14.daļa

288 42 0
                                    

Tesas skatpunkts

Sēdēju uz aukstās grīdas raudzoties vienā punktā. Mans prāts bija pavisam tukš. Es nezināju par,ko domāt,ko man tagat iesākt. Es zinu,ka no šejienes dzīva neizkļūšu. Bet maza daļa no manis cerēja,ka viss būs labi,ka tikšu no šīs vietas ārā dzīva.

Izdzirdēju soļus aiz durvīm,kuri nāca aizvien tuvāk un tuvāk apstājoties tiem pie durvīm. -Vecīt mēs taču nelaidīsim viņu prom?-Viens no vīriešiem klusā balsī jautāja nodomājot,ka es viņus nedzirdēšu. Bet es ļoti labi dzirdēju viņu sarunu un uzmanīgi klausījos. -Ko tu rausti plecus atbildi taču!-Tā pati vīrieša balss teica pēc,kura secināju ka tas ir vecākais vīrietis. -Dumjš esi? Domā,ka es cietumā vēlos nonākt?!-Otrs atbildēja man noritot jaunai asarai.
Tagat manas izredzes bija izgaisušas.

Izdzirdot slēdzam vaļā durvis, es piestūmu savas kājas man klāt,saķerot tās ar rokām un noliecot savu galvu tēlojot,ka es guļu. Viens no viņiem ienāca iekšā. -Netēlo,ka tu guli!-Jaunais vīrietis noteica,kuram apmēram ir 20 gadi.

Kā viņš vispār var zināt vai es guļu vai neguļu?!Ja viņš domātu dēļ tā,kā es sēžu tad viņš patiešām ir muļķis,jo šādi es mierīgi varu pagulēt.

Nebilstot nevienu vārdu es turpināju izlikties. Vīrietim smagi nopūšoties un aizejot aizslēdzot durvis. Nopūtos paceļot galvu,noslaukot asaras no vaigiem noliecot galvu atpakaļ un nemanot iemiegot.

Harija skatpunkts

Es ar Luisu un Liamu traucāmies lielā ātrumā uz grīgas ielu,kur mēs izsekojot Tesas telefonu atradām signālu,ka tur atrodas viņas telefons.
-Harij piebremzē!-Liams noteica,kad izbraucām cauri tikko sarkanajai gaismai. -Harij viņam taisnība..ja nē vēl policija apstādinās un tad mēs ilgi nekur netiksim!-Luiss piebalsoja Liamam man nedaudz samazinot ātrumu. -Tā jau labāk-Liams teica atkrītot atpakaļ krēslā.

Pēc atpalikušā ceļa piecu minūšu braukšanas es piestāju,atsprādzējoties un ātri izkāpu no mašīnas,dodoties ātrā solī uz šauro,tumšo ieliņu,kur gaismas vispār neapspīdēja. Paskatījos uz leju,kur atradās Tesas telefons. Pieliecos un paņēmu rokā telefonu ieskatoties tajā iekšā.
-Kas tev tur ir?-Liamam ar Luisu atnākot abi prasīja. -Tesas telefons!-Saspiedis to cieši atbildēju mēğinot to neaizsviest tālumā. Nomierinājies es apskatījos visapkārt dodoties uz bāra ieejas pusi. -Vecīt,kur tu tagat iesi?-Luiss jautāja abiem man sekojot.
-Vienkārši sekojiet!-Noteicu abiem pienākot man blakus ieejot mums bārā iekšā. -Un ko mēs šeit daram?-Liams jautāja paskatoties uz mani.
-Tur bija viena kamera un pie ieejas ir kamera-Aši noteicu aplūkojot bāru atsākot ceļu. Piegāju pie bāra letes malas,kur cilvēku nebija tuvumā, uzgaidot bārmeni. -Ko pasūtīsiet?-Bārmenis jautāja tīrot alus krūzi.
-Kurš šeit ir galvenais?-Jautāju pārlaižot acis apkārt vai neviena nau tuvumā,kā tikai Liams un Luiss.
-...ja jums viņš ir vajadzīgs tad viņš atrodas taisni pa labi un tur būs viņš.-Bārmenis noteica pievēršoties klientam. Ātrā solī ar Liamu un Luisu devāmies pie šī bāra galvenā īpašnieka. Nepieklauvējot pie durvīm es viņas attaisīju vaļā ieejot iekšā,pievēršot man uzmanību.
-Kā varu palīdzēt-Ar nesaprašanu  pilnu skatienu vīrietis jautāja nodzēšot cigareti. -Jums šeit ir kameras?-Jautāju nopietni uzlūkojot vīrieti,kuram varētu būt,kādi 40-45 gadi. -Un,kam jums to vajag?-Vīrietis,kura vārds bija Džons atbildēja ar pret jautājumu. Man nepatīk ja, kāds man atbild ar pret jautājumu neatbildot uz manu jautājumu. -Tad jums ir vai nau?-Jautāju jau nedaudz dusmīgā tonī.
-Klau nepaceliet balsi jaunais kungs. Kādēļ jums to vajag?-Vīrietis mierīgā balsī teica.

Nu ak dievs! Vai viņš patiešām ir tāds muļķis, ka nevar atbildēt uz šo jautājumu?

Vairs neizturēdams es pacēlu savu balsi pret vīrieti. -B*āviens tas ir dzīvības vai nāves jautājums atbildiet vienreiz Džon!-Teicu paceļot balsi nikni lūkojoties vīrietī. -Ir..ir!-Džons ātri noteica man nopūšoties. -Varam paskatīties video?!-Nopietni jautāju.
-Sekojiet man!-Vīrietis noteica nopūšoties. Paskatījos uz atpakaļ,kur arī sekoja Liams ar Luisu. Nonākot pie kameras izstabas mēs viai iegājām iekšā,kur atradās kāds vīrietis,kurš visu vēroja. -Atstā mūs vienus!-Džons teica vīrietim,kurš tūlīt pat pameta telpu. Piegāju pie kamerām attinot atpakaļ noteikto laiku, kurā apmēram varētu redzēt Tesu. Paejot kādām desmit minūtēm es vēl neko nebiju pamanījis. Tas varbūt,ka domāju par Tesu. -Harij...melns busiņš piebrauca!-Liams ieraudzīdams ātri noteica man pievēršot tam uzmanību iegaumējot mašīnas ciparus un marku. -oh...Harij tur arī ir Tesa!-Luiss nedaudz paskaļā balsī noteica. Pievērsu uzmanību Tesai,kura paātrināja iešanas ātrumu. Brīdi,kad viņa griezās uz atpakaļu pie viņas piegāja vīrieši pieliekot pie sejas roku,kur atradās kautkāda balta lupatiņa,kuru ļoti labi varēju saskatīt. Paskatījos uz aiztīto laiku un piecēlos ātri kājās izejot no telpas ārā pie Džona. Luiss paātrināja gaitu pieejot pie Džona. -Viņš visu laiku tur sargā un skatās kamerās?-Luiss jautāja dusmīgi. Pabrīnījos par Luisa gājienu,jo viņš tā nekad nau darījis.
-Cilvēkam arī vajadzīga pauze.Viņš tur nesēdēja visu laiku.-Džons pārliecināti teica. -To jau varēja redzēt cik slikta šeit ir apsardze,kura noteikti ir pieņemta uzreiz-Pieliecos pie galda pretī Džonam nosakot skatoties ar pretīgumu un dusmām viņa acīs. Aizgriezos un gāju ārā no šīs nolādētās vietas. Izdzirdēju Liama balsi nolamājam Džonu no galvas līdz kājām.

Iesēdos mašīnā ar Luisu uzgaidot Liamu,kurš tikko iznāca no bāra. Iesēdoties Liamam mašīnā es uzreiz iedarbināju mašīnu uzsākot ceļu.
-Un ko tu tagat darīsi?-Luiss jautāja nopietnā balsī. -Es iegaumēju mašīnas numuru un marku.-Teicu arī nopietnā balsī. -Mums tagat vajag atrast mašīnas īpašnieku un izsekot to melno džipu-Turpināju stāstīt. -Vai tad tu neteici,ka viņi sazināsies ar Tesas mammu?-Liams man nopietni jautāja domājot kautko. -Jā...teicu.-Palūkojos uz Liamu,kurš pievērsās man. -Mēs varētu noteikt atrašanās vietu,kamēr viņi sazinās ar viņu!-Liams teica skatoties uz ceļu. Piekrītoši papurināju galvu redzot to Liamam. -Bet katram gadījumam mašīnu arī vajag noteikt!-Luiss teica pārliecinoši. Papurināju atkal piekrītoši galvu turpinot ceļu.

Hello!
Jauna daļa ir klāt,kā jau jūs to redzat. Ceru ka jums viņa patika. Jauna daļa būs piektdien vai pa brīvdienām. Man nebūs laika lai uzrakstītu jaunu daļiņu dēļ pulciņa un dejām. Ja varēšu uzrakstīšu ātrāk. Ja patika nospiežam zvaigznīti.

Lots of love!

Alise


Skaties Patiesībai Acīs》H.SWhere stories live. Discover now