5 - MOR PETUNYANIN IŞIĞI

5.9K 539 917
                                    

S

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

S.O.S - Eksik Şarkı

Bölüm 5 - Mor Petunyanın Işığı

Hayatım boyunca yaşarken beni öldürecekmiş gibi hissettiren şeyleri her an ölecekmiş gibi gözükerek yaşayan biri olmadım. Bir şeyler olurdu, ben de bir şeylerin olduğunu bilirdim ve genelde çevremdekiler de bilirdi, ama ne ben bir şeyler oluyor ve AMAN RABBİM CANIM YANIYOR tadında davranırdım ne de etrafımdakiler öyle davrandığımı söyleyebilirdi.

Ağlayan birine teselli vermekten daha zor bir şey varsa o da ağlamak üzere gözüken ama kendini sıkan birine teselli vermektir. İyi olacağını umarak söylediğiniz sözler dünyasını başına yıkabilir ve onun baş ettiğini düşündüğü her şeyle aslında baş edemediği ve bunu belli ettiği gerçeğini sırasıyla iki şakağından kurşunlayabilir. Gaz sızıntısının olup olmadığından asla emin olamadığınız bir mekanda cebinde çakmakla gezmek gibidir kısacası, çakmağı cebinden çıkarmadığın sürece gazın sızdırıp sızdırmadığından asla emin olamazsın ama fitili ateşliyorsan patlamayı göze alman gerekir.

İşte öyle ya da böyle, hiçbir zaman ölecekmiş gibi hissetsem de her an ölebilecekmiş gibi davranan biri olmadım. Gözyaşı bezlerim ve hormonlarımın arasındaki bütün mesele her zaman sinir sistemimin içerisinde cereyan etti.

Annem benden her zaman gururlu köpek diye bahseder, Jongdae en çok bu lakabı sever ve bana ulaşması gerektiğini hissettiği bütün o zamanlarda bana ulaşmanın asla o kadar kolay olmayışından nefret eder. Genelde etrafımda kıvranır durur, elini cebe atıp çakmağa dokunmaya bile cesareti yoktur ve içten içe kendi kendime patlamamı ister ki külleri süpürüp duvarlara yapışmış isi silebilirsin, ben patlamadıkça onun da sancısı devam eder.

Müdür her zaman elinde çakmakla gezen elemandır, en ufak bir sızıntı hissettiği anda o ifadesiz boncuk gözleriyle püskürmeyi filan sik kadar umursamayıp fitili ateşler ve külleri süpürüp duvardaki isleri silmen için seni yalnız bırakır, yine de odadan çıkmadan önce pencereyi açar. Jongin bunların ikisi de değildir, elini çakmak cebine sokmaz çünkü cebinde çakmak taşımaz, bir sızıntı varsa bunu çakmağa ihtiyaç duymadan bilir, patlama yaratmaz ama sancımaz da, porno arşivini ihtiyaç sahibine açık hale getirir, kollarını da. Kısacası sırnaşır ama iyi hissettirir, odada Jongin varsa cam zaten hep açıktır.

O gün de öyle oldu, sanki bir gece önce yarın yokmuş gibi öptüğüm eski kocam ertesi sabah kahvaltı masama yeni sevgilisi olarak şirketteki diğer stajyerlerden birini getirmemiş gibi efendi gibi Kyungsoo'nun hazırladığı kahvaltıyı yedim, bekledikleri kaos bir türlü kopmadığı için zaman ilerledikçe daha çok gerildiklerini dokunulmamış tabaklarından ve yenmeye başlamış dudaklarla Müdür'ün çatık kaşlarından anladığım arkadaşlarıma önce halletmem gereken bir işimin olduğunu söyledim, Chanyeol'e ve sevgilisine hoşçakal dedim ve Chanyeol'un altında ne olduğunu anlamadığım, artık anlamayı da sik kadar umursamadığım bakışlarının gölgesinde gayet gevşek bir tavır takınarak evi terk ettim.

beni_sen_inandır_chanbaek.exeWhere stories live. Discover now