Hoofdstuk 40

340 36 11
                                    

Heee mensen,

Nieuw hoofdstukje want waarom niet!

Ik heb weer het een en ander veranderd aan mijn website en ben een beetje doorgedraaid, nu heb ik dus ook een domeinnaam besteld en ik heb een icoontje in de taakbalk. Zo classy.

Veel leesplezier guys! Dit hoofdstukje is weer heavy, dus laat gerust een reactie achter :) ik heb me voorgenomen om vaker op reacties te reageren trouwens

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Veel leesplezier guys! Dit hoofdstukje is weer heavy, dus laat gerust een reactie achter :) ik heb me voorgenomen om vaker op reacties te reageren trouwens

Xxx Anniek

------------------------


Zo had hij zijn eerste kus niet voorgesteld. 

Hij was nog in het water gesprongen. Hij had de kustwacht erbij gehaald. Hij had de longen uit zijn lijf geschreeuwd. Maar zijn vriendinnetje leek wel van de aardbodem verdwenen. 

Waren hij en Nori officieel? 

Zoveel deed het er ook niet toe. Vico had wel iets anders om zich zorgen over te maken. 

Toen hij overdonderd op de pier stond terwijl het voor zijn ogen gebeurde, zag hij iets gebeuren in het water. Alsof Nori tegen iets aan het vechten was. Maar wat hij toen zag, dat zette alles op zijn kop. 

Voor minder dan een seconde had hij een enorme poederblauwe vissenstaart gezien. 

Daarna hield het gespartel op en was het water weer zo glad als voorheen. 

Na het incident had Vico het internet afgespeurd naar informatie. Het duurde al niet gauw voordat hij met een conclusie kwam. Een conclusie die hij liever niet hardop wilde uitspreken, omdat hij er zelf eigenlijk ook niks van geloofde. 

Nori was ontvoerd door een zeemonster.

Vico wist dat er maar één persoon was waarmee hij dit in vertrouwen zou kunnen delen, zonder dat die persoon zou denken dat hij gek was: Max. Daarom maakte hij de klim door de kustrotsen om bij de Bonfire Rocks te komen, waar Max hem al stond op te wachten. 

Max keek vol verwachting naar zijn beste vriend. ,,Hey, Viec. Whatup?"

Vico glimlachte, maar bleef serieus kijken toen hij op een van de rotsen ging zitten. ,,Je gaat waarschijnlijk denken dat ik gestoord ben."

Max grinnikte. ,,Cool, dan kunnen we eindelijk samen de dorpsgek uithangen," was zijn eerste reactie. Maar toen hij merkte dat het Nori-gerelateerd was, grijnsde hij geniepig. ,,Wacht eens even... Je hebt met Nori gezoend!"

Vico trok zijn wenkbrauwen op van verbazing. ,,Hoe, hoe wist je...." 

Max haalde zijn schouders op. ,,Ik weet dingen. Het staat op je smoel geschreven." Vol verwachting keek hij hem aan. ,,Dat je eerste zoen d'r een met een zeemeermin zou zijn. Wat een geweldig verhaal voor de kleinkinderen. Poh, dat je het overleefd hebt. Normaal zou ze je de diepte ingetrokken hebben. Dat doen sirenes nou eenmaal."

NoriWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu