun kapısına dikildim. beki esra diye düşündüğüm kız gelirse görürüm dedim. hatta o günkü derslere bile girmeme kararı aldım. girişteki çimlere oturdum ve kapıdan girenleri tek tek kesiyordum. saat 10 oldu .ahmet derse giderken gördü ben. nabıyosun birader hadi ders başlıyor dedi.pek giresim yok ahmet sen git dedim. neyin var hacı ne oldu dedi. anlatırım ahmet. okuldan sonra anlatırım dedim. peki kanka sen bilirsin deyip gitti.

Türkiye'de Yaşanmış Cin ve Hayalet Olayları 4 Where stories live. Discover now