Fermantasyon

9.2K 707 259
                                    


Canlarım ve hunicanlarım hepinize kocaman merhabalar kokulu öpücükler gönderiyorum. 

Hepiniz büyük bir merakla dün yeni bölüm beklediniz ancak ben dün gözüme damlatılan ilaçlar yüzünden resmen geçici körlük yaşadım diyebilirim. Değil ekrana bakıp yazı yazmak önümü göremez vaziyetteydim. Bundan ve benden ötürü dün yeni bölüm yayınlanamadı. 

Bu arada an itibariyle 80 K okunmaya ulaşmışız hatta geçmişiz bile. Desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.

 Biz her gün büyüyen hunili ve ponçik bir aileyiz hunicanlarım!

İyi ki varsınız, çok seviliyorsunuz...

'' Hacınine! Ne işin var sabah sabah burada? ''

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

'' Hacınine! Ne işin var sabah sabah burada? ''

'' Ende gaçıver orden bakem deli gız. Bu deyyusla cıbıldak cıbıldak nediveriyon burda bakem? Vırtlak; nine evin orda haregetlik var deyince kalktım geldim. Bu deyyus o gavuroğlan değel mi? ''

'' Pamuğum karıştırmasak oraları. Ben sana sonra anlatsam olmaz mı? ''

'' Olma! Oluverir mi heç? Bunca yıl gocagötlerin Remzi beni öğdürmedi emme, senin yüzünden galpten gidevercem gari. ''

'' Pamuğum bu Azad! Okuldan arkadaşım. Hani kaza geçiren, anlatmıştım ya sana. Beni merak etmiş sanırım, birilerinden de burada olduğumu öğrenmiş çıkmış gelmiş. Akşam yemeğine iddiaya girmiştik de kendisiyle onun için bikini ile ıslak vaziyetteyim. Akşam yemeği pişirecek bize ben kazandım çünkü. Aynı evde kalmamız uygun olmaz diye de çadırını almış gelmiş sağ olsun. Denizden çıkınca çok üşüyünce çadıra girdim o da bana ısınayım diye yardımcı oluyordu. ''

'' Deyyosun deli gız! Yemedim emme yimiş gibi yapıvercem gari! Bağa bak gavur oğlan tandırda ekmek edebilir misin sen? ''

Azad oturduğu yerden toparlanıp kalkmış ardından Hacıninenin elini öperken;

'' Ederim tabii hem de pek güzel ederim hacınine, yanına gatmer de yapalım mı haşgeş var mı? '' dediğinde ağzım açık bir şekilde Azad'ı izliyordum. Bizim Azad, Öküzlerin efendisi Azad, nefretten öldüğüm bad boyların kralı Azad'ın içinden bir köylü delikanlı çıkıvermişti. Hayır, o da yetmezmiş gibi şivesi saniyeler içinde Antalya şivesine dönüvermişti. 

Sürekli olarak şaşırmak zorunda mıydım ben yani? Vallahi Dilberay gibi '' Zorunda mıyım '' moduna girmiştim resmen. Azad'ın birden fazla yabancı dili ana dili gibi konuştuğunu duymuştum ama şivelere bu kadar hakim olabileceği aklıma gelmemişti. Yine bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı benim öküzüm.

"Deli gız hadi bakem geyiver üstünü, gavur oğlan sende geyin de gahvaltı etmeye gedelim. Benim güççük gelin sıcak bazlama ediyor. Bende yayıkta tereyağı dövüverdim namazdan sonra. Haden bakem. Hapım var benim. Daha hapı yuducam."

AKLI DIŞARIDA  '' Bir Lise Komedisi ''Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin