23|| oktober 2017

203 8 0
                                    

"Daar is hij!" roep ik blij. Shawn komt de hoek om met een kar vol met koffers en gitaren. Ik loop langs het hek vandaan en ren op hem af. Shawn komt ook op mij afgelopen. Ik spring letterlijk in zijn armen.

"Ik heb je zo gemist," zeg ik en druk allemaal kusjes op zijn wang.

"Ik jou ook," glimlacht hij. Ik laat Shawn los. Ik leg mijn handen op zijn wangen en druk dan mijn lippen op die van hem. Ik trek terug uit de zoen en bekijk hem goed. Zijn haar is zo erg gegroeid! Er zitten zelfs een beetje krulletjes in! Ik sla mijn arm om zijn middel heen en zo lopen we zij aan zij naar zijn familie en vrienden toe. Iedereen knuffelt hem. Gelukkig staan er geen fans, waardoor we snel naar huis kunnen.

"Was het leuk?" vraagt Aaliyah als we in de auto zitten.

"Heel leuk! We hebben wat sightseeing gedaan in Japan en sushi gegeten!" Hij verteld echt alles over wat hij heeft gedaan. Het is zo schattig om te zien! Hij is zo vrolijk!

Al snel zijn we bij het huis, waar we allemaal een koffer mee boven nemen. Shawn laat zich meteen op zijn bed vallen. Ik grinnik zachtjes en ga naast hem liggen.

"Je hebt geen idee hoe erg ik je gemist heb," zegt hij zacht. Ik druk een kus op zijn wang.

"Ik jou ook, heel erg. De volgende keer ga ik gewoon weer mee."

"Dat is een ding wat zeker is," lacht Shawn. Hij staat op en loopt naar zijn koffer, waar hij wat uit haalt.

"Dit heb ik gekocht in Japan, wil het uitproberen?" Hij reikt een zakje naar mij uit. Ik bekijk de verpakking. Alles staat erop met Chinese tekens. Op de verpakking staat een mannetje in een bad met een enorm zweterig hoofd.

"Wat is dit?"

"Enorm heet badzout." Ik rol met mijn ogen. Typisch voor Shawn om dit te kopen.

"Laten we het maar testen dan."

Ik pak Shawn zijn telefoon en open zijn Snapchat. "Shawn is onlangs in Japan geweest en heeft voor ons badzout mee genomen. Het schijnt vreselijk heet te zijn en wij zijn zo dom om dit te gaan proberen. Het bad staat al klaar, dus wij gaan ons even omkleden en dan gaan we het bad in," zeg ik. Ik zet het filmpje in zijn verhaal. Vlug kleden we ons om in zwemkleding en lopen naar de badkamer. Ik pak het zakje van Shawn.

"Mag ik het er in gooien?" Vraag ik.

"Ga je gang!" Ik maak het zakje open en gooi ongeveer de helft erin. Het bad kleurt helemaal geel/groen.

"We zijn zo dom," mompel ik en leg het zakje naast de wasbak neer.

"Wie gaat eerst?" Vraagt Shawn.

"Jij," zeg ik meteen. Shawn loopt naar het bad toe en gaat er in staan.

"Oh my god! Dit is vreselijk!" Roept hij.

"Is het zo warm?" Hij knikt. Ik besluit om dan ook het bad in te gaan. Voorzichtig ga ik er met mijn voet in. Het voelt alsof het bad wel 50 graden of warmer is.

"Je hebt hem toch wel met koud water gevuld?" Vraag ik aan Shawn terwijl ik mij langzaam in het bad laat zakken.

"Ja! Ik wil er uit." Hij stapt het bad uit.

"Kom op, Shawn. Nog 5 minuten. Je moet het ook een kans geven." Al zou ik ook graag uit het bad willen, zet ik toch door, Shawn zucht en komt er dan ook weer bij. Zelfs een bubbelbad is nog kouder.

"We gaan kijken hoe lang we het nog vol kunnen houden. Volgens mij is dit echt niet goed voor je!"

"Je poriën gaan er wel goed van open staan." Shawn schudt zijn hoofd.

"Toch kan dit niet gezond zijn."

"Oké, dit is genoeg geweest," zegt Shawn en stapt het bad uit. Hij begint zichzelf af te drogen en trekt zijn t-shirt weer aan. Ik blijf nog zitten. Ik geef mij niet zomaar gewonnen.

"Hoe lang ga je het nog vol houden?" Vraagt hij aan mij.

"Geen idee," zucht ik. Het zweet loopt over mijn voorhoofd. Het is echt enorm warm. Ik ga in een andere positie zitten in het bad. Ik weet van ellende niet meer hoe ik moet zitten.

"Je wangen zijn wel schattig rood," glimlacht hij. Ik grinnik. Typisch een opmerking voor Shawn.

Na nog een aantal minuten zo gezeten te hebben, stap ik eruit. Dit kan nooit goed voor je zijn. Shawn geeft mij een handdoek, waar mee ik mij afdroog. Ook geeft hij mij een koud flesje water. Ik ga op de rand van het bad zitten. Ik voel mijn benen helemaal trillen.

"Shawn," mompel ik zachtjes. Ik kan mijn zin niet eens afmaken. Shawn komt geknield voor mij zitten. "Ik voel me niet zo goed," mompel ik. Het flesje in mijn hand trilt als een gek. Hij pakt het flesje uit mijn hand en zet het op de grond neer.

"Wil je een koude douche nemen? Of even op bed liggen?"

"Liggen. Volgens mij ga ik zo flauwvallen." Ik zie de paniek in Shawn zijn ogen. Ik hoor hem iets mompelen. Het dringt niet tot mij door. Shawn gaat staan en trekt mij langzaam overeind. Ik leun tegen hem aan. Het voelt alsof mijn eigen benen mij niet meer kunnen dragen. Shawn zijn grip voel ik verstevigen. Mijn hart begint sneller te kloppen. Ik krijg het nog warmer. Het laatste wat ik nog zie is Shawn zijn bezorgde gezicht.

Ik open mijn ogen en zie Shawn op de rand van het bed zitten. Blijkbaar ben ik dus in de slaapkamer. Matt en Sam staan in de deuropening.

"Hey Luce." Shawn glimlacht naar mij. Sam en trekt Matt dan met zich mee de kamer uit. Shawn kijkt mijn kant op.

"Je liet mij zo schrikken," mompelt hij.

"Sorry." Ik ga langzaam rechtop zitten en zucht even. "Dit was echt het domste idee ooit!" Shawn grinnikt. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. Shawn pakt zijn mobiel erbij en opent Snapchat waarin we het verhaal van het bad uitleggen.

"Dat was een heftig bad. Nadat Lucie er is uitgestapt, liep het een beetje fout. Door de warmte is ze dus flauwgevallen. Dit is niet goed voor je gezondheid! Het doet wel wat het beloofd, het is zeker warm, maar wees alsjeblieft niet zo dom als ons om dit thuis ook te gaan doen," zegt Shawn.

"Bye guys!" Allebei zwaaien we naar de camera en dan klikt Shawn hem uit.

"Sorry, Lucie. We hadden dit niet moeten doen," zegt Shawn dan. Ik schud mijn hoofd.

"Het is niet erg. We hadden niet kunnen weten hoe onze lichamen erop zouden reageren.

"Mooi. Voel je je nu weer goed?" Ik knik kort. Shawn komt naast liggen en pakt zijn Laptop erbij.

"The Vampire Diaries dan maar?" Ik glimlach en stem in. 

Roses||Shawn MendesWhere stories live. Discover now