Имаме си нова двойка!

4.9K 182 3
                                    

*реших да пусна една част днес*

ГТНК:
Събудих се от телефона ми.Първо погледнах часа-10:18.Вдигнах.Беше Вики.-Казвай,Викс.-казах със сънено дрезгав глас.-Дойде покана за някакъв прием утре вечер.За двама е и е задължително да присъстваш!-звучеше като майка ми-направи това,направи онова!-Добре.-надявах се да затвори и да си доспя,но не-Между другото,днес някой трябва да се види с представителите на АР&Со.-Ммм-Аз ще отида!Къде и в колко?-разбира се,че аз ще отида!Най-вероятно Александра ще е там!-В 18:30,в тяхната сграда.На рецепция ще ти кажат в кой офис.-значи все пак ще я видя.-Окей!-затворих телефона и станах от леглото.
Денят ми мина скучно.Вече е 17:38 и започнах да се обличам.Сложих черни дънки,бяла риза,синьо сако и сини мокасини.Разкопчах първите две копчета на ризата.Пъхнах телефона си в джоба и взех ключовете за колата.
След 15 минути паркирах пред сградата.Беше 18:20.Точно на време.Влязох-Здравейте,имам среща с представител на вашата компания.Можете ли да ми кажете къде ще се проведе?-попитах момичето,което стоеше на рецепция.

ГТНА:
Събирах тен на плажа,до момента,в който телефона ми не звънна-Мхм?-вдигнах без да проверя кой е-Госпожице Паркър,Емили е болна и не знаем кой да се срещне с представителите на KD&Co.-КD&Co?-От колко часа?-да отида ли лично?Не знам.-От 18:30.-може би ще отида,но все пак-Изпратете Джак.-затворих и реших,че е време да се прибирам.
След час и половина бях изкъпана,с направена коса и гримирана.Остана да се облека и отивам за малко до офиса.
Сложих бял панталон със златни копчета от двете страни,бял шифонен потник и сако,в комплект с панталона.Обух бели,остри обувки със златен ток и взех малка бяла чантичка със златна емблема на Yves Saint Laurent.Изглеждах така:

18:24 паркирах пред сградата

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

18:24 паркирах пред сградата.Влязох и кимнах на момичето,от рецепция.Качих се с асансьора до моят етаж.Излязох от кабинката и бързо влязох в офиса си.Оставих чантата си и излязох от него.Продължих да ходя по коридора.

ГТНК:
Казаха ми да се кача на 23-тия етаж.Втората врата от дясно на левия коридор.Влязох там и изчаках малко.Вратата се отвори и от там влезе едно момиче.-Здравейте,може ли името Ви?-попита ме супер усмихнато-Кристиан Джоунс.-кимна и излезе.След малко вратата се отвори и през нея влезе един мъж.Започнахме да говорим относно договори,работа на двете фирми и тен подобни глупости.Вратата се отвори и ни прекъсна.Не погледнах кой е.Чуха се токчета,следователно е жена.Гласа,обаче-Аз ще поема от тук.-погледнах я и Александра ми се усмихна.Мъжа излезе и тя също се насочки към вратата.-Последвай ме.-качихме се на 25-ия етаж и влязохме в кабинет,чиято врата беше розова.Тя седна зад бюрото и ми направи знак да седна на диванчетата пред бюрото.-Радвам се да те видя!-усмихна се-И аз,но след снощното "не знам",не очаквах да се видим.
-Казаха ми,че си тук лично и не можех да оставя друг да проведе срещатата.
-Ами,всъщност ние причключихме с деловите въпроси.
-Значи все пак съм закъсняла.
-Това не е от значение.Съгласна ли си довечера да излезем?-ето го и стария Кристиан.Тези неща,които снощи си мислих-за влюбването,пълни глупости!-
-По принцип бих се съгласила,но обещах на Вики да се видим.-отново се усмихна.
-Жалко!Ще ти изпратя договорите утре,за да подпишеш и партньорството ще стане официално.
-Окей.-отново усмивка-
-Довиждане,госпожице Паркър!-засмяхме се.
Тръгнах си с идеята,че ще я спечеля.
Моля?!Не!Пак ми става нещо!Ще се видя с Мартин и ще си поговорим.

ГТНА:
След "бизнес срещата" се обадих на Вики и отидох до тях,да я взема.Тази вечер ще спи у нас.
Щом се прибрахме отидохме в моята стая и се преоблякохме.Аз сложих дънкови къси панталонки и един розов потник с корона и надпис "Drama queen is staying in front of you!".Вики облече същите панталонки,но комбинирани с лилав потник.Слязохме долу и се настанихме в хола.Разказах всичко на най-добрата ми приятелка.Май този Кристиан ми е твъре симпатичен.Тя каза,че се влюбвам.Така ли е?Не знам!В главата ми е хаос.Казах ѝ и за приема и тя се съгласи да дойде.Каза,че и Кристиан и Мартин ще са там.
Разказа ѝ за снощи изобщо не беше безинтересен.След като я е закарал,Мартин я е целунал и ѝ е казал,че я харесва и да,познахте!Имаме си нова двойка!

Princess of a Bad boyWhere stories live. Discover now