11.daļa

395 37 0
                                    

Es ar Hariju skatījāmies romantisku filmu. Mana galva atradās uz Harija plecu un Harijs savu roku bija man aplicis ap vidukli. Kad filmā pāris skūpstījās Harijs mani pievilka sev pavisam tuvu un noskūpstīja manu pieri. Uzliku savu roku uz Harija vēderu un noskūpstīju viņu pēc tam atkal pievēršoties filmai,kura tikko beidzās. -Ko tagat darīsim princes?-Harijs jautāja stipri apskaujot mani.
-Varbūt varam aiziet nopeldēties-Teicu Harijam, kas vairāk pēc jautājuma izklausījās. -Kā tu vēlies-Harijs nobučojot mani izkāpa no gultas. Piecēlos sēdus un piegāju pie somas izvelkot balto peldkostīmu.

 Piecēlos sēdus un piegāju pie somas izvelkot  balto peldkostīmu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Iesoļoju vannasizstabā un uzvilku to sev virsū.Iesoļoju atpakaļ guļamizstabā,kur mani jau gaidīja Harijs. -Gatava?!-Harijs smaidīdams jautāja. -Jap-Atsmaidīju pretī un devos pa trepēm uz leju Harijam nopakaļ.
-Iesim pa šejieni.-Harijs noteica izejot cauri virtuvei un izejot ārā pa pagalma durvīm,kur atradās baseins. Piegājusi pie baseina malas ar kāju paraudzīju ūdeni,kurš bija nedaudz vēss. Harijs pienāca pie manis un paņēmis līgaviņā ieleca ūdenī.

Pārejot ar roku pāri matiem paskatījos uz tikko uzpeldēto Hariju.
-Kaka-Noteicu paskatīdamies uz Hariju.-Es tevi ari princese mīlu-Harijs pienāca pie manis un noskūpstīja. -Bet es tevi vairāk-Atteicu atpakaļ. -Es tevi līdz mēnesim un atpakaļ pat vairāk-Harijs teica,kas lika man pasmaidīt un noskūpstīt puisi. Harijs mani paņēma un uzsēdināja uz baseina malas turpinot skūpstīt mani.
-Es tevi nekad nelaidīšu prom!-Harijs teica. -Nekad?!-Jautāju pārtraucot skūpstu. -Apsolu!-Harijs noteica un es atkal pasmaidīju.

Izkāpusi ar Hariju ārā no baseina mēs devāmies atpakaļ mājā.
Ātri novilku peldkostīmu un uzvilku apakšveļu taisoties vilkt savus pidžama šortus un kreklu līdz sapratu,ka es neesmu paņēmusi nemaz līdzi.-Shitt-Noteicu klusiņām ienākot iekšā Harijam. -Harij...-Noteicu Harijam pētot mani. -Ja princesīt?-Harijs jautāja man.
-Vai vari iedot kādu kreklu pidžamai?-Jautāju neveiklā situācijā. -Šāda tu arī vari gulēt.-Harijs teica ieskatoties man acīs. Es nopūtusies uzsmaidīju Harijam palienot zem segas apguļoties arī Harijam pievelkot mani sev klāt. -Ar labu nakti mans princi- noteicu nožāvājoties. -Saldus sapņus mana skaistā princese-Harijs caur maniem matiem teica.

×××

Atvēru vaļā acis,palūkojoties uz Hariju ,kura vairs nebija blakus. Izlīdu no siltās gultas un devos uz vannasizstaba sakopties. Palaidu tekam silto ūdeni virs manis. Noskalojusies ātri izkāpu no dušas un aptinu balto dvieli apkārt savam ķermenim. Aizčāpoju līdz guļamizstabai un paņēmu drēbes,kuras ātri sev uzvilku virsū.

 Aizčāpoju līdz guļamizstabai un paņēmu drēbes,kuras ātri sev uzvilku virsū

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nogāju lejā uz virtuvi,kur Harijs gatavoja brokastis. -Labrīt-noteicu pieejot pie Harija. -Labrīt saldumiņ-Harijs noskūpstot manu pieri teica.
-Kas šodien mums brokastīs?-Jautāju nosmīnot. -Ola ar Bekoniem-Harijs teica pasmaidot un padodot man šķīvi ar dakšiņu. -Paldies!-Pateicos Harijam,kurš piesēdies man blakus uzsācis ēst.

Pametusi virtuvi uzskrēju augšā pēc somas un ātri nogāju lejā pie Harija,kas mani gaidīja pie mājas durvīm. Izgājām ārā pa durvīm ejot uz mašīnu.Harijam iekāpjot mašīnā un iedarbinot mašīnu uzreiz uzsākām ceļu uz skolu.

Luna man vēl nekādu ziņu nau devusi no dienas,kad pēdējo reizi viņu redzēju. Viņa neatbild ne uz īzziņām ne uz zvaniem. Ceru,ka viņai viss kārtībā.Ja nē tad es nezinu,ko iesākšu.

Izkāpu no mašīnas ar Hariju ejot pie Luisa,Liama,Naila un..Lunas. Ieraudzījusi Lunu smagi bet atviegloti nopūtos zinot,ka viņai viss labi. Piegāju pie Lunas un apskāvu viņu sasveicinoties ar pārējiem.
-Kāpēc neatbildēji uz zvaniem un īzziņām?Es uztraucos-Jautāju Lunai sekojot puišiem uz stundu.-Piedod man telefons bija izslēgts.-Luna aši noteica paņemot manu roku,paraujot uz priekšu pie pārējiem lai neatpaliekam.

Noskanot zvanam visi seši iegājām klasē. Apsēdos blakus Harijam skolotājai ienākot klasē. Izvilku šī stundas vajadzīgos priekšmetus nolikusi uz galda. Skolotāja tikai pļāpāja to,kas man nemaz neinteresēja. Mana uzmanība tika pievērsta ārpus logam uz,kādu aizdomīgu vīrieti,kurš rinķoja no vienas malas uz otru.

-Uz ko tu tā skaties mazā-Harijs jautāja un es ātri novērsos atbildot Harijam. -Tikai aizdomājos-Noteicu pasmaidod. -Par ko?-Viņš ziņkārīgi jautāja nosmīnot. -Par...mums-Uzsmaidīju nelielu smaidiņu.
-Mana princese-Harijs uzliekot roku uz manas kājas noteica. Viegli nopūtos un pievērsos skolotājai pa brīdim paskatoties uz aizdomīgo vīrieti,kurš vēl tur stāvēja.

Noskanot zvanam es ātri savācu mantas un izsoļoju no kabineta kopā ar Hariju un Liamu gaidot,Luisu,Nailu un Lunu. Kad viņi izčamājās mēs devāmies uz nākamo stundu Vēsturi.

Beidzoties visām stundām es iesēdos Harija mašīnā un gaidīju Hariju, kamēr viņš aizgāja līdz klasei pēc sava telefona. Man bija neērti iet līdz mašīnai,jo bija sajūta ka mani kāds novēro. Gaidījusi ar nepacietību Hariju viņš beidzot iekāpa mašīnā un uzsāka ceļu uz manām mājām.
-Kas tev par plāniem vakarā princes?-Harijs jautāja paskatoties uz mani.
-Nekādi!-Noteicu atskatoties uz puisi.
-Tad tagat būs!Es tevi savākšu uz astoņiem.!-Harijs noteica pasmaidīdams,kas lika arī man pasmaidīt.

Mašīnā mēs gandrīz nepārmijām nevienu vārdu. Tikai lūkojāmies pa logu notiekošajā,kas it nemaz nepadarīja šo gaisotni labāku. Piebraucot pie mājas es palūkojos uz Hariju pateicoties par atvešanu mani mājās. -Nau par ko princes!Gaidi mani astoņos!-Harijs noteica noskūpstot mani pirms es izkāpu no mašīnas.
-Gaidīšu savu vienīgo princi!-Nosmīnēju Harijam pasmaidam un aiztaisīju mašīnas durvis ciet pēdējo reizi atvadoties. Noskatījusies,kā puisis aizbrauc es apgriezos un devos iekšā mājā,kur brīnumainā kārtā mamma bija mājās.

-Sveika mamm!-Noteicu ieejot virtuvē pie mammas. -Sveika mīļā!Ka gāja skolā?-Mamma jautāja apsēžoties man uz krēsla. -Kā parasti.-Atteicu pretī mammai turpinot griezt salātus.
-Nēsi izsalkusi no garās dienas skolā?-Mamma man jautāja papurinot man piekrītoši galvu. Visu dienu neesmu neko ēdusi līdz pieciem, kā tikai brokastis. Mamma man padeva šķīvi ar salātiem, kurus ar gardu muti notiesāju.

Pasēdēju telefona un izdomāju aiziet līdz veikalam, kamēr vēl stunda ir līdz septiņiem. Lai pēc tam varētu taisīties. Pabrīdināju mammu,ka pēc pus stundas būšu mājās un devos uz veikalu,kas atradās netālu. Ieliku sev ausīs austiņas un uzliku skanam mūziku. Dziedāju klusiņām līdzi dziesmai un nogriezos uz šauru ieliņu lai tiktu nedaudz ātrā uz veikalu. Šī ieliņa bija drūma un neviens parasti pa šejieni nenāca it īpaši vakaros,kad viss sāk satumst. Ejot pa šo ieliņu sajūta bija jocīga,jo man vienmēr šķita ka,kāds mani izseko. Taisījos griezties apkārt lai apskatītos vai man neviena nau aiz muguras, kad pēkšņi sajutu kautko mitru uz manas sejas un viss satumsa paliekot melnai bildei.

Hey!
Esmu atpakaļ ar jaunu daļu un iedvesmu. Centīšos rakstīt tik cik vien bieži varēšu bet postot sanāks vakaros ap šo laiku. Lai vai,kā ja patika nospiežam zvaigznīti un atstājam,kādu komentāru.
Lots of love-Alise xx

Skaties Patiesībai Acīs》H.SWhere stories live. Discover now