25. Bölüm (DÜZENLENDİ)

5.9K 570 481
                                    

Düzeltilme tarihi; 23.08.2020
Instagram adresi; p.phoenix_girl

Medya da ki Megan Fox'u sizce yeni Ciara yapmalı mıyız?

⚔⚔⚔

Nick MARTİNEZ

Gözlerimi ilk bu Dünya'ya açtığımda her bebek her çocuk gibi bir ailem olacağını umut ederekten açmıştım. Ama öyle ki hayat bana doğumumla ilk tekmesini atmış ve daha bir bebekken ailemi benden silip almıştı. Kaderime ilk o zaman lanetler savurdum, minicik bir bebeği yetim bırakan o kadere...

Ancak başıma gelenler sadece bunlarla bitmemişti, doğumumla beraber biten Krallık savaşının suçluları melezler olarak belirlendi. Hiç bir suçumuzun olmamasına rağmen melezleri suçlu olarak gösteren cadılar, savaşın ardından mutlu mesut evlerinde gerek eşleriyle gerekse çocukları yaşamışlardı. Benim gibi melezler ise halk tarafından eziyetleri mahkum bırakıldı, halk; çocuk, genç, yaşlı demeksizin melezlere hakaretlerle beraber şiddet gösterirken ben sadece ailesi olmayan ve savaşın daha ne demek olduğunu bile kavrayamayan bir bebektim.

Buna rağmen işkenceler gördüm, haksız yere hakaretler dinledim ama pes etmedim...

İçimde bir yerde adaletin tekrar geleceğine inandım, bu savaşın suçlularının melezler olmadığına tüm kalbimle inandım. Öyle de oldu zaten ben daha dönüşümümü bile tam yapamayan bir melezken tahta çıkan genç Kral melezler üzerinde ki tüm asılsız suçlamaları geri çekip üstüne gerçek suçluları yani cadıları Krallıktan temenni kovmuştu.

Ben çokta genç değildim tüm bunlar yaşanırken ancak eğitimsiz olduğum için gücümü asla tam anlamıyla kullanamamıştım. İlk eğitimimi başa geçen 8. Kral Dike'ın yeni emirleriyle beraber Winta Okuluna artık melezlerin de eğitim göreceğini yayımlaması ile başlamıştı. O zamanlar pek genç olduğum söylenemezdi fakat diğer herkesten hızlı öğreniyordum, bir iki günde dönüşümümü geliştirmiş ve üstüne de Winta'nın en ayrıntılı biçimde tarihçesini öğrenmiştim.

Tarih tutkum o zamanlara dayanıyordu ama asıl sebebi savaşta ölen ailemin geçmişine ulaşmaktı. Uzun yıllar ve eğitimlerin ardından babam Abros Martinez'le ilgili birçok şey öğrenmiştim günlüğünü de kaldığı evi de o dönemde bulmuştum. Benim için büyük bir gelişme olmasının yanı sıra yepyeni bir başlangıçtı.

Ve şimdi ise ölen babamın tekrar canlanmış hali bir kaç metre ötemde duran ve baya baya lüks evin içerisindeydi. Ev demek az kalırdı sanırım daha çok malikaneye benzeyen kocaman bahçesi ve bahçenin içerisinde renk renk çiçeklerin arasına konumlanmış bembeyaz kubbeli bir çatısı olan malikane tam önümdeydi. Evin girişinde altın renginde ki demirden çitler gözümü alırken derin bir nefesi içime çektim.

Onca araştırma ve onca çalışmadan sonra sonunda babamı görebilecek olmam mükemmel hissettirmesi gerekiyordu ama nedense içimde bir yerlerde tuhaf bir sıkkınlık vardı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onca araştırma ve onca çalışmadan sonra sonunda babamı görebilecek olmam mükemmel hissettirmesi gerekiyordu ama nedense içimde bir yerlerde tuhaf bir sıkkınlık vardı. Ya beni istemezse, ya beni güçsüz bulur ve evlatlıktan reddederse?..

ANKA KIZ (ASKIDA)Where stories live. Discover now