11. Bölüm (DÜZENLENDİ)

9.1K 690 370
                                    

Düzeltilme tarihi; 27.03.2020

Medya da Erica Rion var! Erica hanım lütfen yavaş dediğinizi hissedebiliyorum!

#Geç bir saatte yazdığım için çok odaklanamadım ve ben pek beğenemedim açıkçası ama umarım bölüm hoşunuza gider!#

Gerçekler... Onca yıldan sonra benden saklanan gerçeklere hiç bu kadar yaklaştığımı hatırlamıyorum.

Acaba şimdi benden saklanan gerçeklere mi gidiyordum, ya da daha fazla bilinmezliğin içine mi?

Hayat benden hep en mutlu anılarımı alıp götürmüştü, dostlarımı, ailem saydığım insanları, yuvamı... Bunca şeye rağmen hayat benden gerçekleri de saklamış yerlerine ise savaşı koymuştu. Ben ne zaman gerçeklere bir adım yaklaşsam elimden hep bir şeyler alındı ama artık buna dur demem gerekiyordu.

Bilinmezlik içinde olduğumda ne dostlarımı ne de ailemi koruyabilmiştim... Şimdi ise işler tersine dönmüştü artık gerçeklere daha emin adımlar atarak gidiyordum.

Akıp giden yol ve kızların kendi aralarında konuşmaları eşliğinde aklımda ki düşünceler arapsaçı olmuş beni boğmaya çoktan başlamıştı. Buna alıştım zaten, üzerimde çok bir etki bırakmadı...

At arabası taşlı yoldan daha düzlük bir alana gelip hızını yavaşlatırken gözlerimi kapatıp derin bir nefes aldım. Yaklaşıyorduk bunu yola bakmasam bile hissedebiliyordum... Şuan gittiğimiz yer benim bu sabah gittiğim yer ile ne kadar aynı olsa da içinde ki insanlar tamamen farklıydı. Wintars pazar alanında ki çarşıya yaklaşmış olacağız ki hissettiğim güç karması beni bir anlık titretmişti.

Korkudan değil, heyecandan...

Araba uygun bir yerde dururken Jesica ve Emmy hızlı fakat bir o kadar da hanımefendi(!) gibi indiler ardından Erica ile bende inerken gözlerim çevrede gezindi. Bu sabah geldiğim yerle alakası olmayan çarşıya baktım. Aynı yerdi ama çevresi dahi süslenmiş bambaşka bir yere dönmüştü adeta! 

Tamam içi de biraz değişmiş gibiydi?

"Aman tanrım Ciara! Burası mükemmel görünüyor, doğru yere geldiğimize eminsin değil mi?!" dedi Jesica heyecandan yerinde duramazken sadece başımı sallamakla yetindim çünkü ben bile bir an emin olamamıştım. Çarşı, daha doğrusu balo, kapısının önünde ki güvenliklere davetiyemi gösterirken kızlar hala etraflarını süzüyorlardı.

Bense içerideki mükemmel cadı ve büyücüleri!

Güvenlikteki savaşçı olduklarını düşündüğüm iki iri kıyım adam hepimizi süzüp başıyla içeri işaret edip ardından baş selamı vererek geri çekildiler. Emmy içeri girdiğimizde, hızla yanıma gelip koluma girdiğinde kulağıma doğru eğildi.

"O davetiye eline nasıl geçti bilmiyorum ama iyi ki geçmiş!" dedi ardından kaşlarımı çatıp tam ağzımı açmıştım ki işaret parmağını dudaklarımın üzerine koydu. "Hiç boşuna nefesini tüketme yemekhanede dediğin şeyi yemedim ama yemiş gibi yapacağım." dedi tekrardan ve göz kırpıp etrafa bakmaya devam etti. Omuz silkip şaşkın yüz ifademi hızla sildim ve arkamızdan gelen ikizlerle beraber boş bulduğumuz bir masaya doğru ilerleyip hemen kurulduk.

Jesica oturur oturmaz kalkarken bakışlarımız anında ona döndü. "Ben içecek bir şeyler alayım o zaman bize?" dedi heyecanla ve tam gidecekti ki Erica ikizinin kolundan tutup geri çekti. Pardon geri uçurdu mu deseydim?

"Herhalde sarhoş olmak istiyorsun canım ikizim?" dedi Erica imayla ve bakışları bana dönüp bir şey demem için kaş göz yaparken sırıttım.

ANKA KIZ (ASKIDA)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ