Ще бъде интересна вечер!

5.5K 215 6
                                    

ГТНА:
Влязох в университета и приковах погледите на всички.Момчетата си представяха разни работи,момичетата ме мразеха,а учителите коментираха начина ми на обличане.Токчетата ми затракаха.Колко обичам този звук.Естествено започнаха и подсвиркванията-Яката работа,брат!-видях как Матю побутна Дейв.Продължих напред.Естествено и Анелия,най-големия ми враг,не замълча-Да знаеш,че статута ти на лошо момиче,не стои добре на "принцесата на татко"!-обърнах се,изгледах я кръвнишки и отвърнах-По-добре имиджа и името ми да не стоят добре,от колкото да не мога да комбинирам два цвята.Сещаш ли се?-усмихнах се нагло и продължих.Тъкмо щях да вляза в кабинета по философия,щом историка дойде до мен и започна-Срам и позор!Облечена като уличница!Как може?!Ама то,като няма кой да ти каже нещо.Не те ли е срам?!-този пък за кой се взе?!-Не ме е срам!И кой си ти,че да ми говориш по този начин!-подминах го и тряснах вратата.Само,че досадниците не свършваха тук.Професорката по философия също беше решена да ми вгорчи живота,но не е познала-Паркър,закъсняхте!-констатира-А стига бе,не думай!-без да я поглеждам седнах на мястото си.Изобщо не я слушах.За какво ми е?Ще завърша с или без шестицата по предмета ѝ.
Денят мина скучно.Вече е 14:05 и съм вкъщи.Трябва да се преоблека и да отида в офиса.След трийсет минутно лутане из дрешника се облякох.Избрах си и едно колие.Седнах на стола пред тоалетката си и сложих основа за грим, фон дьо тен,малко светло розови сенки,хайлайтър,спирала,и розово червило.Взех чантата и розовото си пролетно палто.Сложих слънчевите си очила и излязох.Това на снимката съм аз.

След около половин час бях в кабинета си

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

След около половин час бях в кабинета си.Нямах много работа.Наслаждавах се на гледката от 25-ия етаж.

ГТНК:
Срещата приключи и останах сам с Виктория.Продължих разпита-Вик,коя беше мацката от вчера?-отново зададох въпроса си-Ааа,ясно!"Мацката от вчера" е най-добрата ми приятелка и не си мисли,че ще спиш с нея и ще я зарежеш!Тя е много влиятелна и не би се занимавала с теб!-Ауч.Това заболя.-И как се казва тази,"влиятелна" красавица?-да се надяваме,че Вики ще каже.И ето-Александра Паркър.-бинго!Виктория издаде "тайната".-Знаеш ли,свободна си до края на деня.-тя кимна и си тръгна.А аз се потопиш в мисли за госпожица Паркър.

ГТНВ:
Щом си тръгнах веднага се обадих на Али.Разбрахме се да се видим след половин час в тях.Хванах си такси и се насочих към адреса и.
Таксито спря.Платих на шофьора и слязох.Най-добрата ми приятелка тъкмо слизаше от розовия си джип.-Али!-отидох и я гушнах.Тя отключи и влязохме вътре.
-Е,кое беше толкова спешно за казване,Викенце?-с това започна-
-Ами,шефа ми,днес не спря да разпитва "коя е мацката от вчера".И реших,че е хубаво да знаеш.
-Чакай,чакай.Мацката от вчера?Кой е той,по дяволите?!
-Ами,той е Кристиан Джоунс.
-Кристиан Джоунс,като собственика на KD&Co?
-Точно така.-отговорих съвсем честно-
-Мхм,и каза ли му нещо?
-Ами даа,че си ми най-добрата приятелка и името ти.После той ме пусна да си ходя и ти звъннах.-отново не излъгах.Не можех,а и не обичах да лъжа Али.
-Окей,ще пиеш ли нещо?Или да поръчам пица?
-Поръчай китайско.
-Йъл!Нямаш шанс!-изсмях се,понеже знам,че мрази китайско-Хайде да излезем да хапнем навън?-предложи приятелката ми-По принцип става,но нямам дрехи,а и съм с твърде работен аутфит.-погледнах към Али.Извътя очи,значи има нещо в предвид-Ще ти дам дрехи-един размер сме и в дрехи и в обувки.-ухилих се и отидохме в дрешника.Избрах къса черна,кожена пола,червена карирана с черно риза и черни,остри обувки с тънък ток на Christian Louboutine.Аз съм готова.Алекс се облече по същия начин,но цветовете бяха бяло и розово.Взехме еднакви чантички Furla.Аз червена,а Али розова.
Излязохме.Тя заключи и се настанихме в джипа.
В 20:08 паркирахме пред любимият ни италиански ресторант.Влязохме вътре.Човека,който видях ме изненада.

ГТНК:
Стоях в офиса до към четири и половина.Реших да отида да тренирам.
Минах през вкъщи.Преоблякох се спортно и взех сака си за бокс.Сега пътувам към залата.
Тренирах доста.Вече е седем.Прибрах се,изкъпах се и реших да изляза да вечерям с Марти.Обадих му се и се разбрахме да се чакаме в 20:00 в италианския ресторант.Аз естествено закъснях.Влязох и се огледах за приятеля си,но вместо него видях Виктория и красавицата.
Ще бъде интересна вечер!

Princess of a Bad boyDove le storie prendono vita. Scoprilo ora